Alışveriş & Hediyeler Ev işi mi ofis işi mi daha zor geliyor? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ev işleri bana daha yorucu geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?#solo Ev işi mi ofis işi mi daha zor geliyor? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. ofis daha zor bence abla 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Baba tam tersi geliyor nedense
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Ev isi yapmiyprum ki gerci ofistede pek bisey yaptigim soylenemez 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Maaş nasıl alıyorsun :) Yorumla Ksproff +1 yıl Pek birsey dedim. Yani birseyler yapiyorum azda olsa 😊 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Sen bi de evden gelip ev işi yap 😂😂😂 odur zor olan 1 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Hepsi zor geldiğimden işi bıraktım :) 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hayalim bu 🤣🤣 Yorumla By_Barsss +1 yıl Umarım gerçekleşir, 2 aydır gayet free çünkü 😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 488 cevap paylaştı. Ev işi heralde 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ofis daha zor evin bi konforu var yine de🍀🗝️ 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Ev işi zor geliyor. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kesinlikle :( Yorumla fairtail +1 yıl Pelte gibi oluyor insan Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. ofis işi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ofis daha zor bence abla
Baba tam tersi geliyor nedense
Ev isi yapmiyprum ki gerci ofistede pek bisey yaptigim soylenemez
Maaş nasıl alıyorsun :)
Pek birsey dedim. Yani birseyler yapiyorum azda olsa 😊
Sen bi de evden gelip ev işi yap 😂😂😂 odur zor olan
Hepsi zor geldiğimden işi bıraktım :)
Hayalim bu 🤣🤣
Umarım gerçekleşir, 2 aydır gayet free çünkü 😂