Delikanlılığın onda dokuzu eşine ev işlerinde yardım etmektir. Uyuyan adamdan nefret. 😅

Delikanlılığın onda dokuzu eşine ev işlerinde yardım etmektir. Uyuyan adamdan nefret. 😅
Günaydın 🌸 ben tabi ki de eşime yardım ederim sırf o yorulmasın diye zaten her şey onun için.. o mutlu olsun diye.. Günümüzde birçok çift, ev işlerini ve sorumlulukları eşit bir şekilde paylaşmaktadır. Bu, her iki partnerin de çalışma hayatına katılması ve ev işlerini paylaşmanın adil bir yaklaşım olduğunu düşündüğü durumlarda yaygın bir uygulamadır. ev işi de ortak olur eşler birbirine yardım eder. Önemli olan, bu konuda açık bir iletişim kurmak, beklentileri belirlemek ve her iki tarafın da kendini rahat hissettiği bir düzeni bulmaktır.
Erkeğin ev işi yapması her ne kadar ülkemizde tuhaf gözükse bile bence normal bir durumdur. Sonuçta yaşadığı ortamı temizlemek herkesin görevi. Bu yüzden bu sorumluluğu sadece kadına yüklemek yanlış olur.
Cevap
18Cevap
Yemek bulaşık süpürge hepsini yapıyorum bunda ne var ki. Askerde bunun 10 katını yaptırıyorlar.
Askerik şart 😅
Kesinlikle
Sen olmuşsun😂
Ne olmuşum 😀
Tamamsın yani
Merci 😊
yarı yarıya. Erkekler bu konularda nitelik sahibi oldukça kadınlar tembelleşti. Bazıları erkeklere kitliyor her şeyi. Yarı yarıya güzel
Yarı yarıya güzel
Delikanlı adam eşine ev işlerinde yardımcı olur. Peygamber Efendimiz de eşlerine ev işlerinde yardımcı oluyormuş.
Adamlığın %99.9'u hanımına yardım etmektir. Ev işine yardım etmeyen de kendine adamım demesin bir zahmet
Kendi işimi kendim yaparım gerekirse ücretli yardım alırım temizlik vs.
King 👑
Yok yahu, normal olması gereken şeyler aslında ama etraf anasının dizinin dibinden çıkmamış eşek kadar sözde maskülen herifle dolu olunca prim yapıyor işte 😂
Delikanlı adam Ev işinden korkmaz …. Eşinin Ev şş korkusunu bir şekilde alır ….
ama sixpacki Ev işi yapmaya da yapmıyoruz herhalde dndjdjn
Hahaha
Hiç işim olmaz yap kız ayagimun tekmigu ile durterim
Tövbe estağfurullah
Akşama kadar calisicam birde eve gidip ev işi yapacam hatun işine karışılmaz
O da calisiyosa yaparsin ama tabi para kazaniyo sonucta
Çalışıyorsa tabi ki işin sakasi kıyamam ona yardım ederim tototsunu yerim onun para getiriyor 😃
Allah seni 😂
😂😂sende mi getiriyorsun para evli misin😂😂
Yapar eşini el üstünde tutar.. birlikte güzel hayat… yapamıyorsa da bi yardımcı da alabilir.. :)
Erkekte kadın da eşittir yardım eder edecekte
Eşit değil eştir, evet yardim etmeli
Delikanlı adam dediğin ev işinde eşine yardım eder, kimse kimsenin hizmetçisi değil
Delikanli adam her seyde esine yardim eder hatta yeri geldi mi hizmet eder. Ha bu arada yasadigi konumu temiz tutmak her canlinin gorevi. Sadecw kadinlarin degil yani
Delikanlı adam hanımını yormaz, her ise yardım eder. Delikanlılık bunu gerektirir.
Yardım eder tabiki
Tabiki 🌸
🤗🌷
delikanlılığa bakmıyo bu camları silerken :))))
😂😂 cam silmek başkadır
yok ben bulaşık makinasını boşaltmayı seviyorum :)
😂😂
Tabii ki yapar. Hayat müşterek
İşte bu
hastalaunca eşi yapar
Hastalanmasi şart mı :)
yorgun da olabilir arada sırada
Sık sık?
gussura bakmasin da b.. cikarmasin 🙂
Perde takmak bizim işimiz 😂
Temizlik yapmanın cinsiyetle ne alakası var ki 🤔
Yardım eder de yapar da adam olan
Eşiyle birlikte yapar işleri yardım eder