Alışveriş & Hediyeler Mutfak raflarınızın içi her zaman tertemiz midir? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim için çok önemli bir konu. Mutfak dolapları tozsuz olmalı. Mutfak raflarınızın içi her zaman tertemiz midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Mutfağım temizdir her zaman 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Tahmin ediyorum
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Çok titizim çünkü mutfak rafları benden sorulur evde. Toz vs. olursa olmazzz. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet toza tahammülüm hiç yok Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl annemle (70) aynı kafadasın 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neden Yorumla di00ib +1 yıl ben ne biliyim neden? ikinizede önerim "o kadar da dert etmeyin" Yorumla
Hayalsesi28 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cif kullanyom onun icin 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet güzel ürün Yorumla Hayalsesi28 +1 yıl Spreyliside hoş Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Benim personelimde en çok ona dikkat eder otelde 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Olması gerekn Yorumla Nitro42 +1 yıl Benim mutfak şefliği yaptığım otelde 6 tane hijyencimiz var hepside çok titizler temizlik konusunda Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Temiz değil toz vardır ama asgari düzen her şey bir şeyin içinde tek tip ve sıralı 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. temizdir 1 6 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Asyam iddialı her daim Yorumla Asya_2275 +1 yıl tabiki TwT Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Sevindim sen de temizlik fenosu olsan ya Yorumla Asya_2275 +1 yıl fenomen olmakla ilgilenmiyorum. bana mesaj gelmişti güzellik bakım etiketinde fenomen olmakla ilgili ama istemedim Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Keşke olsaydı iyi bir fenomen olurdu senden Yorumla Asya_2275 +1 yıl teşekkür ederim 💕 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O rafların gereksiz yere dolması çok can sıkıcı 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
askadami2543 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Tertemizdir 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ne güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mutfağım temizdir her zaman
Tahmin ediyorum
Çok titizim çünkü mutfak rafları benden sorulur evde. Toz vs. olursa olmazzz.
Evet toza tahammülüm hiç yok
annemle (70) aynı kafadasın
Neden
ben ne biliyim neden? ikinizede önerim "o kadar da dert etmeyin"
Cif kullanyom onun icin
Evet güzel ürün
Spreyliside hoş
Benim personelimde en çok ona dikkat eder otelde
Olması gerekn
Benim mutfak şefliği yaptığım otelde 6 tane hijyencimiz var hepside çok titizler temizlik konusunda
Temiz değil toz vardır ama asgari düzen her şey bir şeyin içinde tek tip ve sıralı
Evet tabiki
temizdir
Asyam iddialı her daim
tabiki TwT
Sevindim sen de temizlik fenosu olsan ya
fenomen olmakla ilgilenmiyorum. bana mesaj gelmişti güzellik bakım etiketinde fenomen olmakla ilgili ama istemedim
Keşke olsaydı iyi bir fenomen olurdu senden
teşekkür ederim 💕
O rafların gereksiz yere dolması çok can sıkıcı
Kesinlikle
Tertemizdir
Ne güzel