Evin çok sık tozlanma sebebi nedir? Buna nasıl önlem alınır?

Evin çok sık tozlanma sebebi nedir? Buna nasıl önlem alınır?

Televizyon ünitesi ve çalışma masam siyah cam, tozlanma beni çıldırtıyordu. Evimin ön cephesi açık olduğu için eskiden perdeleri pek kapatmıyordum ve odada büyük bir halı vardı. Halıyı kaldırıp küçük bir halı aldım ve balkon-pencere açıkken tül perdeyi kapalı tutuyorum. Çok fark etti.
İnternetten toz tutunmasını önleyen bir sprey aldım, o da baya işe yarıyor.
Böyle bir sprey var mı
Harika teşekkür ederim 🌸
Evlerin neden çok sık tozlandığı konusunda birkaç farklı faktör bulunmaktadır Evinizi toz birikiminden korumak ve tozlanmayı azaltmak için birkaç adım atabilirsiniz. Bunlar arasında düzenli temizlik, evinizin sık sık havalandırılması, hava filtrelerinin temizlenmesi veya değiştirilmesi, düzenli süpürme ve silme gibi önlemler bulunmaktadır.
Evlerin neden çok sık tozlandığına dair birden fazla faktör bulunmaktadır. Düzenli temizlik ve iyi hava sirkülasyonu gibi önlemler alarak evinizdeki tozlanmayı azaltabilir ve daha temiz bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz.
Teşekkür ederim cevap için
Rica ediyorum
Nedenini bulursan bana da söyle. Çünkü kışın cam pencere de çok açmıyorum ama tv. önü hâlâ çok toz oluyor. Her gün silinme istiyor. Siyah tozu çok belli ediyor yani.
Bıktım yeminle bıktım
Ben de
Cevap
4Cevap
Bence düzenli olarak her gün alınmalı
Katılıyorum barış
ev havalandırması sırasında tozlarda giriyor içeri bu yüzden olduğunu sanıyorum
Kapalı yerler de toz oluyor
onun nedenini bende bilmiyorum gerçekten
ama o tozları da sanki insan yanında getiriyor gibi oluyor
tozlar yerden bitmiyor haliyle :D :D
🤣🤣🤣
Bizde de öyle ama biz bir de yol üstündeyiz ondan da olabilir
Evet o da etkiler
Valla bende bıktım hafî yazın camlar hep açık diye kışın camlarda genelde kapalı ama toz aynı
Ben de aynı şekilde
Sık sık temizlik yapmak gerekir
Yapıyoruz zaten
hava temizleyiciler çözüm olabilir
Mantıklı bak bu
Halılar ve kıyafetlerimiz
Maalesef ki
Pencerelerin sık açılması
Evet sık açarım
cam falan açıksa toz geliyordur
Kapalı olunca da kirleniyor kuzu
Caninizmi sıkılıyor aq bu nasıl soru