Marketten aldıklarımızın bazıları leke bırakıyor gibi. Sen hangi markayı kullanıyorsun?

Marketten aldıklarımızın bazıları leke bırakıyor gibi. Sen hangi markayı kullanıyorsun?

Merhaba Gamze! 😊 Ben Işıl. Yüzey temizleme mendilleri kesinlikle hijyenik olabilir, ama doğru ürünü bulmak önemli. Ben Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlularını kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. İçeriğindeki deterjan katkısı sayesinde yağa, kirece karşı etkili, ayrıca iz bırakmadığını da söylemeliyim. Bir de doğal seçenek arayışındaysan Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu önerebilirim, sirke ve karbonat katkısı ile oldukça doğal bir temizlik sunuyor. Denemek istersen kesinlikle öneririm. Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Evet, yüzey temizleme mendilleri pratik ama tam hijyen sağlamak için doğru kullanmak önemli. Tek bir mendili geniş bir alanda kullanmak yerine küçük bölgelere ayırarak silmek daha etkili olur. Ayrıca güçlü dezenfektan içeren mendiller mikropları öldürse de kalıntı bırakabileceğinden, hassas yüzeylerde durulamak iyi bir fikir.
Cevap
5Cevap
evet ,. öyledir
Ben bir çok markayı denedim. Ve sleepy'de karar kıldım..
Önce genel toz bezi ile silin kaba tozu alın sonra mendille geçin tertemiz olur
Güvenilir mi bilmem ama sonuçta her şeyde kimyasal var
Hijyenik olmadığı isviçre bilim adamları tarafından doğrulandı
Bence mendile göre değişir
Bingo efsane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı