Ev tipi arıtma cihazı mı kullanıyorsunuz yoksa damacana su mu?
Arıtma cihazı kullanıyoruz
Damacana su alıyoruz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Arıtma kullanıyorum, bildiğim çok zengin insanlar var arıtma kullanan. Onlar mal mı. Damacana sular zaten aynı sistemle arıtılıyor. Kaynak su hikaye. Çeşme suyunu aynı sistemle arıtıp bize satıyolar. Bu sistem zaten Norveç mi ne ters osmos filtre sistemi, 7 aşama çok yeterli, mis gibi içilebilir yapıyor. Damacana ile uğraşmak saçmalık.
Arıtma mineralleri alıyomş falan yok öyle bişy. 7 filtre hepsini sağlıyor. Sudan aldığın mineral fazla değil zaten, gnlk minerali zaten bi parça domatesten bile alıyosn abartmanın manası yok. Arıtmaya geçince rahatladım çay yemek vs hepsi ordan damacana hemen bitiyor hiç çekilmez. Zararlı oldğna inanmayın bütün avrupa arıtma kullanıyor.
Birkaç aydır arıtma cihazı kullanıyoruz. Almadığımız zamana üzüldük.
Sizde güzel günlerde kullanın 🌸
Teşekkürler 💫
ikisini de kullanmıyorum. Arıtma cihazların da çok fazla spekülasyon var. Piyasa da olanların hemen hepsi marka bağımsız çalışma sistemleri aynı. Önce suyu olabildiğinde saf hale getirip sonra mineral filtresinden geçirerek mineralli hale getiriyorlar. Farklı teknoloji de olanları da var. epeyce pahalı.
Sadece parası değil maalesef olay. Ne zaman acil lazım olsa damacana biter. O yüzden yıllardır arıtma cihazı kullanıyorum. Var mı daha rahati? Oh, mis. Her an hazır şu. Yoksa cihaza verdiğin para 3 ayda bir filtre parası damacanayi katlar.
Rahatlığına paha biçilemez. Ben bir de 40lt tank koydurdum, sular kesik olsa su ihtiyacımızı bile karşılıyor. Filtre değişimi ise biraz sizin kullanımınız, biraz da suyun sertliği ve kalitesi ile alakalı. Standart bir süresi yok. Siz 6 ay sonra bir kontrol ettirin. Eğer sıkıntı yoksa süreyi uzatırsınız ama hijyen ve sağlıklı su için 6-8 ayda değişim en güzeli. 1 yıl biraz uzun oluyor. Suyun tadı bozulmaya başlar zaten.
Cevap
32Cevap
Arıtma cihazı kullanıyorum. Olması gereken ve kaliteli bir ürünle gönül rahatlığıyla suyumu tüketiyorum. Eski mesleğim olduğu için de bu konuda da oldukça bilgiliyimdir.
Ben doğduğumdan beri evimizde arıtma var. Hatta 19 yıldır aynı cihaz vardı sadece arada filtresi değişiyordu da eskiyince bu sene yenisini aldık Gayet sağlıklı ve masrafsız.
Ne arıtma cihazı ne damacana. Her fakir gibi kireçli su kullanıyoruz. Zararını görmedim şimdiye kadar.
Damacana su kullanırız,
Ben bunları söylerken kendimi hiç iyi hissetmiyorum, yinede sevmiyorum böyle şeyleri🙄
Damacana su alırız. Arıtma suyunu ailecek içemiyoruz. Damacana sudaki tadı arıtma suyunda bulamıyoruz.
Damacana su tüketiyoruz hatta çayı bile bazen onla demliyoruz, ev kira olmasa arıtma taktıracağım da kira işte
Arıtma cihazım var çok şükür ya. Damacanaya para yetiştiremiyorum.
Arıtma. cihazi da var 1.5 luk pet şişeler de alıyorum
bir seneden fazla oldu..
arıtma cihazı kullanıyorum çok memnunum
içtiğim suyun kalitesi arttı
Arıtma cihazı kullanıyoruz. Damacana suya bütçe dayanmaz
Arıtma suyunun sağlıklı olmadığı söyleniyor en iyisi damacana.
İkisini de kullanmıyoruz, musluktan akan suyu içiyoruz.
Marketten beş litrelik veya on litrelik su alıyoruz.
Biz direk musluk suyu
Arada çocuklara damacana alıyorum
Ev tipi arıtma su kullanıyorum. Arçelik marka. Çok memnunum. 😎👍
Aynı buna benzeyen bir arıtma takılı. Benzer derken çeşmesi
Geçen yıldan beri arıtma kullanıyoruz ve gerçekten faydasını gördük. Fakat su bazen arıtamayabiliyor. Buna dikkat etmenizi öneririm.
Akhisar'da şebeke suyu çok temiz, musluk suyu kullanıyoruz.
Yıllardır arıtma kullanıyoruz çok da memnunuz.
Ev tipi kullanıyorum ve memnunum
Damacana kullanırken su arıtma cihazlarını araştırdım beğenmedim, damacanaya devam ediyorum...
Mersinde musluk suyu içilebiliyor.
Bimden alınan 5 lt suyu kolumuzu kopara kopara getiriyoruz. Çünkü ailecek kendimize eziyet etmeyi seviyoruz hı hı.
Bulunduğum yerin suyu meşhur damacanadan kullanıyoruz.
Yıllardır arıtma kullanıyoruz aşırı kolaylık gercekten. Su bitti derdi yok.
arıtma tabiki damacanacıları dükkan varken zengin ettim
Yaklaşık 3 yıldır arıtma cihazımız var
Damacana su kullanıyorum..
Marketlerımız oldugu ıcın pet su
Kutsal damacana alıyoruz 😁
5 litrelik daha güvenli oluyor
Evimizde yaklaşık 6-7 senedir, arıtma cihazı var.
Normal belediye suyu Çeşme yani😂😂😂
Hayır damacana kullanıyorum
Arıtma cihazı kullanıyoruz
biz doğal çeşmelerden dolduruyoruz suyu
Evet kullanıyoruz...
Arıtma cihazı kullanıyoruz yıllardır.
Arıtma suyu kullanıyoruz
Musluk suyu kullanıyoruz.
Damacana su kullanıyorum genelde
ildışında bir pınardan dolduryorum
Damacana su kullanıyoruz hazır yani
Arıtma kullanıyoruz