Neden bu tuvalet kağıtlarını stoklamak moda oldu?

#temizlikipuçları
#solobambu
Neden bu tuvalet kağıtlarını stoklamak moda oldu?

#temizlikipuçları
#solobambu
Stokçuluğa karşıyım. Zam geldi diye sanki ömürlük yetecek gibi peçete, tuvalet kağıdı hatta temizlik bezlerini bile stoklayan büyük bir çoğunluk var. Tüketim çılgınlığı. Hepsi canım.
Biraz da öyle
Millet bu şekilde stokçuluk yaptığı sürece zamların ardı arkası kesilmeyecek. Üretici bir ayda satacağı ürünü zam sayesinde 1 günde sattı diyelim sonra ne olacak satışlar azalınca bir zam daha yapıp yine aynı döngü. Bu fiyatlar bu kadar zamlanıyorsa büyük oranda tüketicilerin bu çılgınca davranışlarından da kaynaklı.
Aynı fikirdeyim
Pandemide bile stok yapmadım ben. Millet marketleri yağmaladı diye benzinlikten su aldığımı bilirim. Mabadlarını silecekleri şeyi üç beş daha uyguna almak için başkasını mağdur eden insanları anlamak güç.
Maalesef...
Hayır ben hiç yapmadım ama bazen sürekli düzenli aldığım içecek veya yiyecek gibi konular da bazen stok yaparım oda zaten genelde sürekli markete gitmemek için.
Teşekkür ederim 🦋
Daha önce yapmıştım evet. Tuvalet kağıdı, havlu kağıt.
Şimdi deterjan stoğu yaptım zam gelecek diye.
Deterjana mı zam gelecekmiş :)
Ekstra sandım ödüm patladı
dün pervolde indirim vardı herkes kapışıyordu 2 3 tane kalmış anneme alalım dedim cokta kullanmaz ama dursun evde :D
Rica ederim canım 🌸
Cevap
25Cevap
Altın ile yarışıyor.. yakında popomuzu bundan mahrum kalacak
Muhtemelen
Milletin totişine verdiği öneme bak 😂
Stok yapmadım hiç
Bence de önemli kirli mi gezsinler püü 🤣🤣
Tuvalet kağıdı kurulmak için ama 🧐
A101de kasa arkası olarak uyguna geliyor bazen o kampanya süresince almaya çalışıyorum
Evet takip etmek lazım.
Ben evlendim sonra toptancı markete gittim evimde 1 odamı kiler yaptım peçete ıslak mendil bakliyat salça yağ felan stokladım 3 sene geçti yeni bitmeye başladı. Benim 1000 tl ye 3 sepet doldurduğum zamanlardaki alışveriş şimdi en az 80 100 bin.
Devletimiz Sağ olsun fiyatlar hep katlandığı için her aldığında nasılsa kullanacagindan kardasin
Bunlara çok zam geldi ya bunlara bir şey yapsalar bari
Bence herşeyin stoğu olması lazım bu dönemde fiyatlar hep bir artış üzerine ekonomik olarak ülke aslında çok berbat durumda o yüzden stok yapmak en mantıklısi bence
Ben pek yapmam; ama ailem sık sık stoklar. Her ay 3 paket 32'li tuvalet kağıdı ile 2 paket 8'li kağıt havlu alıyor.
Stok sevmem ya sigara alırken bile cok nadir yedek paket alırım.. Millete bakıyom karton karton alıyor sankı kıtlıktan cıımıslar
2 paket tuvalet kağıdı
3 paket kağıt havlu
4 tane 5 kg yağ stokladik
Şaka gibi ama değil
ne yalan söylim yaptım her markete gittiğimde indirimde olursa alırım yhavlu deterjan nasılsa tarihleri yok dursunlar :D heleki selpak indirime girdiğinde affetmem :D
Şahsen sadece tuvalet kağıdı değil bir çok şeyin stoğunu yaparım.
Mesela?
genelde yapardım kendimi evde fazladan ıslak mendil kağıt havlu ve tuvalet kağıdı olunca güvende hissediyorum
Muhtemelen fiyatları her geçen gün arttığı için. Evde 6paket tuvalet kağıdı var indirimde gördükçe alıyorum
Zamdan değilde takıntı var deterjan ve peçete stoklamak oldu olusu huyum seviyorum almayı
Yatırım aracı gibi düşünelim. Stoklayanlar bir gün onları satacak bi taraflarını da parayla silecek.
Yapmadım yapsam iyiymis
Neden öyle dedin ki
Ben hiç stok işlerinden anlamam
Fiyatlar artınca insanlarda kaygı oluştu
Piyasa sağ olsun. Her şeyi stokluyoruz MECBUREN
Mecburen...
üretimi hergun pahali oluyor sanirim.
Muhtemel
Hacım ben çay stoklamistim da bu aklima gelmedi ya
🤣🤣
hiç yapmadım zaten tek yaşıyorum 1 paket aldım mı yetiyor
Benimde öyle