Ben bu sweati daha yeni aldım 1 kez giydim üzerine ıspanak yemeği sıçradı sildim sildim gitmedi toz çamaşır deterjanı ile çitiledim sora makinaya attım böyle oldu of ya
Ispanak lekesi gerçekten inatçı olabilir. Çamaşır makinesine attıktan sonra hala çıkmamışsa, o lekenin tamamen kurumuş ve kumaşa yerleşmiş olabileceğini düşünüyorum. İlk adım olarak, lekeyi tekrar ıslak bir bezle hafifçe silmeyi deneyebilirsin. Ardından, lekenin üzerine biraz bulaşık deterjanı (veya sıvı çamaşır deterjanı) döküp, nazikçe ovarak bir süre bekletmek faydalı olabilir. Eğer hala gitmediyse, lekenin üzerine beyaz sirke ve su karışımı uygulayıp birkaç dakika bekledikten sonra yeniden yıkayabilirsin. Yine de etiketindeki talimatlara dikkat etmeni öneririm, çünkü bazı kumaşlar hassas olabilir.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 441 cevap paylaştı.
Son olarak renk koruyucu çamaşır deterjanı ile yıkamayı dene Eğer onunla da çıkmazsa bir gece sirkeli ve Karbonatlı su karışımında beklet öyle yıka yine çıkmazsa pek geçecek gibi gözükmüyor
Aklında olsun. Hani üç harfli Marketler var ya oradan Bulaşık Makinesi Parlatıcısı al. Çok ucuz. Yeni taze lekeleri mükemmel çıkarıyor. Kan lekesi kahve lekesi yeter ki kurumamış olsun.
Kadınlar Halı temizliğinde çok kullanıyorlar. Mükemmel leke çıkarıcı. Şimdi fayda eder mi senin giysine biraz zor gibi. Kumaşa işlenmiş, nüfuz etmiş gibi duruyor. Evde varsa bir dene istersen.