Bu sizin için bir kriter mi? Temiz ev, temiz yuva huzur demek bence. O yüzden kesinlikle temiz ve düzenli olmalı eşim. Ya sizce?

Bu sizin için bir kriter mi? Temiz ev, temiz yuva huzur demek bence. O yüzden kesinlikle temiz ve düzenli olmalı eşim. Ya sizce?
Ya iyide erkegin duzenli, temiz olup olmadigini, evde sorumluluk alip almayacagini nereden anlayacagiz? Biz kadnlari cin her sey o kadar zor ve garantisi yok ki.
Mesela erkek ben evi tek gecindiremem diyor meslegi olan kadınla evleniyor. Artik ogretmen, muhendis, hemsire hangi meslekse. Bu meslegin ne kazandigini da az cok biliyor yani eve, kendisine maddi olarak kadinin ne kadar destek olacagini da biliyor yani bunun garantisi var. Yani o kadinin her ay o eve o maasi getirecegini garantisi var.
Ama peki biz kadinlar, erkekelrin maddiyati bizimle paylastigi gibi bizde sorumluluklarimizi paylasmak istedigimizde bu garantiyi nereden nasil bulacagiz?
Soz verseler tutmuyorlar. Onceden konussan yapariz ederizler evlenince havada kalirsa ne olacak? Bekarken temiz, duzenli, sorumluluk sahibi olan bircok erkek evlendiginde her seyi kadina da yikabiliyor. Erkeklerin maddi konuda kadindan alacagi net bir sey varken bizde bu netlik ve garanti yok. Simdi ayikla pirincin taşını. Bekarken uapiyor diye evlenirsin yapmaz, soz alirsin tutmaz. Eee?
Apla bu kadar vesvese yapma
Sadece kalbine danış
Yeterli
O seni doğruya götürür
Aklına danışirsan çuvallarsin
bu yüzden evlenmeden önce beraber yaşamak gerekli. ya da evlenmeden önce evlilik sözleşmesi yapabilirsin bu gibi konular için.. böyle alternatifler var
@cheekystaff oldukça sacma alternatifler bence.
Kalbine danisma konusuna gelince, kalp her zaman onemlidir ama mantikla harmanlayinca mutlu eder.
Görüş sahibi, evet haklisin bu yuzden iyice tanimak gerekiyor.
saçma olan kısmı ne birlikte yaşamanın?
Çok abartı seviyesinde olmasını istemem, bazen evi ev hissetmek için ufak tefek düzensizlikler de olmalı ama sürekli ve aşırı olursa sinirim bozulur. Temizlik ise ayrı bir olay, o hep olmalı ama abartı şekilde değil yine
Doğru. Bence orta yollu bir tutum olmuş.
Evet tabi ki de temiz ve düzenli olması gerekiyor yani temizlik ve bakım benim için önemlidir.. ben dikkat ederim bu yüzden de eşim de buna çok dikkat etmeli. dağınık ve düzensiz birisiyle zaten yapamazdım ya da anlaşamazdım
Cevap
12Cevap
ben titiz biriyim. hem kişisel temizlik ve bakıma önem veririm hem yaşadığım ortama.
pis mundar otamda huzur olmaz. huzur demek mutluluk demektir.
Yani şunu söyleyebilirim ki yumurtayı yıkayınca ve dolaba koyunca yumurtanın gözenekleri açılır ve mikrop kapma riski artar diye duymuştum
Yüzü bebek gibi olacak evvela benim kadınımin
Kesinlikle olmalı çünkü ben biraz dağınığım :ddd
Tabiki Temizlik İmandandır Böyle esim olmasını isterim bende temiz olurum kitap okumasınıda isterim😉🤭🥹
Yani bir eve 2 dağınık fazla
Her konuda hem de titiz ve temiz.
Elbette pis insan ile yapamam
Kişisel temizliği önemlidir
Kisisel temizligi onemli
Gerekir. Ablam sayesinde alıştım
Yeşil gözlü olsun kalbi temiz olsun 😏
Gerekir
Gerekir
@Fredinso haklısın cepterohagklo
@Fredinso karşılıklı engel atalim
Evet gerekir