Arkadaşlar ben 19 yaşındayım ve ailemle aslında hiçbir sorunum yoktu annemle fazla anlaşamasak da babamla cok cok iyi anlaşırdık ve yine de işin aslı annemle kavga etsek bile benim hep iyiliğimi istediğini biliyordum. Taa ki 4 ay öncesine kadar, ablamın düğününde beni gören akrabalarımız babamı aradılar kızını beğendik vs vs. babam normalde böyle şeylerde asla kabul etmez, nasıl oldu anlamadım kabul etti. Çocukla bize 1 hafta konuşma süresi verdiler ve 1 hafta sonunda sözümüz oldu. Ben söze 3 gün kala deli gibi ağlamaya başladım hani konuşacaktık biz daha diye düşünüyorum 1 hafta da kim kmi tanıyabilir ki zaten? Anneme istemiyorum ben dedim biraz daha zaman versinler dedim ama dinletemedim annem görücü usülü böyle olur dedi. 4 ay benim için tsm bir cehennsm gibi geçti herkesin yüzüne gülüp gece olduğunda yatakta deli gibi ağlıyorum ve kimse sesimi duymuyor beni görmüyor...Artık dayanamadığımı hissettim ve o yalandan gülümsemeler solmaya başladı çünkü çocuğu sevmiyorum yani her şeyinden tiksiniyorum elimi tutması bile midemi bulandırıyor o yalandan gülümsemelerin bitmesi sonucu annem nolduğunu sormaya başladı ben söylemeyecektim çünkü ne kadar emek verildiğini biliyorum ne o çocuğun suçu vsr ne de ailesinin... Tek suçları acele etmek ve benim ailemin beni gram dinlememesi. Annem sormaya devam ettikçe dayanamadım bağırdım sevmiyorum ben onu diye artık gizli saklı değil açıktan ağlamaya başladım babamı çsğırdı ben bunu diyince arkamda durmalarını bekledim. "Tamam kızım sevmiyorsan göndelerim aldıkları her şeyi bitsin" bunlsrı duymayı o kadar istedim ki... Aldığım cevap koca bir hiçti. Hayatımda hiç bu kadar berbat ve yapayalnız olduğumu hissetmedim. "Alıştın böyle her şeye ağlamaya.. madem istemiyordun niye başında söylemedin bıktım senden ve kararsızlıklarından, hiçkimseue bi şey söyleyemem benim de onların da düşmanları vsr kimseyi sevindiremem" Bir insanın çocuğuna kullanmayacağı bütün cümleleri sırasıyla dinledim yani. Ve istemediğimi en başında söyledim.. yanlış anlaşılmasın ki hepsi de bal gibi biliyordu.
Şimdi bir sorum var 6bintl param var sizce kaçabilir miyim? Kaçsam bile ne yapmalıyım?
Şimdi bir sorum var 6bintl param var sizce kaçabilir miyim? Kaçsam bile ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Son güncelleme... Ben nişan attırmam yok ben bu evliliği beceremem diyorsan kapı orada dedi annem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer