Kadınlar her gün aynı işi yapsa da popüler olamıyor ama erkekler neden oluyor?

Kadınlar her gün aynı işi yapsa da popüler olamıyor ama erkekler neden oluyor?

Popülerlik özenti falan değil benim derdim, mecburen yapıyorum kendi evim ve yalnız yaşıyorum, temizlik yemek tamirat her iş gelir elimden ve ibadetlerimi de yaptığım için toz pis kirli yerlerde namaz kılınmaz mekruhdur, erinmem titizim yani.
Misfirim olursa ya da çok yorgun hasta falan olursam dışarıdan söylüyorum yemeği o kadar uğraşamam 😃
Bolca tatili olan rahat bir işim olduğu için evime vakit ayırabiliyorum. Evime gelen insanlar hep söylerler çok temizsin derler. Rahmetli annem her yörenin yemeğini bilir ve çok güzel yemekler yapardı banada evlenmeyeceksen öğren bu işleri kimseye muhtaç kalma derdi.
Hiç evlenmedim durumumda iyi çok şükür, bu işlerde bana kaldı açık ve net şekilde sebep bu.
Kadınlar kendilerine benzeyen kişileri takip ediyordur. Gerçi her alanda bu böyle ya meslekten, ya fikirden ya da temizlikten benzeyen seçilir açıp açıp izlenir. Bazı erkekler kadınların yaptığı işleri küçümsüyor ya belki bir nedeni de kendileri gibi temizlik yapan anlayan erkekleri görmek, izlemek olabilir.
Cevap
21Cevap
Popüler değiller.
Çünkü bizim mal insanımız seviyor böyle basit anlamsız şeyleri büyütmeyi
Abuk subuk ne insanları meşhur etti bu halk
Temizlik yapan erkekler çok kazanıyor sanıyorum
Temizlik imandan gelir ama son zamanlarda her şeyi abartıp kabartmaya bayılıyor millet
Evet öyle oldu
Çünkü normalde olmayan bir şey olduğu için popüler oldu.
Evet öyle oldu
Bir kahveyi hakeden abiyi izliyorum terapi gibi geliyor
Meşhur fenomen
Evet çok iyi temizlik yapıyor terapi gibi😂
🤣🤣
Cem özkök
Rica ederim
Bilmiyorum artik özentilik
Onun kocasi yapıyor sende yap falan diye diye bu hale geldik
Muhtemel
Temizlik yapan erkek erkek değildir %100 emin bur şekilde söylüyorum
*bir
çünkü bu dünyada kadının yaptığı her şey görev addedilirken erkek yapınca bi anda lütuf mücize falan oluyor.
yemek de yapsa öyle
temizlik de
hatta kend çocuğuyla ilgilinenince bile aaaaaaaaaaaaaa ne güzel diyoruz.
saçmalık
bunun popüler olmasi çok sacma bu zaten yapilmasi gereken bisey bizim sacma toplumumuz erkekler yapmaz gibi bir algıyla yasadigi icin popülerlesmis ve cok şaşırtıcı bir durum olarak görünüyor
erkekler artık feminenleşiyor, kadına hükmeden otoriter organik erkekler artık yok denecek kadar azaldı..
Kadınların işine geliyor, pohpohluyorlar.
Yok canım :)
🙂🙂
temizlik yapan erkek var mı ki 🙄
Var muhakkak
Neden var mi? Yanliz yaşıyorum herseyi kendim yapıyorum
@çirkin_cocuk çok var haklısın senin gibi
Yaşam şartları mecbur ama bazi erkeklerin (o meşhur bekar evi) evine gidip oturulmaz bile her taraf leş vs
@çirkin_cocuk hep öyle diyorlar
Öyle olduğu için ben tahammül edemedim ve 4 yıldır tek yaşıyorum bur erkek olarak başka bir erkeğe katlanamıyorum dağınıklık pislik umursamazlık bir de tembelliğe alismislik ev arkadaşım arar canim çekti bana şu yemeği yap derdi yapar mısın da değil yap derdi neyse gereksiz uzattım iyi aksamlar
@çirkin_cocuk uzatmadın çok haklısın ve hatta. Bazı erkekler maalesef ki bu temizlik olayına karşı çok dikkatsiz.
Temizlik yapan erkek candır çünkü.
Kesinlikle
insanlar öyle erkekleri sevdiği için olabilir
Keşke öyle olsalar
Hepsi kadir ezildinin suçu
Hepsi zengin fenomen oldu
Çünkü onun işi değil ondan mesela bir kadin kamyon sürünce nasıl gündemde kalıyor buda oyle
kanka değiller kadınlarını hanımlarını düsünuyorlar
Ben temizlik yapıyorum ama popüler değilim
Hesap aç şansını dene fenomenler gibi
Popülermişim demek, senden öğrendim. :)
Temizlik yapmayayım da pasaklı mı yaşayayım?
Kadın da erkek de temizlik yapmalı. Bu işin popülerliği yok.
Fosur fosur yapıyorlar o yüzden
Evet öyle :)
Erkeğin hası onlar hası ♥️
Senede bir yaptıkları için
Benimki mecburiyetten.
Çünkü dogallar
Evet restinerest
gösteriş meraklılğı
Katılıyorum
Kızların istediği bir konu olduğu için olabülü
güzel bir şey ya
çok ilginç gerçekten