Kardesim ise girdi biraz ev butcesine katki yapar diye dusunurken kizin hic umrunda degil... ev de cay yoktu cay al bir de kucuk tuvalet kagidi sonucta paramiz yok temel ihtiyac off cok masraf oluyor diyor ama alisveris de hic istemedigimiz sacma sapan seyler aliyor... bugun paramiz bitti dilenciye para verir gibi 150 tl gondermis eve gelince de yemegi begenmez laf soyle her gun avm gider yemegini yer alisveris yapar biz de babam emekli maasi aliyor ben is bulamadim yani koca ev 14 binle donduruyoruz...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnşallah kısa zamanda gönlüne göre bi iş bulursun :)
Amin isim olmadigi icin bir sry de diyemiyorum
İnşallah durumlar istediğin gibi olur :)
Umrumda değil açıkçası kazandığımı harcıyorum bende, onlar da istemiyor zaten
Ailen acken gidip yer misin
Ben ayrı yaşıyorum ailemden isteseler yollarım ama öyle bir durum olduğunu sanmıyorum benim babamda emekli, yanlarına gittiğimde fazla fazla alışveriş yaparım zaten. Ama vermek zorunda da değil bazı insanlarda aileye aidiyet duygusu olmaz öyle olabilir
Bir dediklerini iki etmediler 3 kez universite sinavina girdi kazanamadi yinede tek bir sey demediler devlet yurdu cikti begenmedi paramiz olmamasina ragmen ozele yerlestirdiler... evde iki saat dursa huzur kaciracak bir sey yapar surekli kavga cikarir ona ragmen cekeriz hala da aidiyet duymuyorsa bilmiyorum... her kavga da yuzde yuz haklidir... ben kus kalmaya dayanamayip yine konusurum yine ayni seyler olur
Bu yaptıklarınız zaten olması gereken ama bunları yapıp bir kere nasılsın demdiyseniz, derdini dinleyip sarılmadıysanız, anlamadıysanız yaptığı şey normaldir, ha derdini anlatmıyor diyorsanız demek ki derdini anlatabilecek kadar yakın hissetmedi sizi bu ailenin bir problemidir saydigin şeyler normal şeyler zaten
Herseyi karsi taraftan bekleyip en ufak bir yanlisinda karsi tarafi suclasaydik herhalde caminin onune koymamiz lazimdi... kendisi pek dert anlatan biri de degil hele dert dinleyen biri de degil... babam kalp ameliyati oldu baya olumden döndü ne basinda bekledi ne bir sey yapti sevgilisiyle gezip tozdu... biz de calisiyor ustune gitmeyelim yorgundur derken buna da uzulduler ama belli etmediler kavga cikmasin diye...
Bence sen de bencil ol. Emin ol ileride yalnız kalıp yaptığın fedakarlıklar için pişman olacaksın. Kendin için yaşa
Herkes boyle olursa nasil mutlu olucaz... bencillik niye normal oluyor
Konuşun onunla sorumluluk alsın
Bizene kardeşim sizin ailevi sorununuzdan
Hani soru sorma plartformuya... crvap yazmak isteyen dert dinlemek isteyene yazdim gelip de seni cagirmadim dinle beni de demedim
Evet burası soru sorma platformu dert yan yeri değil
Ya bi boş ver git sana soran mi var ya malı