Evinizin mis gibi kokması için neler yapıyorsunuz?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Evinizin mis gibi kokması için neler yapıyorsunuz?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Çimleri biçince havalandırmanın dış havayı içeri alma fonksiyonunu açıyorum. Mis gibi çim kokuyor. Bu durum, yağmur yağdığında toprak, bahar geldiğinde çiçek gibi çeşitlere de sahip. Benim gibi polen alerjisi olan biri için, bahar vakti polenden arındırılmış çiçek kokusu cennet gibi bir şey.
Çim. ve yağmur kokusu enfes oluyor
Evi genel olarak temiz tutmaya çalışıyorum. Çöpleri mutfakta tutmayarak, mutfak lavabosunun içini temiz tutarak. Kalan bulaşıkları bulaşık makinasında toplayarak. Halı, perde ve koltukların temizliğini yaparak, evi sürekli havalandırarak. Tuvalet ve banyo temizliğine dikkat ederek ve oradaki çöplerin düzenli alınması, duş sonrası havalandırma işlemini yaparak, kirli sepetini düzenli boşaltıp yıkama işlemine geçerek, en son oda spreyiyle bitiriyorum. O da çok havada asılı kalmıyor ama eviniz zaten sürekli derli, topluysa ve sürekli temizleniyorsa kendi kokusu mistir zaten. Kirli çöp, kirli bulaşıkların, kirli kıyafetlerin kokusunu bastıracak "mis" bir koku yok ne yazık ki!
Kesinlikle 🙃
Eğer seviyorsanız, evin bazı köşelerine lavanta koyun. Zaten her evin kendine özgü bir kokusu vardır. Bir de ben kozalakların üzerine biraz yağ gibi olan kokular var, esans gibi döküp üst köşelere yerleştiriyorum. O da güzel koku veriyor. 🌸🙂
Bak bu güzel olur
Yumoş bilmem ne kokusu var ondan sıkıyorum odaya , salonda otomatik fıs fıs sprey var , tuvallette jel ve lavabo naftalini var.
Ev değil otantik bahçe 😂
Varda var maşallah 😅
Cevap
9Cevap
Evimi daima temiz tutmaya çalışırım.
Odalar da çubuklu oda kokuları vardır.
O çubuk kokular kalıcı oluyor
Evimin güzel kokması için doğal ürünleri tercih ediyorum ve bolca havalandırma yapıyorum. Zaten camasir makinesi durmaz gariban yıka yıka, birde bambulu oda parfümleri tercihim
En güzeli
Her gün havalandırma ve oda spresi evin kokusunu değiştirir.
Aynen onlara dikkat etmeli
Evet öyle.
Hmm işte benim alanım.
Öncelikle kolonyaya önem veririm.
Esans vb.(hafif olanlar) yatağa sürerim.
Çamaşırları bol yumuşatıcı ile yıkarım.
Mükemmel
Evi temiz tutup günde 2 kere valandırırsan mis gibi kokar. Deterjan kokularında da çiçekli olanları tercih ediyorum. Onun haricinde oda kokularından çok hoşlanmıyorum.
Gayet güzel
Havalandırıp temizlemek kafi.
Anladım
bişey yapmıyom
Yaparsın belki
oda parfümü kullanirim
En sevdiğin koku
Oda parfümleri kullanırım
En sevdiğin koku
Oda parfümlerine bayılıyorum kullanıyorum
İçine çöp konulan kokular harika oluyor
Balkona çıkıp osuruyorum