Nişanlımın temizlik takıntısı var. Aynı şekilde kaynanamın da öyle ya o ya ben noktasındalar. Ancak ben kedimi yavruyken aldım büyüttüm. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılHerkes evde evcil hayvan bakılmasını sevecek diye kural yok herkes evde evcil hayvan bakılmasını sevmeyebilir evde bakılmasını istemediği için hayvanları sevmiyor değildir bence eminim nişanlım da hayvanları seviyordur fakat evde bakılmasından hoşlanmıyor olabilir onunla konuşup ortak bir çözüm yolu bulabilirsiniz şimdi kedinizi istemeye diye evlenmeyecek misin yüzüğü mü atacaksın yani bu aptallık olur eğer eviniz Bahçeli ise ona güzel küçük bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz ve orada ona bakabilirsiniz hem siz rahat olacaksınız hem kediniz daha rahat olacaksınız eğer öyle bir imkanınız yoksa size yakın olan adres olarak yakınınıza bakması için kedinizi verebilirsiniz böylelikle hem kedinizi sokağı terk etmemiş olacaksınız hem istediğiniz zaman gidip rahatça görüp sevebileceksiniz bakımını yapabilirsiniz
Böylece hem kedinizden ayrılmamış olacaksınız hem nişanlınuzdan ayrılmamış olacaksınız ve güzel bir şekilde yuvanızı kurabileceksiniz
Benden size tavsiyem konuşarak ortak güzel bir karar alın nişanlınızla birçok kişi ayrılmadan yüzüğü fırlattın yüzüğü suratına atın demiş kusura bakmasınlar da bekara karı boşamak kolay en doğru ve mantıklı ortak bir karar alıp yuvanızı kurabilirsiniz Mutlu olun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence kedini sahiplendir bakabilecek biri ile çünkü bir arkadaşımda benzer bir sorun oldu eşi bayan kedi kopek beslemeyi seven birisi kendi idare etti ama bu kedi sayısı artti vs sonra anlaşmazlık başladı. Herkes evin içinde kedi beslemeyi uygun bulmayabiliyor zamanla değişebilir ama doğru kişiyi bulduğunu düşünüyorsan sahiplendirmek en doğru çözüm çünkü doğru kişiyi bulmak daha zor. Ve buradan tavsiyem evde bir kedi beslemek yerine 10 sokak hayvanının karnını doyurmak siginabilecekleri bir yer sağlamak daha uygun çok kötü durumdalar.
00 Yorumla
Genelde durum tam tersi olur erkeğin hayvanını kadın istemez evi kirletiyor diye ama sizde durum farklıymış şaşırdım 😂 neyse kediler temiz canlılardır bildiğim kadarıyla kendilerini yaladıkları için. Ama sevgilin takıntılıysa bu konuda onu haksız göremem, takıntı hastalığı çok kötüdür çünkü kimse kolay kolay baş edemez o durumla. Kedinin sürekli bakımını ve temizliğini yaptığınıza onu ikna edersen anca o şekilde çözersiniz yoksa ya kedinden vazgeçiceksin ya nişanlısından başka çare yok.
00 Yorumla
1 yılHayvan sevginiz takdire şayan ve çok güzel bir insancıl yön sevgi bakımından.🩷🩵🩵Fakat evde maalesef hayvan beslemek gerçektende tüy döküyor ve hijyenik bir ortam olmuyor. Hayvanda sonuçta sıkılıyor haklı olarak evde dolaşmak istiyor yatak tezgah masa her alanda geziniyor onun için daha uygun barınak yaparsanız bahçenizde daha hoş olacaktır diye düşünüyorum tümden uzaklaşmanız yerine.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
71Cevap
Kedini seç. Sen masum bir canı seç yeni nişanlı bulunur. Ahir zamandayız kaç kişi güvenilir? Kaç tane kedi sahiplenip sokağa terk edilen kedi veya köpek vardır? Her şeyi Allah'dan iste dua et daha hayırlı bir eş için. Allah gönlüne göre en hayırlısını versin.
Bir de şöyle düşün ailenden ya da akrabalarından biri nişanlının hoşuna gitmeyecek söz ve davranış sergilediğinde de ya o ya ben derse ne yapacaksın? Ay kusura bakmayın eşim sizi istemiyor mu diyeceksin? Yol yakınken ayrıl.
Seven için sevdiğinde kusur aramaz. Her hali ile sever.
Kedi bakmak sünnet. Hatta sahabe efendilerimizden biri cellabiyesinin üzerine yatan kediyi kaldırırsam eziyet ederim deyip cellabiyesini kesmiş. Ki tek kıyafeti imiş.
Sokakların pisliğini görmeyen insan oğlu ormanları yakan insan oğlu denizleri gölleri ve okyanusları kirleten insan oğlu. Bunları görmeyen insan oğlu...
00 Yorumla
1 yılAyrılarak koyabilirsin :) seni olduğun gibi kabul etmiyorlar. Sen o yavruya sevgini vermişsin. Bunu ezip geçen birini ben kabul edemem. Benim de köpeğim var. Beni ondan ayırabilecek hiçbir kadın yok. Ayrıca bu şekilde taviz verirsen ileride olacakları sen düşün.
20 YorumlaBenim babam da aynısını diyor, malum babayı değiştirmek mümkün değil,
Eğer talibin var ve alımlı isen, kedim de, Sonra her kusuru senin için çekilmez duruma gelecektir.
Tabi kararı sen vereceksin, zaten seven biri sevdiğinin her şeyi ile sever ve asla
YA O YA BEN
11 YorumlaBir erkekden dolayı umarım hayvandan vazgeçmezsin çünkü evlat artık onlar ve benim kedimi istemeseler gelip burada soru dahi paylaşmam çünkü evladım artık o benim ve o da beni anne biliyor onunda bir kalbi var bunu asla unutma ahı çok tutar eğer bırakırsan hayvanı hayvanseven bir insanla mutlu olmayı dene
00 YorumlaTakıntı yaptığın hayvan insanlardan daha temiz hayvan olduğunu söylemekle başlayabilirsin. Müslümansanız kediyi bakmanın sünnet olduğunu ve sevabının çok olduğunu söylemeniz onu belki yumuşatacaktır. Aksi takdirde takıntılıysan psikoloğa görünmesini istemen gerekiyor. Kediye hayır diyen insan kesinlikle normal 1 insan değildir. Bastiyan'ı buradan selamlıyorum. Çok güzel demiş...
00 Yorumla
1 yılKedıyle doguracagı cocugu bı tutan mı dersın nısanlını bırak gıtsın dıyen mı ararsın evde besleyemem dıyene hayvan dusmanı dıyen mı bayılıyorum boyle sorulara sjsjs ev ortak yasam alanıdır rahatsız olmasıda normal severım ama asla evımde hayvan besleyemem aynı sebepten dolayı , bakımıyla sen ılgılensende ıcıne sındıremıyosa evet ya ayrılacaksın ya kedını bırakacaksın. Absurt bı durumda degıl bu herkes evde hayvan besleyecek dıye bısey yok nısanlında anormal degıl
00 Yorumla
1 yılKediyi bırak diyenlerin yorumlarını hayretle okudum. Bu kadar vicdansız nasıl olabiliyorsunuz? Hayretler içindeyim. Öyle bir durumda olsam yüzüğü kafasına fırlatırım. Kedimi ben büyüttüm sen de kimsin derdim.
20 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. o zaman nişanlını bırak. erkek gene bulunur ama o kediden bulunmaz başka ayrıca sen nişanlısının huyunu bilmiyon mu nişanlandin onunla
50 YorumlaHayvanlar evde doğmadı evde yaşamamalı. Birçok hastalığı beraberinde getiriyorlar. Ben de zamanında yeni doğmuş kediye 6 ay baktım. Veterineri aşısı vs her şeyiyle ilgilendim. Sonra kocaya kaçtı. :) Ama olsun yaşadığım deneyime binaen biliyorum ki hayvanlar evde olmamalı..
10 Yorumla
1 yılEvlenirsem evimde hayvan beslemem ben bu hayvanla ayni mutfaga giremem valla. Hayvan haklarini da olumune savunurum. Ha bahceli ev olur, mustakil vs kopek, kedi olabilir ama daire bina... Asla
10 Yorumla
1 yılkediler en temiz canlılardır peygamberimiz kedinin içtiği sudan abdest aldı tüy dökülmesinden rahatsız olabilir belki ama onun için de kuru şampuan var çok dökülen dönemlerde de tıraş ettirebilirsiniz
13 Yorumla- 1 yıl
benim de kedim var ✍🏻🤭
Kediler temiz hayvanlardır. İnsanların en temizi bile. Kedilerin m*katı kadar temiz olamaz. Dinen de, temiz ve tertipli hayvan olarak tanımlanmışlardır.
10 Yorumla
1 yılOlmaz öyle şey kediyi istemiyorsa yürüsün gitsin yavru masum savunmasız bir bebek o kediyi niye sevmez insan anlamıyorum son derece temiz canlılar zaten
10 Yorumla
1 yılBenim çocuğum gibi de. Düşün; çocuğunuz olsa üstünüze kusacak, yemek dökecek, koltukları boyayacak. Onu evden atacak mı?
Hayır, kedi de bir çocuk.20 YorumlaYa nişan ya kedim de. Çok ciddi bir konu bu gerçekten. Hayvan sevgisi merhameti olmayan biriyle ömür geçmez
23 Yorumla
1 yılNisanlanmadan once bunu hiç mi konuşmadiniz? Sormadın mı evlenince kedimle yaşamak ister misin diye? Daha önce sorsaydin daha kolay olurdu. Ona iyi bakacagini ve temiz tutacagini söyle hala kabul etmezse ayrılırım de ayrılmayı bile Bi kedi için göze alabilecek biriyse zaten sevmemistir ayril gitsin
00 Yorumla
1 yılKediler gerçekten çok tüy döker. Bende de var. Hava da uçuyor. Yemeklere vs herseye giriyor. Bu konuda hakli. Sen sensin, o da o. Karar senin. En cok hangisini seviyorsan onu seç.
00 Yorumla
1 yılEn başından bilmeli ve konuşmalı bu konuları. Sağlık önemli. İnsanın eşi de herşeyden önce gelir. Kedi için çözüm bulmak mümkün. Konuşup ortak bir yol bulmak gerekiyor.
00 YorumlaSıçınca hayvan saniyesinde sen bakıyorsan sıkıntı yok bence git ayrıl insanları rahat bırak o yaştaki adam işi gücü yok kedi boku koklamak zorunda değil haliyle
00 Yorumla
1 yılKızm evde kedi mi beslenir Muhabbet kuşu yani evcil hayvanlar olsa tamm anlardım seni yoksa kedi yahu.. eğer bir villa ev alabilirsen kedini de havlida tutabilin.
00 YorumlaHadi nişanlımı anlarım da kaynanama ne oluyor pardon da.. ben de evliyim bekarken besledigim kesimle birlikteyim hala şükürler olsun eşim de çok düşkün kedilere ki bı sıkıntımız olmadı.. evet benim de kaynanam sevmiyo evde bakılmasını ama ona sınırı siz cizeceksiniz.. nişanlıma gelince onunla her bulusmanda kedini mutlaka sevdirt, gün içerisinde kedinin şapşik foto videolarını at onu da yavaştan alıştır ve o da inan sevecektir
00 Yorumla
1 yılNişanlın için ilan ver, sahiplenmek isteyen illa olur. Kedi ondan temiz
31 Yorumla- 1 yıl
harika bir yorumdu
1 yılYol ver gitsin hayvanları sevmeyen insanlarında sevmez sen yokken o vardı de bitir knk
30 Yorumla
1 yılKabul etmek zorunda ! Çocuğun da ileride evi kirletince evden mi atacak başlarım böyle işe ahaha gitsin tedavi olsun anası ile
10 YorumlaHayvan sevmeyen insan sevemez unutma bunu
27 Yorumla- 1 yıl
@Fatihaltı Sence yok ama basit bir kuramı var bunun aristo mantığı ile hayvan ve insanı eş değer tutan bir önerme olup insanı sevmenin öncüllerinden bir olarak hayvan sevmeyi gösterir ve kedi, köpek, kuş, hamamböceği, yılan vs. hangi hayvanı severse sevsin insan özünde karşılıksız sevgi vardır. hayvanları seven insan onlardan bir karşılık, bir çıkar beklemez. o sebeptendir ki hayvanları sevmeyen insanları da sevemez hadi birde matematiksel açıdan bakalım duruma ama Latince
a: hayvansever
b: insansever
(-a ise -b), o halde
( b ise a) (modus tollendo tollens)
Buradaki karı boşayan bekarlara aldırma, eğer nişanlını sevşyorsan kendini annene vs birisine ver. Yuvanı kur.
00 Yorumla
1 yılKöpek beslemeyi doğru bilmiyorum inancım da doğru bulmuyor fakat kedi temiz bir hayvan evde beslenebilir
00 Yorumla
1 yılkonuşmalısın ve hangi konularda çekincelerini öğrenebilirsin belki çözüm bulursun. kedinin gireceği belli alanlar olur salon, oturma odası gibi
00 YorumlaYani haklı adam bende kedi beslenen yerde yemek yiyip su icemem ne kadar temiz olsada huylaniyorum elimde değil
00 Yorumla
1 yılKediler herkesten temiz hayvanlardır istemiyorlarsa kapıyı göster yani savunmasız bir hayvandan ne istiyorlar
00 Yorumla
1 yılHaklı bnce bende cesaret edemem evde kedi köpek beslemeye severim ama. Beslemeyen kişi için mesele
01 Yorumla- 1 yıl
Benim besleyen arkadaşım var sürekli kil döküyor strese girince bir şey yapıyormuş adam rahatsız olabilir
1 yılKedine balkonda kapalı bir ev yap
Ufak bir ev
Belli sınır koy sadece sen sev
Ama ayrı olma010 Yorumla- 1 yıl
Oyuncak mı bu kedi? Düzgün konuş.
- 1 yıl
Tutacağın evde diyorum
- 1 yıl
İlerde
- 1 yıl
Bizimde bahçede varlar gece balkonda yatıyorlar evin içine almıyoruz
- 1 yıl
Kusura bakma bende hayvanseverim
- 1 yıl
Tek sen yoksun bu dünyada hayvansever olarak
- 1 yıl
Bahçe normal zaten kocaman alan ama balkona hapis etmek normal değil, bir de üstüne sadece o kız mı görecek kediyi yazık kediye depresyona girer.
- 1 yıl
Ama bak nişanlısıda istemiyor orta yolu bulmak lazım
- 1 yıl
O zaman kediyi başkasına versinler çünkü özgür olamayacağı yerde kedi düzgünce yaşayamaz. Ya nişanlısını ikna edecek ya da kediyi gönderecek. Üzücü bir durum. Bu arada fazla şiddetli çıkışıp haksızlık yaptıysam kusura bakma lütfen.
- 1 yıl
Sorun yok kanka
Kediye en iyisi iyi bir sahip bulmak
Sende sfenks kedisi al tüh problemin olmaz zaten. Bide tuvalet eğitimi olandan alırsan hiçbir şey olmaz
00 YorumlaTabi sizin ilişkiyi tam olarak bilmiyorum kaç yıllık ilişki falan ama eğer en başından beri kedi sevdiğini beslediğini biliyorsa senin için kabul etmesi lazım. Eğer bir seçim yapmak zorunda olsaydım kediyi seçerdim
10 YorumlaEvlat atılırmı? Atılmaz o ne kadar hayvan olsada evlat gibidir.
10 Yorumla
1 yılOnu anlıyorum ben de takıntılıyım sen onunla yapamazsın ilerde sıkıntı olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumları hayretler içinde okuyorum. Nişanlınla anlaşmaya çalış bir süre verebilir kedi ile yaşadıktan sonra daha ılımlı olabilir. Obsesif seviyedeyse zaten değil kedi senden de rahatsız olur. Hepimizin takıntıları var ben alerji ilaçları alarak beslemeye devam ettim. Ama o kediye bakan sensin ve atılıp satılabilecek bir şey değil bir can senin evladın gibi
10 Yorumla
1 yılKedin senin bebeğin kedini seç tabiki, nişanlanana kadar bu konuyu konuşmadınız mı?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAllah Allah el kadar hayvanı mi istemiyorlar. Yoksa sen çok temiz değilsin ve karşı taraf çok titiz diye mi panik oldun?
Orta yolu bulun. Hayvanı nereye koyayım de.
10 Yorumlabence bu nişanlına göre değişir yani o senin için hayatında değişiklikler yapıyormu? fedakarlıklar yapıyormu? ona göre sende yapabilirsin kedini birine sahiplendirebilirsin çünkü evlilik karşılıklı fedakarlık ve anlayış gerektirir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla ben böyle biriyle zaten nişanlanmazdım baştan anlarım sevmiyorsa hayvanımı istemicekse zaten sevgili bile olmam bence sen hata etmişsin
21 YorumlaDini yönden vurma şansın yok mu? Kedi beslemek büyük sevap
00 YorumlaKedini çok seven birine vermelisin, senin için öncelik kendi kuracağın yuva olmalı.
00 Yorumla
1 yılHayat arkadaşın olan kedini istemeyen nişanlı sahiplendir
00 Yorumla
1 yılKedin varken Seninle nişanlanan adam şimdi böyle davranması ilginç
00 Yorumla
1 yılÇocukta kirletir bence nisani baştan gözden geçir temizlik takıntısı olan erkekler problem
00 Yorumla
1 yılNişanlının da yılan 🐍 beslemek istiyorum evde demesi gibi algılayabilirsin.
00 Yorumla
1 yılhangisini daha çok seviyorsun? bence tercihin nişanlın olmalı ama yine de sen bilirsin
00 Yorumla
1 yılikna etmeye calis kedi eve cabuk alisir zaten deneyelim falan de kedi evi kirletmez ki
00 YorumlaBende sevmiyorum kedi köpek evde ciddi rahatsız oluyorum
00 Yorumla
1 yılMecbur evine gelecek kedi
Söyle kedi ölünce yenisi getirmem00 Yorumla
1 yılBenim de temizlik takıntım var bu yüzden evcil hayvan besleyemiyorum maalesef
00 Yorumla
1 yılKendini kediyle kıyaslayan bir adam nişanlım olamazdı fudbdhsbsh
00 Yorumla
1 yılNişanlın ya oğlak burcudur, ya da ay veya yükseleni oğlaktadır.
00 YorumlaAynı fikirde olmanız lazım yoksa işin zor bu adamla hep böyle olucaksınız.
00 Yorumla
1 yılAlerjik bir durum yoksa kedi pis bir hayvan değil ki zaten,🤷🏻
00 Yorumla
1 yılYani başında bunları konuşup anlaşmanız gerekiyordu
00 YorumlaBalkonda besleyebilirsiniz evin içinde olmamış oluyor sonuçta kirletirse tek balkonu kirletir
00 Yorumla
1 yılOnların sana uymasını sağlayabilirsin, ya da sahiplendirebilirsin! İki seçeneğin var.
00 YorumlaBence saygı duyması gerekiyor ama bi kedi yüzünden de nişanlına da tavır yapma
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Nişanlım evi kirletir diye evcil hayvanımı istemiyor, tavrımı nasıl koyarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler