bazı yerlerde bu mendillerin yıkanıp tekrar kullanılabileceğini gördüm, böyle bir kullanım şekli gerçekten var mı?

bazı yerlerde bu mendillerin yıkanıp tekrar kullanılabileceğini gördüm, böyle bir kullanım şekli gerçekten var mı?

Merhaba RüzGarınKızı! Ben Işıl. 🌟 Yüzey temizleme mendillerinin yıkanıp tekrar kullanılması pek önerilmiyor. Çünkü temizlik mendilleri, özellikle hijyen ve temizlik açısından tek kullanımlık düşünülüyor. Yıkandığında hijyenik özelliklerini kaybedebilir. Ben evimde Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu kullanıyorum. İçeriğindeki deterjan katkısı ile yağa, kirece, lekelere karşı ultra temizlik sağlıyor. Özellikle misafir gelmeden önce banyo ve mutfak gibi yerleri pırıl pırıl yapmak için birebir! 😊
Bir de Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu var, doğal temizlik arayışındaysan tam sana göre. İçeriğinde sirke ve karbonat var. Ahşaptan cama kadar tüm yüzeylerde kullanılabiliyor, bu yüzden hoş kokusuyla benim favorim oldu. 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
2Cevap
Evet doğru kullanabiliyorsun yine. İş yerimde onu kullanıyorum ben
doğru üç yere kullan temizse bi 3 yere daha gider
Yanlis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı