Bazen insan o kadar bunalır ki kimseye tahammülü kalmaz. Tek istediği şey yalnız kalıp kafa dinlemektir. Herkesten ve her şeyden uzak kalmak ve huzur. Kimisi deniz kenarına gider şöyle bakar ufuklara. Kimisi de ıssız bir yere gider derdinden çığlıklar atar rahatlayabilmek için. Peki siz de yalnız kalmaya ihtiyaç duydunuz mu?
Her şeyden uzaklaşıp yalnız kalmak istediniz mi hiç?
Önceden çoook yalnız kalmaya ihtiyaç duyardım ama şu an sadece bir kişiye ihtiyaç duyuyorum.. Ama yalnız kalmak güzeldir bazen insan kendiyle tanışır kimi zaman göremediklerini görür yalnız kalmak bir ihtiyaçtır aslında dedim ya ben bir kişiye ihtiyaç duyuyorum diye aslında bir kişiye ihtiyaç duyduğunu hissettiğinde yalnızsındır hatta en çok sen yalnızsındır çünkü düşüncelerin duyguların bile sana ait değildir onlar bile seni yalnız bırakmıştır.. Tek dileğin duygu düşüncelerine sahip çıkmasıdır karşındakinin o zaman yalnız olduğunu hiç bir zaman hissetmezsin ne zamanki karşındaki sahiplenmez dünyanın en büyük yıkımını yaşarsın Allah yaşatmasın diyeyim 😊Yani yalnızlık duygu ve düşüncelerin sana aitken tehlikesizdir ve senin kendini tanıman için bir fırsattır ama sana ait değilken ihtimalin biri en mutlu yola çıkarken diğeri enkaza sürükleyebilir ☺️
herkesden kaçmak. kimseye sahte gülüşümü göstermek zorunda kalmamak. istemediğim insanlara bakmak zorunda olmamak. istemediğim şeyleri hatırlatacak hiç bir şeyin olmaması. evet istedim. istiyorum. hep isteyeceğim. insanlar bana acı çektirdikçe eski anılarımı unutmaya çalıştıkça kötü anılarla yerini kapatan ben yalnız kalmayı hep istmeişimdir. çekip başımı gitmeyi, hiç bilmediğim, kimseyi tanımadığım, hayata sıfırdan başlayabileceğim bir yere gitmeyi.. evet her gün istiyorum..
Trilyonlar veririm ya şu an az biraz yanlız kalayım içimi döküp rahatlayayım. Şu öfkem kinim hasedim kırgınlığım üzüntüm derdim aksın gitsin benden bir format atayım şu kör kuyu zihnimden kurtulayım. Neler vermem ki. EE tabi prangalarımız yok mu bizim bizi geçmişe hapseden sanki geçmiş olmadan gelecek olmazmıs gibiii heh bu teranelerden de kurtulmak lazım
En İyi Cevaplar