Alışveriş & Hediyeler Evinizi temizlerken en çok zorlandığınız şey nedir? xKimMiyimx Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Mutfak dolplarını silmek bana yorucu geliyor. Ya siz, bu konuda en zorlandığınız şey nedir? Evinizi temizlerken en çok zorlandığınız şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Temizlik yapmak toz almak 0 0 Yorumla
türkü81 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 33% +1 yıl kuşların kafeslerinden ve tüllerinden döküntülerinden geçtim, uçuruldukları zaman bıraktıkları şeylerin takibini yapmak çok zor.. bez bağlamak lazım. 0 0 Yorumla
Berus34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Banada sadece cam silmek zor geliyor. Yoksa temizlik yapmayı seviyorum. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 366 cevap paylaştı. Temizlemek değil temiz tutmak yorucu 0 0 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yapamamak. Güç yetirememek. Başaramamak çok yorucu 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 682 cevap paylaştı. Dolap çekmek.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Temizlik yapmak toz almak
kuşların kafeslerinden ve tüllerinden döküntülerinden geçtim, uçuruldukları zaman bıraktıkları şeylerin takibini yapmak çok zor.. bez bağlamak lazım.
Banada sadece cam silmek zor geliyor. Yoksa temizlik yapmayı seviyorum.
Temizlemek değil temiz tutmak yorucu
Yerleri silmek ve banyo temizliği
Yapamamak. Güç yetirememek. Başaramamak çok yorucu
Koltuk altları temizliği
aralara giren kırıntılar
Hizmetci temizliyor bilmiyorum
Cam silmek
Dolap içleri tabi ki
Dolap çekmek..
Çamaşır katlamak.
cam silmek yaa