Temizlik, ütü, yemek yükü azalsın diye evlenir miydiniz?

#solo
Temizlik, ütü, yemek yükü azalsın diye evlenir miydiniz?

#solo
Evlilik aynı evin içinde bir hizmetçiyle/aşçıyla/ temizlikçiyle yaşamak değildir. Birçok insan evliliği şu şekilde tanımlar: aynı evde iki yabancı olmak. Hayır. Kalbinde konakladığın, içini bildiğin insanla huzurla dolu kendi yuvanı yapmaktır evlilik. Bir ev alıp adını yuva kurmak veyahut aynı eve tıkılan iki sığınmacı olmak değildir.
Evlendiğin zaman ev işi çoğalıyor asıl. Bütün sorumluluk üstüne biniyor. Özellikle anne olunca. Kendi annene baktığı zaman bunu görüyorsun. Bu yüzden evlenmek büyük sorumluluk.
Ev işi için evlenilmez. Evi işi yapamayan küçük eve taşınsın. Büyük evi diyemem de, 1+1 evin işini yapmak kolay. Ve fitnessden daha iyi bir spor ev işi yapmak
Katılıyorum
Cevap
11Cevap
Hayır ama günümüzde %99 zaten sırf hayatı kolaylaşsın diye evleniyor.. çoğu kişi yemek yapsın evi toplasın tek dertleri bu
Maalesef öyle canım
Hayır.
Bunun için evlenen birinin de, evlendiği kişiyi ne olarak göreceği az buçuk belli zaten.
Doğru diyorsun
Bende bu şans oldukça evlensem hafiflemez yüküm artar 😂
Şans kimde var ki
Var var bazılarında biz bahtsız Bedevi 😂
Doğru bazıları ballı oluyor
Ülkenin yarısından çoğu bu şekilde evli ama sen bilirsin.
Bak bu çok doğru
Dur bir düşîniyim evlenir miydim? Cıkss evlenmezdim çünkü kendi işimi kendim yapmayı severim bunun için insan evlenirmi bee 😂
Hayır tabii ki ne münasebet.. ben işimi gücümü yaparım kimseye ihtiyacım yok sevgi olmadıktan sonra evlenmem
Hayr bir menfaat ugruna evlenmek istemiyorm aşk sevgi ugruna evlenmek istiyorm
Bu saatten sonra evlilik kadar saçma bir şey yok benim için
Neden
İnsan sevmiyorum ben ondan nefret ettirdiler
Böyle işte hayat böyle yapıyor
Zaten aşçıyim yemek elimden gelir baristayim aynı zamanda çamaşırıda elde yıkarım gerek yok
Hayır böyle bir şey için evlilik gibi ciddi bir durumu kullanmadım.
O yük evlenince azalmıyor ki
Hayır kendi ayaklarımın üzerinde durmak için onlar basit işler normal sıradan olması gereken #mesude
Hyr çünkü iki katına çıkar
Evlenmem
Hayır evlenmem
Peki
hayır tabiki
Hayır böyle iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?