Alışveriş & Hediyeler Temizlik yaptığınız ev giyiminiz komik midir? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Temizlik yaparken bile şık olurum mu dersiniz. Ben temizlik yaparken bile dağınık, salaş giyinemiyorum. Temizlik yaptığınız ev giyiminiz komik midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. komik değildir genelde 1 0 Yorumla
blueeyess95 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Aşırı şık olurum hele temizlik topuzunu farkli bir güzellik katar😂😂 1 6 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl O topuz çok güzel olur ama Yorumla blueeyess95 1 yıl Olmaz mı severim temizliğin olmazsa olması o topuz olacak😂 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Onun kadar hiçbir topuz yüze yakışmaz Yorumla blueeyess95 1 yıl Imkanii yok😂 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Her şeyin doğalı... Yorumla blueeyess95 1 yıl Kesinlikle oyle Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Hayır tabiki komik değildir.. Her zaman giyimime dikkat ederim.. 1 0 Yorumla
Kullanıcı12re Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hayır iyiidr bence 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Peki bakalım Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kolay gelsin 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
TedirginMüşteri Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Oo tam bir moda ikonuyum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Harikasın Yorumla TedirginMüşteri 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. degildir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
komik değildir genelde
Aşırı şık olurum hele temizlik topuzunu farkli bir güzellik katar😂😂
O topuz çok güzel olur ama
Olmaz mı severim temizliğin olmazsa olması o topuz olacak😂
Onun kadar hiçbir topuz yüze yakışmaz
Imkanii yok😂
Her şeyin doğalı...
Kesinlikle oyle
Hayır tabiki komik değildir.. Her zaman giyimime dikkat ederim..
Hayır iyiidr bence
Peki bakalım
Şıklığımı her zaman önemserim ben.
Kolay gelsin
Teşekkür ederim
Oo tam bir moda ikonuyum
Harikasın
Teşekkürler
Normal yaa
degildir
Bilmem
Yani biraz