Otellerde verilen havluların hijyenine güveniyor musunuz?

Otellerde verilen havluların hijyenine güveniyor musunuz?

Bir dönem otelde çalıştığım için işleyişi biliyorum. Havlular her gün yüksek ısı ile yıkanıp yüksek ısı ile kurulanıyor. Mikrop tutulması çok zor. Otellerde hijyen konusunda azami dikkat ediliyor.
Ama içim almıyor yine de
Kendi götürdüğüm havlular ama fark etmez. temiz olmasına bakarım
1,5 yıl boyunca bilinen zincir bir otelde Resepsiyon görevlisi olarak çalışmış biri olarak eğer imkanınız varsa kendi kendi havlunuzu götürün derim
Neden bunu dedin merak ettim. Kendi havlumu götürüyorum :)
@bahtiguzel00 oteller sizin dışardan görüp sandığınız kadar hijyenik değil çünkü bunu işin içinde olduğumuz için görebiliyoruz ve emin ol neler neler görüyoruz o havluların, çarşafların dili olsa da konuşsa 🙂
Ben o yüzden otele bile gitmiyorum tatillerde
Evet haklısınız. Ben de kişisel eşyalarımı kullanırken dikkat ederim bu yüzden
Kendi havlularım olsun isterim. Hijyen kadar o kişilerin enerjisi de sözkonusudur.
Kesinlikle ben kullanamıyorum mesela
Tercihin için teşekkür ederim 😍🧡🍬
Cevap
11Cevap
Kendi götürdüğüm.
Genel de tatile giderken yanımda kağıt havlu götürürüm.
Sen yinede kendi havlunu kullan tedbir al Kişisel bakım diye bir şey var yani herkes tarafından kullanılmış bir havlu kullanma
Katılıyorum
Kendi havluya daha gönül rahatlığı ile kullanirim
Ben de öyleyim
Cok güvenmiyorum ama tutupta evden havlu da taşıyamam kendimi anca götürüyorum
Doğrudur
Kamp tatiti yapıyorum otelleri sevmiyorum. Dolayısıyla kendi havlumu kullanıyor
Ben de öykr
Bakalım bu yaz fırsat olacak mı diye düşünüyorum
Kamp zevkli mi sence
Bence evet zevkli. Tabi ki birlikte gittiğin kişiler de önemli ama ben genellikle yalnız gittim hep
Cesaret işi. Hayvan saldırsa uyurken
Şimdiye kadar hiç başıma gelmedi. Deniz kenarı yerlerde kamp yapıyorum zaten hayvan gelirse de gelir napayım
Dikkatli ol sen yine de. Ama harika bir hobi.
Tabi ki dikkat ediyorum. Bi kere yüzerken yanımdan su yılanı geçti gitti. Hiç bulaşmadı kendi yolunda gitti kayaların arasına. Çok aç ve tehdit almadıkça bi hayvan saldırmaz. Zaten gece ateş oluyor çadırın önünde ve 3-4 tane torpil alıyorum yanıma. Çok ıssız tedirgin olduğumda patlatıyorum biraz ses yapıyorum yani. Ni yandan müzik sesi de oluyor zaten
Ben otellerde verilen havluları evime götürürum 😃😃😃
Bunu da mı görecektik 🤣🤣
evden plaj havlusu dısında normal havlu getırmedım hıc.. otelın havlusunu, bornozunu kullanırım
Otelde ki havluyu kullanırım. Yetmezse kendi havlumu da kullanırım.
Yetmezse 🤣🤣
Belki yetmez ;)
Neden ki
Yav üst üste duş almak zorunda kalırsam ya da kurumamışsa işte :) niye irdeliyorsun :D
Otele gidiliyorsa da yani orada verilen
Kendi havlumu
Bendensin :)
Aklın yolu bir bahtıgüzel 👍🏼
Otel
kullan bırak
Tercih
hatte kendi götürdüğün havluyukullan
Ben de öyle
Onları kullanırım
Fark etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?