Temizlik yapan erkeklerin popülerliği neden bu kadar üst seviyede?
1 ay
Temizlik yapan erkeklerin popülerliği neden bu kadar üst seviyede?
ataerkil sistem yüzünden. toplumumuz temizlik işini o kadar kadınlara entegre etmiş ki temizlik yapan bi erkek gördüğünde hayretle izliyor bizim milletimiz.
Nadir de ondan :d
Bana kalırsa da iki cinsiyet çalışıyorsa da farketmez; Ev işlerinin %60'ını kadın yapmalı, erkekse kadını uğraştırmayarak arkasını toplamalı, yediğini kaldırmalı, tabağını bir sudan geçirip makinaya koymalı, işten geldiğinde de çocuk varsa çocukla o ilgilenmeli vs.
Sebebi tamamen evrimsel ve modern yaşamda yapılan araştırmalarla sabit. Olması gereken bu.
Evde iki tane kadın olmaz. Yuva çekip çevirmesiyle işleriyle büyük ölçüde kadın ilgilenmelidir.
Ve 4561 çift üzerinde yapılan araştırmalarla sabit.
Ev işi yapan Erkekleri kadınlar eş gibi görmüyor, arkadaş kardeş gibi görüyor. Ve daha az seks dönüyor.
Siz istediğiniz kadar öyle değil boş boş konuşuyorsunuz diyin. Bu araştırmalarla sabit.
Feminizm saçmalığıyla beraber eşit olmalı inancı çıktı.
Bende bu eşitliği savunan birisiydim yakın zamanda. Fakat gerek buradaki sorularla gerek araştırmaları ve makaleleri incelediğimde gördüklerim, okuduklarım fikrimi değiştirdi.
www.dailymail.co.uk/.../...feminine-women-off.html
Sanırım buydu kaynakda
Kadın çalışmayacak ev işi yapıyorsa.
Mümkünse, evet. Fakat çalışıyorsa da değişen çok bir şey olmamalı.
Kadınların öyle çok ağır işlerde çalışacağını düşünmüyorum zaten.
Genel olarak erkeklerin ağır işi olur ve en çok stresi her zaman onlar çeker. Ofis hayatında bile bu böyle. Pozitif ayrımcılık var her türlü kadınlara karşı (eğer patron kadınsa değişir)
Fakat öyle ya da böyle çoğunluğu kadın almalı. 60 olmaz 55 olur ama yine de böyle olmalı.
Mağaramda mutluyum.
Like atıp niye geri çekiyorsun kız JBzsbshssbsvshsh
Çünkü fikrin eşitlik ilkesine aykırı. Bu da insan hakları ihlali demek. Bunu onaylayamam.
Feminizm saçmalığıyla hareket ediyorsun insan hakları ile alakası yok.
Doğa acımasızdır. Doğanın kanunu bu. Modern yaşamdayız diye de yüzbinlerce yıllık doğa kanunları değişmedi değişmeyecekte keenks.
Ayrıca stres her zaman erkekte çok daha fazladır bunu unutma keenks.
Kadın çalışıyor olsa bile ev geçindirme stresi yok çoğunda.
Buradaki para sorularını oku. Hemcinslerin genelde şu sözü kurar ; "Hem çalışıyorum, paramı eve veriyorum, giderlerini karşılıyorum..."
Gibi konuşurlar.
Sanki bunlar iki kişinin çalıştığı bir evlilikte onların görevi değilmiş gibi ve "aslında yapmamıza gerek yok ama hayrına yapıyoruz" gibi lanse ederler.
Buradan bile anlayabilirsin.
Erkek zaten mümkünse kadınını çalıştırmayacak (çalıştırmayacaktan kastım maddi olarak)
Fakat ülke öyle bir haldeki her iki cinste mecbur
Cevap
13Cevap
Ülkemizde erkekler hep üstün görülüyor ne yaparlarsa ilginçmiş gibi geliyor bide yurt dışına bak eşitlik var erkek ev işi yaptığında garipsenmiyor ortak yapılıyor
Ortak olması lazım
Çünkü genelde artık tek taraf çalışmıyor, her iki tarafta para kazanıyor. İş bölümü şart. İnsan olarak da hiç temizlik, yemek vb yapmayı bilmemek zaten abartı bir durum.
Çok güzel bir yorum olmuş 🩷
Teşekkür ederim 💜💜
Rica ederim 🩷
Calisiyonmu sen
@9115santümo Yakıştıramadın mı
Niye yakismasin
Mesaj atabilirmisin bisey soracam
Erkek temizlik yapmaz olarak görüyorlar öyle yetiştirdiler yapanı görünce büyük iş yapmış gibi popüler yapıyorlar
Maalesef öyle
Elini yikamayi bilmeyen insanlarin varlığını düşünecek olursak bu bir lütuf gibi
Evet çok ütopik geliyor
Algıdan ibaret tamamen genel de erkekler temizlik yapmaz kadınlar yapar gibisinden
Doğru öyle bir algı var
Evde kocaları, çocukları çıkarttıkları çorapları kirliye dahi atmadığı için olabilir
Onu bile yapmıyorlar doğru
Öyle kızlar arasında popüler olabiliyorsam bende yapayım :D
Oluyorsun belli ki
Ben ne yaparsam yapayım popüler olamam gibi 160 ım
Olur neden olmasın
Kime sorduysam 160 biriyle sevgili olmazdım dedi yüzlerce insana sormuşumdur abla sen olur muydun
160 kısa olsa bile anormal bir boy değil
@marselara neden 160 da tıkandın derken anlamadım
@Adinisenkoy43 yaşını bilmiyorum fakat bir erkek için kısa bir boy anlamında
@marselara 19 yaşım uzama plaklarımda kapali yalnız ölcem galiba
@Adinisenkoy43 bulursun dengini umarım kardeşim. gençsin daha karamsarlığa bağlama
@marselara abla sen 160 biriyle sevgili olur muydun bin kişiye sormuşumdur herkeste aynı cevap ben olmazdım ama birini bulursun
@Adinisenkoy43 kendini her alanda geliştirmeye bak sen. daha dikkat çekersin yolun açık olsun
@marselara saol ):
ben de çamaşırları asarken karşı komşu fotoğraf çekmiş sanki hiç temizlik yapan erkek görmemiş
Yine popüler olmuşsun :)
Hele havalara :)
Benim için öyle değil sadece sevdiğim adam bana ev işlerinde yardımcı olursa daha iyi olur. Yoksa diğer erkeklerden banane
Temizlik yapan erkek benim gözümde erkekliğini yitirmiştir. bir söz vardır: temizlik malzemesini er kişi alır temizliği avrat yapar
Bence dikkat çektiği için olabilir ve genelde pek temizlik yapan erkek olmadığı içindir
Alışamadık ondan.. oysa temizliği en güzel onlar yapiyor
Çünkü ülkemizde bu tip erkekler az o yüzdendir muhtemelen bence
erkekleri temizlik yaparken görmeye alışık olmadığımız icin
Nereden çıktı bu ya... Ne zaman popüler oldu onlar 😀
O kadar temizlik yapmışım. Ben popüler mi oldum şimdi 😃
Sosyal medyaya attıysan olursun tabii
Kadınlar her işi erkek yapsın dünyasına evrildi
Eşitlik olsun
kadınlar iş yaptıracak insan arıyor : )
Yok artık :)
Temiz insan sevirlerde ondan 😃
Herkes öyle sever
Temizlik yapan erkeğin kendi de temizdir düşünüyor kızlar diye sevilir demek istemiştim 😃
Olabilir bak
olması gereken bişi zaten ekstra bi özellik değil
Ama kadınlardan beklemeye kodlanmış gibiler
bu konuda hiçbir kadın yüz vermezse düzelmekten başka şansları kalmayacak ama aramızda 2 yüzlü kızlar var oldukça bunlar düzelmez hep beni nasıl olsa alan olur kafasında olurlar
Maalesef kendini hizmetli yapmak isteyen hemcinslerim yüzünden hepimiz acı çekiyoruz
valla şu hayatta en gıcık olduğum tiplerden biri
Onların aile problemi oluyor genelde
ve bundan ders almalı Allah boşuna beyin vermemiş sonuçta
Ben de aynı şeyi düşünüyorum
Alışıla gelmişin dışında çünkü
Çok ilginç kadına vermişler direkt görevi
Arabaları çok önemli
Yoo ben populer degilim kim diyor bunu
Gizli olursa tabii popüler olmazsın
Ne olcak simdi gizliden ciksam herkes beni tanitacak mi hih?
Bir adım olabilir 🤣🤣
Valla evi supurur silerim bazen bulasik yikarim ara sira toz alirim sofrayi toplarim daha ne yapim hi? Bunun icin benle evlencek kizlar dm (saka saka)
Şakası bile korkuttu 🤣🤣
Ahhah korkma kiz ben evliyim zaten
İnsanlara tuhaf geliyor çünkü
çünkü az görülen şeyler dikkat çeker
Nesilleri tükenme altında olduğu için
Çekici
Efsolar de :)
Efsolar
🤣🤣🤣
Çok az oldukları için sksjsjsj
Çok mantıklı 😂😂
Öylemi
Sence
Bence değil yani bilmiyorum öyle bişey farkında değilim
Temizlik fenomenlerine bak
Ne kadar güzel yaa
Evet öyle :)
Bilmem wjsnsksmaq
Bilmem
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.