Valla ben çamaşır suyu kokusuna bayılıyorum o koku varsa ev tertemizz buna inanıyorumm. Ayrıca birazcık su ve yumoşu karıştırıp sıkıyorum Miss gibi kokuyorr
İsmine bakıp atacağım sadece o harika kokuyor ve doğal olması mütiş. O çubuğun dışı varya toz olanlar kahve ve açık renkte olması doğal olduğunu gösterir. Tr de siyah ve kimyasalllar ve güzel kokmuyolar
Merhaba. Bizimkilerden ancak haber geldi ben farklı yerde yaşıyorum da :D www.novimex.com.au/.../ Şu vebsiteden bakabilirsiniz ben satın almadım buradan sadece göstermek için internete girip baktım. Nandita- Floral Valley yazınca çıkıyor bişi diyim mi bayılacaksınız kokusuna. Mütiş bi kokusu var yormuyor hafif ama yoğun tuhaf. 😂🌹❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Adaçayı ve defne yaprağı.. bu arada görselde ki buhurdanlik beni benden aldı 😍😍
Defne yaprağına bayılıyorum <3 <3 <3 ve beni de benden aldı aynısını arıyorum
Görsel nereden? Aslında English Home tarzi gibi ama benzerini yapmalarını bekleyecegiz sanırım
Süpürge çalıştırmadan önce hepa filtresini çıkartıp oda spreyi sıkıyorum azıcık güzel kokuyor
Tütsü
Valla ben çamaşır suyu kokusuna bayılıyorum o koku varsa ev tertemizz buna inanıyorumm. Ayrıca birazcık su ve yumoşu karıştırıp sıkıyorum Miss gibi kokuyorr
Temizlik sonrası oda kokusu sıkıyorum temizlik sonrası daha kalıcı oluyo bide kırletlere sıkmak daha iyi kalıcı oluyo
Oda parfümü kullanıyorum ben
hindistan cevizi yağı sıkıyorum eve
Tütsü yakıyorum çok güzel bir koku bırakıyor
Parfüm Sıkıyorum ev parfümü
oda spreyleri kullanıyorum
Doğal tütsüler yakıyorum
hangi kokuları önerirsiniz?
İsmine bakıp atacağım sadece o harika kokuyor ve doğal olması mütiş. O çubuğun dışı varya toz olanlar kahve ve açık renkte olması doğal olduğunu gösterir. Tr de siyah ve kimyasalllar ve güzel kokmuyolar
çok teşekkürler :purple_heart:
Ne demek :)
Merhaba. Bizimkilerden ancak haber geldi ben farklı yerde yaşıyorum da :D www.novimex.com.au/.../
Şu vebsiteden bakabilirsiniz ben satın almadım buradan sadece göstermek için internete girip baktım. Nandita- Floral Valley yazınca çıkıyor bişi diyim mi bayılacaksınız kokusuna. Mütiş bi kokusu var yormuyor hafif ama yoğun tuhaf. 😂🌹❤️
Uzağa gitmeye gerek yok oda spreyi
Cami acip havalandiriyorum hergun silip supuruyom
Aram ,,
camı açıyoruz
Oda spreyi.
Deodorant sıkıyoruz
Tütsü
ODA SPREYİ
Hiç bişey