Benim temizlik takıntım var sadece kendime ait bir ev, banyo, mutfağım olsun sonsuza kadar yaşarım asla sıkılmam çünkü öyle daha mutluyum her şeye sadece ben dokunayım silip süpürüp oturayım her şey daima temiz olsun istiyorum bir yere bir şeyi rahatça koymak tekrar baktığımda aynı yerde olacağından emin olmak istiyorum. Bunu yapmam için belli bir miktar param olması gerekiyor sizce ben rahatsız mıyım?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de aynısıyım, hayır bence anormal bi durum değil, herkes evlenmek ya da biriyle yaşamak zorunda da değil, bizim gibi insanlar sadece yalnızken mutlu olabilir
Ve bu huyum yüzünden kimseyle bir eşyamı paylaşamıyorum kardeşimle bile sonra da vicdanen kendimi yiyorum neden böyleyim diye
Ben de aynı, kimsenin dokunduğu yere bile dokunamam, elimi yıkarım sık sık bu yüzden, ellerim her zaman temiz olmalı 😬😅🤷♀️Kimse hiçbir eşyama dokunamaz, yarın bir gün kendi evime çıksam kimseyi de evime almam bu yüzden, her yeri temizlemek zorunda kalırım yoksa, çok yorucu ve zor bir durum ama böyle, yapacak bir şey yok kendi adıma. kardeşin temiz biriyse paylaş,
Evet çok zor gerçekten keşke böyle olmasaydım diyorum çoğu zaman benim gibilerini duyunca mutlu oluyorum nedense 🌸
Bende bu derece ince düşünen takıntılı biri olmak istemezdim çünkü ellerimin üstü yıkamaktan kupkuru ve kanıyor, sık yıkadığım için krem falan da durmuyor, vazelin sürüyorum o da yağlı yağlı hissettiriyor parmaklarımı, bu sefer de ondan rahatsız oluyorum, telefon falan yapış yapış oluyor 🤦🏻♀️😬🥴 Ailem falan bana deli muamelesi yapıyor ama bu anlattığım durumda olmayı kim isterdi ki 😪🥺
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bana da deli diyorlar ama ben empati yapmalarını isterdim biz böyleyiz değişemiyoruz ve elimizde olan bir şey değil keşke bizi anlasalar bu arada istersen seninle dertleşirim konuşuruz arada 🙂
Yok onlar empati yapmaz daha da üstüme gelirler 😬🙂😪 olur konuşalım gizliden çıkıyorum, istek atarsın
Bende aynıyım valla kimse kendine özen göstermiyor o kadar 1+1 ev yemeğimi yaparım temizliğimi yaparım istediğimi rahat rahat yaparım elleme 5 bin fazla gitsin
Çevrenizle sorun yaşıyor musunuz bu konuda özellikle ailem çok şikayetçi bu özelliğimden
Yani bence en iyisi bizim olduğumuz gibi neden dersen hijyen her şeyden önce gelir. Mesela ben bir yere dokunayım direk elimi yıkama ihtiyacı duyarım bunlar güzel bir şey memnunum kim ne düşünürse düşünsün boş ver , hijyensiz pis olmaktansa böyle iyidir
Peki evlilik düşünmüyor musunuz ne zamana kadar yalnız yaşanır ki
Evleneceğim kişide benim gibi olursa evlenirim yani ama pis biriyle olmaz senin gibi benim gibi temiz olmalı
Kesinlikle
Bide mesela bir odadaysam o oda havalanmalı tertemiz hava olmalı içerde sendede öyle mi
Evet bazen annem yemek pişirince bile veya yedikten sonra aşırı kötü geliyor kokusu hemen camları açarım havalandırırım kışın yapınca baya kızıyorlar
Shshdhhdd aynı şeyleri yaşıyoruz 😂😂 benimde cam pencere açmama laf oluyo bazen arkadaşlar falan ama napimmm rahat edemiyorumm
Valla hayat vize çok zor 😞
bize*
Olsuuuun boş ver ben böyle daha mutluyum temiz olmak güzel hissettiyor yaşın büyüdükçe zaten kimseyi umursamazsın , yaşın kaç bu arada
23
Yaşıtmışız 😂
İstek attım