Temizlik yapmayı boşlayan eş evlilikte kusurlu mudur?

Galiba kusurlu sayılıyor hukuken.
Evet sayılmış hatta. :)
Sıkıntı etmem eğlenceli sekılde beraber yaparız. Dert etmem bunu
Ne güzel her kızın başına böyle eş 😬😍
Bir dakıka sanırım şımarmam gerekıyor 😂 olması gereken o ama bahtıgüzel
Şımar hakkındır kesinlikle 💞
Eyvallah bahtıgüzel. Şımarmak genlerimde yok benim 😂
Mütevazı sanacaklar :p
Mütevazilik degıl bu bahtıgüzel ne olduğunu bilmiyorum İnan ama şımarma olayım yok eyvallah diyorum sadece. Neden bende bilmiyorum
Bu bile mütevazılık aslında. Sen ince ruhlu bir insansın ondan bence6
İnce ruh ve ben 😂😂 Allah’ta seni güldürsün bahtıgüzel
Ben gördüğümü söylerim
Eyvallah o halde bahtıgüzel 😊
Görüş
8Görüş
Öncelikle temizlik eşlerden yalnızca birinin görevi olmadığı için bunun tartışmasını yapmak bile çok saçma. Ama öncesinde belli bi iş bölümünde anlaşılmışsa ve taraflardan biri kendi kısmını aksatiyosa bu elbette ki kusurdur. Bu soru özelinde de bence konu temizliği kim yapacak nasıl yapacak mevzusundan ziyade kendisini evlenmeden önce başka evlendikten sonra başka göstermek olmalı. Bu kesinlikle kusurlu bir davranis.
Evet evlilik öncesi ve sonrası çok sık rastlanan bir durum tavır değişikliği. Kesinlikle başlı başına bir kusur
Örnek ben çok kazanıyorum patronum der asgari ücretli çıkar, kızım çok hamarat der kız evlenince gezmekten eve gelmez. Bunlar kötü.
Eşini hayat arkadaşını hizmetçi gibi gören erkek kusurlu değil m*lın önde gidenidir. Ben valla yemekte yaparım bulaşıkta yıkarım perde de asarım hiç gücenmem
Ne güzel erkekler var ya hayat müşterek diyor.
Estağfurullah:))
Hayır kusurlu değildir. kadının görevi temizlik değildir hatta kadının görevi gibi cümleler bile doğru değildir.
Erkek de yapmıyor çoğu zaman
geçerli bir sebebi olmadigi halde çalismayip para kazanmak için çaba gostermeyen erkek kusurlu mudur?
Elbette ki
sorunun cevabini almis oldun :))
Ama temizlik ve ekonomi aynı kefede olmuyor hukukta. Biri ölçülebilir biri ölçülemeyen iki değer. Bunu soruyorum
o zamanda esitlik olmuyor ama butun gun çalisan bir erkek eve geldigi zaman evin pisligi ile ugrasmasi ve kadinin hiç bir sey yapmamasi dogru degil ayni sey erkekler içinde geçerli
İşte bu çok doğru. İş bölümü olmalı. Aynı fikirdeyiz o halde
Kusurludur temizlik en önemlisi en dikkat ettiğim unsur benim için
Biliyorum söylemiştin codcum :)
O uzun cod güzel 🤣
Hayır izleyemedim
Tavsiye ederim çok güzel başarılı dizi gerçekten ⭐ ben izledim 5 bölümü de Çernobil Faciası ni en iyi anlatmışlar buradan şunu anladım ki Nükleer çok büyük tehlike kaç bin kişi öldü zamanında Radyasyon nun ızdırap yanığıni çeke çeke doğan çocuklar mutasyon kanser gibi Türkiye ye Ulaşmıştı 3 ve 4 Mayıs da
Kuzey doğu grubu dizileri bana biraz sıkıcı geliyor açıkçası. Soğuk geliyor. Ama uygun bir zaman diliminde izleyeceğim
İçim garip oldu tövbeest
Çok kötü dimi Reaktör Çekirdeği 2000 bin derece de kaynaması artı üzerine kum dökülünce lava dönüşmesi korkunç müdahale edilmeseydi kalan 3 Reaktör de patlayacak di içtiğimiz sular zehirlenecek di ve 3 Reaktör patlaması ile birlikte Türkiye nin sonu olabilir di ama olmadı çok şükür şimdi Türkiye hala Nükleer Reaktör peşinde mersini bilirsin Akkuyu santrali kuruluyor
bir insan daima titiz ve temiz olmalı. Buna önem veririm.
Kesinlikle bu öz saygı
kesinlikle öyle.
Temizlik yapılmasa kendi pisliğinde yaşayacak
Bazıları yapmıyor işte
Çok kötü
Bilmem. Oylemiymis
Bence öyle
İşten gelince yardım edebilir odun olmasın :D
Odun biz olmuyorduk genelde 🤣
Yok ben bizi kast ettim ztn 😄
Kusurludur.
Kesinlikle katılıyorum