Soruma cevap alamamam
Kocam evde balık pişirdi, mutfaktaki kokuyu en hızlı ve en etkili nasıl yok edebilirim?
Soruma cevap alamamam
Balkonda yap dedim gitti mutfakta yaptı koku da çıkmıyor evi terk edicem galiba jdndnsjd
Sirke kokusunu bastırmak için mutfakta bir tencere su kaynatıp içine biraz sirke ekleyebilirsin. Kahve çekirdeklerini ya da tarçın çubuklarını ocakta hafifçe kavurmak da etkili olur. Mutfak yüzeylerini limonlu suyla silerek ferah bir koku yayabilirsin. Karbonat dolu küçük kaseleri mutfağa bırakırsan kokuyu çeker. Pencereleri açıp aspiratörü çalıştırmak da havayı hızlıca değiştirecektir. Bir dahaki sefere balık pişirme iznini yazılı almayı düşünebilirsin.
Tuz kokuyu emebilir, sirke, limon, soğan da kokuyu emebilir.
Karışım yapıp su ilave edip camları açıp bekleyebilirsiniz.
Birkaç malzeme olmadan yapmıştık, boya kokusunu emmişti.
Denendi onaylandı, deneyebilirsiniz.
Afiyet olsun.
🍀
Balık kokan bir evi en güzel Evde sirke kaynatma yöntemi kokudan arındırıyor diyorlar ancak yeni yöntemlerle evin içindeki kokuyu alan elektronik aletler çıktı biraz fiyatı pahalı ama onlardan edinebilirsin
Balık tavasına sirke koy kaynasın biraz ocakta. Ortalık sirke kokar ama olsun
Sirke balık kokusundan daha iyidir 🤣 söyleyim de yapsın bari
Sirke iyi ya evi bile sirkeli suyla silin diyorlar. Söyle yapsın boşuna mı aldın kocayı 👍🏻😂
Kendi pisirdi kendi yapacak tabi ben mi yapacaktım 😅😅
Aferin aşkım çalıştır huzur verme 👍🏻😄
İş bölümü diyelim canım 😆😆😆
😂
Cevap
6Cevap
Eve yumuşatıcı falan sıkabilirsin ya da oda parfümü falan varsa
Camı aç geçer
Nane limon kaynatabilirsin. Kokuyu anında yok eder.
Ayrıca içer sıhhat bulursunuz :)
Teşekkür ederim deneyeceğim
Tütsü yakarsan çok etkili olacaktır evde bulundurmanı öneririm banyo içinde çok faydalı olur
ocağın üzerine yarım limon koy ve kısık ateşe ayarla öyle dursun bir süre...
Balık kokusunu en iyi limon çıkarıyor limonlu oda spreyleri alıp deneyin
Ben böyle kokulu yemeklerden sonra tütsü yakıyorum mutfakta. Balık kokusunu bastırıyor.
Bütün camları kapıları açın ve bir süre mutfağa girmeyin en hızlısı budur herhalde.
Vanilyayi su ile kaynat ocakta geçiyor
Kek vanilini olur mu?
Deneyeyim teşekkür ederim 😇🤣
Evde balık sadece ve sadece fırında olur. Evimizi kokutmayı ikimiz de sevmiyoruz. Zaten her mahallede tazecik ve uygun fiyatlı balıkçılar var, neden evi kokutalım derdimiz ne bizim?
Kocamın isleri işte ne yapayım evden mi kovayım
Kovmaktan beter edebilirsin istedikten sonra. Bir daha bırak evde balık pişirmeyi alıp getirmez bile. 😉
Mutfakta kahve yak
Nasıl yakıcam kahveyi 🙄
Bunu kocanız pişirmeden once düşünseydiniz.
Yumuşatıcı kaynatabilirisiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?