Alışveriş & Hediyeler Bu leke nasıl geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sanırım miav yazısından geçti ama ütü falan da değdirmedim Bu leke nasıl geçer? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% 1 yıl Canım kıyafetin çok güzelmiş öncelikle Aseton dök çitile öyle geçiyor 0 0 Yorumla
34-revolver Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl mavının sorunubu yıkama sonrası baskılarda atma oluyo 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya aslında 3 4 kez yıkadım peki şimdi yıkasam geçer mi ne yapacağım onu da bilmiyorum 😄 Yorumla 34-revolver 1 yıl mavıden urun alırken kac derece eldemı makınadamı dıe bakıp oyle almanlazım canım Yorumla
ÇizgiliConverse Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Çok tatlış tshirt, umarım geçer. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim 😊 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Tişörtün güzelmiş. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Canım kıyafetin çok güzelmiş öncelikle
Aseton dök çitile öyle geçiyor
mavının sorunubu yıkama sonrası baskılarda atma oluyo
Ya aslında 3 4 kez yıkadım peki şimdi yıkasam geçer mi ne yapacağım onu da bilmiyorum 😄
mavıden urun alırken kac derece eldemı makınadamı dıe bakıp oyle almanlazım canım
Çok tatlış tshirt, umarım geçer.
Çok teşekkür ederim 😊
Tişörtün güzelmiş.
Çok teşekkür ederim