AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Niye çıksın? O temizlesin evi istediği gibi. Daha evlenmeden ev hanımı oldunuz galiba.
Muhtemelen Evet ben de restorana gittiğimde çatalın aralarını bile temizlemeden yemek yemem Bu bazen evlilikte de sıkıntı olabiliyor
Şu anda rahatsızsan evlendikten sonra bir şey değişmeyecek sen sen sen o o hiçbir şey değişmeyecek şu an bir çözüm bu ya da sabretmeye devam çünkü evlenmeden önce neyse sonra da o değişen bir şey olmayacak
Zorluk yaşarsın onun kadar titiz değilsen örneğin hastasın diye bulaşıkları biraz bekletsen hemen laf eder
Ben de böyle biriyim. Evet muhtemelen çekersin banyo kullanımında yemek yapımında hatta cinsel hayatta bile.
Böyle biriyle herkes sıkıntı yaşar, sana özel değil, Allah yardımcın olsun ugraşilacak gibi değil
Aynen bir insanı değiştiremezsin zor yani ya böyle kabul edicen ya da ayrılmak çözüm
😂😂 eyvah eyvah. Yatkdayken vucusun da kil gormesin olmaz o is sana soylim. Adam hayattan sogar. Sende baska yelkenlere acilirsin.
temizlikten zarar gelmez ki sende titiz olursun ne güzel
at eşek eti yemezsin milletin pis bulaşığından yiyip içmezsin işte daha ne istiyorsun
Sen o kadar takıntılı değilsen zor. Sevdiğin için bir süre bu durumu görmezden gelirsin ama belli bir zamandan sonra her şey birbirine karışır ve çok yıpranırsınız.
buyüzden yuvam yıkıldı çünkü dehşettttt takıntı hastalık
beraberinde başka sorunlarda çıkıcak
Evet sorun çıkar. Bunu aranızda konuşup halletmeniz gerekir.
Benim bir arkadaşımın eşi böyleydi her şeye karışırı temiz olan şeye bile yeri gelir laf ederdi sözde çok titizdi. İki ay sonra boşandılar kız dayanamadı.
Çok titiz değilsen sana çok eziyet eder, yatakta osursan seni döver.😂😂😂
Bence çok yaşarsınız titiizle takıntıları vardır ben öyleyim😂
Ben öylesini bulsam suratına tükürüp tekmeyi basarım herhalde. Hiç çekilmez o tipler. Karı gibilerdir hatta ondan beterlerdir.
Öf hiç çekilmez zırt pırt herşeye burnunu sokar. Bi dolap kapağını açık unutsan 5 saniye tatava yapmaya başlaar
Ayrıl, babamda öyle ( koku konusunda) annemle bu yüzden sık kavqa ediyorlar, ben annemi alkışlıyorum valla bu adama nasıl katlanıyor diye
Titiz bir adam olması gerçekten iyi ama fazlası hastalık. Bence bu bir psikolojik takıntı olabilir bunu seninle birlikte aşmaya çalışsın konuş kendisiyle birşeyler yap aksi halde yarin öbür gün evlendiğinde en ufak bir şeyde senden tiksinmesin.
Benimde nişanlim öyle maalesef
Neyse ya bi turlu hallederiz uyum saglamaya calişirim, ama oyle boyle degil baya takintili
Kızların yorumuna baktım hepsi pasaklı sanırım aşırı titiz insanl zor falan yorumları yapmışlar dardağanlar🤣🤣
Temizlik takıntısı var titiz biriyse işin zor her daim hijyenik olman lazım böylelerin simetri hastalıgıda vardır
Evet biraz rahatsız edici durum , herşeye kavga çıkara bilir toz görse su lekesi falan aman insanın sabrı kalmaz
Çok sıkıntı çıkmaz ama çok titiz olduğu için her yerin temiz olmasını ister bu seni yorar bi süre sonra sıkılırsan boşanırsınız
Evlenmeden önce tavırlarına ve davranışlarına bak derim. İleri boyutta takıntısı varsa zorluk yaşarsın.
Yani huyuna göre davranman gerektiğini söyleyebilirim
Titizlik bence iyi birsey ama okb varsa Allah yardımcın olsun
Çok geçmiş olsun sendede başlar yakında :))
Herşeyin fazla su zarar, mesela bazı şeyleri yapamazsın dilediğin gibi
Evet yorulursun ya da alışırsan ve ona göre davranırsan sorun yiok
Cikar yemek yaparken dere damlasa cok pis der gider disarda yer ya nasil bi sevgili veya nisanli
Titiz olmasi bir yere kadar güzel ama abartılı olursa arızaya başlarsa sıkıcı olur
hastalık düzeyinde ise çok sıkıntı yaşarsın ileride dayanamayacak hale gelirsin
Kesinlikle imzayı atmadan uzak dur ben direkten döndüm ugraşılmıyor 🙂🙂
Obsesifliğinin ağırlığına bağlı. Psikolojik destek gerekli olabilir
Çıkar erkeğin kadından temiz titiz olması çok kötü istediğin kadar temizle behenmiyorlar
bence ilk önce biraz zorlanirsin sonra sende alışır onun gibi olursun
Sanmam!
Zorlanıyosan geri dön nişandan ben evliyim bn de zorlanıyorum
Hatta sırf bu yüzden boşanmayı bile düşünüyorum.
Hayalim ilerde eşimin benden titiz olması (Başak burcuyum) 😅 bence hiç zorluk çekmezsin
Güzel anları mahvedecek ilgi odağı titizlik ! Çok zor
Dağınık ve titiz harika karışım olur
Üfff yol yakınken vazgeç
Bu soruyu aklindan gecirmen bile zorluk yasayacaginin isareti. Insallah en dogru karari verir ömrünü heba etmezsin
Sıkıntı çıkar bence
Nişanlın Kadir Ezildi falan mı?
Eyvah bittin sen erkek dedign biraz salar kendini
Rahatsız götttttt🤣🤣
Kadir ezildinin nişanlısı mısınız 😂😂
Adam titizse kaçarak uzaklaşş
çok titiz olmak kötü bence sorun çıkar
Pasaklıysan zorluk çekersin.
Sen titiz değilsen vay haline gari
Ya sende de olacak ya da ciddi ciddi zorlanacaksın
Elinde bezle gezersin artık
Evet çıkar seni yorar bu durum