Antalya'da kireç çözücüyle banyoda temizlik yaparken zehirlenen 2 çocuk annesi S. G. bir anda fenalaştı. Hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti

Antalya'da kireç çözücüyle banyoda temizlik yaparken zehirlenen 2 çocuk annesi S. G. bir anda fenalaştı. Hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti

Bu haberi şimdi gördüm. Kireç çözücü her zaman kullanılmaz ve kullanırken başka bir kimyasal ile yanına dahi yaklaşılamaz. Evet her zaman dikkat ederim, özellikle kullanım sonrası ayran bile içerim 😅
Bence onlarin toplatilmasi gerekiyor intihara sürüklemek ne demek.. o nasıl psikolojik yan etki yapar öyle bi kere kullandim Allaha kavuşuyordum.. en güzel kireç çözücü karbonat limon.. ya da az kokulu ve daha doğal içerikli olanlar . Ay kalsin kireçli kireçli zararı yok
Cevap
5Cevap
Evet dikkat ediyorum
Kesin içine çamaşır suyu karıştırmıştır bu sebeple zehir haline gelmiştir.
Kimyasal içerikli ürün kullanmamaya çalışıyorum kullanmak zorunda kaldıysamda solumamaya çalışıyorum.
Kendime tülbentten maske yapıyorum.
farkli kimyasallarla karıştığında zehirli gaz açığa çıkıyor. Kimyasalların tek basina dikkatli bir sekilde kullanılması gerekir. Aksi takdirde zehirlenmeler kacinilmaz son.
Kullanıyorum
Üzerine çamaşir suyu dökünceok kötü olduğunu kendim deneyimleyerek öğrendiğimden beri kireç çözücüyü tek başina döküyorum
Bende tüm malzemeleri karıştırdım diye zehirleniyordum günlerce öldürdüm. Şimdi sadece 3 tanesini karıştırıp yapıyorum.
Sadece kireç çözücü değil birden fazla ürünü aynı anda kullanınca olur genelde… olabildiğince dikkat ediyorum
Limon tuzu kullanmak gerekir kireçli yerlere. Ne yazık ki kimyasalların zararlarına aldırış etmeyen kadınların uğradığı ilk talihsizlik değil bu.
Evde genelde limon tuzu kullanıyoruz çok nadirdir kireç çözücü
Kullanmıyoruz biz öyle şeyler annem kızıyor
her şeyin fazlası zarar. ben banyoyu yıkadıktan sonra çamaşır suyu kokusu geçince duş alıyorum
Annem. Biz Çocukken tuzruhu çamaşır suyu karıştırmış temizlik yaparken annemi zor hastane yetiştirmiş doktor babama vaktinde yetişirmese kaybederiz demiş
Annem diyor sakın çamaşır suyu la asitli temizlik ürünü kulanma
Asitli temizlik maddeleri ile tuzruhu porçöz kireç çözücü. Çamaşır suyu domestoz gibi birleşir de kilor gazı ciddi ödürücü gaz
kireç çözücüyle çamaşır suyu veya tuz ruhu ile camasir suyunu karistirmayin yani
yazın ortasında zehirlendim bu sebeple işte
edeilmesi gereken bir ürün tabiki
buhar makinesi sayesinde kullanmama gerekmiyor
Evet ederim
Evet ediyorum
Maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?