Alışveriş & Hediyeler Evde koltuk takımı nasıl yıkanır? Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Koltuk yıkama aparatım yok. Yıkamacı içinde para veremem. Evet kadınlar, siz koltuklarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Makine yok arkadaşlar. Makine şıkkını unutun. Evde koltuk takımı nasıl yıkanır? Cevapla Kadın Soruları Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Onun makinesi vardı yoksa sadece silmeyi dene 0 0 Yorumla
Derya52 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl o zaman yapican bi kova sicak deterjanli su silicen eline bez alip 1 1 Yorumla Karga1993 +1 yıl Sıcak su yani? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yıkanmaz silinir sadece 1 1 Yorumla Karga1993 +1 yıl Güzel. Hangi sabun, deterjan, neyle silmem lazım?
Hehehehehhell Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Koltuk yıkama makinesiyle 0 2 Yorumla Karga1993 +1 yıl Makine veya aparat yok. Sadece aparat diye belirttim, devamını anlarsınız sandım pardon. Yorumla Hehehehehhell +1 yıl E neyle yikadigimizi sormuşsun. Onu söyledimmmm. Başka yöntem bilmiyorum. Bı ara matkabin ucuna bez gibi bişi takip yikiyorduk Yorumla
Ayşederil Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Yerinde koltuk yıkamacilar var 0 10 Yorumla Karga1993 +1 yıl Biliyorum Yorumla Ayşederil +1 yıl Anladim Yorumla Karga1993 +1 yıl Şaşırdım Yorumla Ayşederil +1 yıl Neden Yorumla Karga1993 +1 yıl 1) yıkamacıya para veremem. 2) makinem veya aparatım yok.En basit iki çözümü eledik değil mi?3) evde koltuk takımı nasıl yıkayabilirim? Yorumla Ayşederil +1 yıl Elle silmek o zaman Yorumla Karga1993 +1 yıl Tamamda nasıl? Neyle silsem daha temiz olur? Hangi deterjan, sabunları kullanmam lazım? Yorumla Ayşederil +1 yıl Benim bildiğim Arap sabunu olabilir Yorumla Karga1993 +1 yıl Tamamdır teşekkürler Yorumla Ayşederil +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Onun makinesi vardı yoksa sadece silmeyi dene
o zaman yapican bi kova sicak deterjanli su silicen eline bez alip
Sıcak su yani?
yıkanmaz silinir sadece
Güzel. Hangi sabun, deterjan, neyle silmem lazım?
Koltuk yıkama makinesiyle
Makine veya aparat yok. Sadece aparat diye belirttim, devamını anlarsınız sandım pardon.
E neyle yikadigimizi sormuşsun. Onu söyledimmmm. Başka yöntem bilmiyorum. Bı ara matkabin ucuna bez gibi bişi takip yikiyorduk
Yerinde koltuk yıkamacilar var
Biliyorum
Anladim
Şaşırdım
Neden
1) yıkamacıya para veremem.
2) makinem veya aparatım yok.
En basit iki çözümü eledik değil mi?
3) evde koltuk takımı nasıl yıkayabilirim?
Elle silmek o zaman
Tamamda nasıl? Neyle silsem daha temiz olur? Hangi deterjan, sabunları kullanmam lazım?
Benim bildiğim Arap sabunu olabilir
Tamamdır teşekkürler
Rica ederim