Benim en sevdiğim yemek yapmak
En sevmediğim temizlik yapmak (ki bu nedenle temizliği eşim yapıyor) ve çorap katlamak... Çorapları eşlemek çok gıcık bence
Benim en sevdiğim yemek yapmak
En sevmediğim temizlik yapmak (ki bu nedenle temizliği eşim yapıyor) ve çorap katlamak... Çorapları eşlemek çok gıcık bence
Bulaşık, ütü, ev temizliği, bahçe temizliği, markete gitmek, fırına gitmek, pazar yapmak, alışverişe gitmek, çocuklara ev ödevindr yardım etmek ve çamaşır işleri. Hiç seovmem. Ev işimidir bilmem ama galiba en sevdiğim ev işi mi bilmiyorum ama neyse onu söylemiyeyim.🤭 Yemek yapmak diyebilirim amaaağa, ihtiyaç olan malzemeleri patron hazırlayacak🙂
Ooooo olmaz öyle bölüşeceksin derdim ama sen ağır çalışıyorsun, eşin ev hanımı... O zaman farklı bir program yapabilirsiniz aranızda. 😊
Wynen bizde sizin gibiyiz acaba biz erkekleri kadınlar aynı taktikle kandırıp yola sokuluyoruz içime kurt düşürdün dermişim.😊😂😂 Evet kadınların işi zordur yardım etmek gerekir evi kirletmeden içinde azami özeni göstermeliyiz
Ev temizlemek zor iş. Güç istiyor. Eşim seviyor yapmayı (öyle söylüyor) 😊
Evi süpüren., karşılığını alır 😊
🙏
Sevdiklerim: Yemek yapmak, Pasta yapmak, Çamaşır yıkamak, Oda organize etmek, toz almak. Ev işlerinden pek şikayetim yok. Bana çoğu iş terapi gibi geliyor.
Sevmediklerim: Ütü yapmak. Fakat ütüsüz kıyafet giymiyorum. Ütü beni yoruyor.
Ev işlerini sevmen ne güzel. O işler elbet yapılacak. Severek yapmak iyi bi şey.
Müzik dinleyerek yapıyorum. Kafam çok dolu oluyor. Ev işleri bana terapi gibi geliyor. Sorunlarımı, dertlerimi unutuyorum o an.
Yemek yaparken öyle hissediyorum ben. Temizlik zul geliyor
Camları siliyorum camlar ve perdeler kötü enerji emer. Arada bir perdelermi yıkıyorum enerji yenileniyor aklında bulunsun.
İyi fikir. Benim eşim yapıyor rutin ev temizliğini. Ben köklü temizlik ve diğer tüm işleri yapıyorum.
Çok güzel bir anlaşma 😁
Bence de
Cevap
16Cevap
Genelde ev işlerini sevmiyorum pek yorduğu için
Aynen ben de
Ben ne olursa olsun severek yapmayı tercih ederim karşımdakini mutlu etmek mutlu görmek beni daha çok mutlu eder 😊
Ne güzel
İnsan sevdiğini mutlu edebilmeli sevgi o zaman sevgi olur zaten
Pekii
En sevdiğim ütü en sevmediğim geri kalan hepsi jskkdsa
Ütü seven var mı ya
Ütüyü severim ve hatta jilet benim getir götürümü yapar jajsjjs ülkede yok benden iyi ütü yapan
Ütü mü temizlik mi desen ben de ütü daha iyidir derim.
Ütü, bulaşık makinesi boşaltmak, ekmek almaya gitmek , derslere yardım etmek
Hepsi gıcık işler haklısın
Bir kere anneme yardım etmek için perde asıyodum, uğraştırıcı bişey
Evet perde gıcık şey
yemek yapmayı herkes sever :))
perde asmayı sevmiyorum bende:)
Eşim yemek yapmayı sevmez. Anlamaz zaten elini sürmez. Çok güzel temizlik yapar. Sen bırak canım ben halledeceğim diyor ♥️ bi tek fırına dokunmuyor. Onu da ben hallettim bugün.
Bi de "aşkım onu yerine kaldırır mısın, emeğine biraz saygı lütfen" diye sitemkar konuşuyor 🤣
hahahahaha
güzel bir iş bölümü olmuş:)
Kesinlikle.. Bence temizlik erkek işi. Dayanıklılık istiyor. Erkekler daha güçlü
Perde takmayı sevmiyorum ama müzik eşliğinde temizlik yapmak hoşuma gidiyor.
Perde takmak cidden gıcık iş
Ütü en sevmediğim işdir. En sevdiğim dip köşe temizlik ☘️
En sevmedigim toz almak ve ütü en sevdiğim bahçe isleri
dikey süpürkeyle evi süpürüyorum hanımabla hanımcı erkek olcaz yakında :D
Aferin
en sevdiğim yemek yapmak bulaşık makinesi var rahatım, en sevmediğim ev süpürmek ve silmek
Ben de temizlik sevmem
Yemek masasını silmeyi hiç sevmiyorum, ütü yapmayı severim
Basit işi sevmiyorsun 😊
Sofra kur kaldır işini mi sevmiyorsum
avukat hanım benim olayım et yemekleri üzerine şov yapmak oluyor evde genelde :D
Bravo 👏
Lahmacun, kadınbudu köfte, Ecem köftesi, çiğ köfte, hamburger, etli kuru fasulye, pirinç pilavı, bulgur pilavı... Ev halkına sordum bunları söylediler.
Ben Boşnakım. Eşim doğu... Severim ben her yöreyi
Fotoğrafı hatırlamanız enteresan. Epey oldu koyalı.
😊
🙄Ulaşılacak bir durum yok
Perde takmak😒
O gıcık bir iş haklısın
Tatlı yapmak sevdiğim sevmedigim temizlik yapmak
En iyi hangi tatlıyı yaparsın?
Sütlü irmik tatlısı
Ooo prenses pasta deriz biz. Eşim bayılırrrr. Arada biskğviki de yaparım... Miisss
Onu bide top top yapan var hindistan cevizine bulayıp oda güzel oluyor
Çok nadir künefe yaparım
Evet o da güzel. Biraz daha koyu pişiriyorsun... Harika ♥️
Sadece ağır kaldırma yı severim 😄
O nasıl iş?
Eee bu kadar mı? İş yapmaz mısın?
Yetmez.
Kaytarmanın güzel yolu da yemezler 🤣
En sevdiğim temizlik. En sevmediğim ütü.
Temizlik çok zor geliyor bana 😊 ütü daha kolay
Eşim temizliği yapıyor.
Cam silmek keyifli😂
🤣 Nesi keyifli be
Standart cevap ütü
Ütü temizlikten daha kolay
Ciddi misin
Evet. Oturuyorum, önüme ütü masasını kuruyorum. Bi yandan bi şeyler izliyor bi yandan ütü yapıyorum. Tamam yorucu ama temizlik daha yorucu
Oturarak yapanı görmedim
Ben yaparım 🤣
Tebrikler.
Çok tebrik edilesi mi bilemedim şimdi 😊
İlk defa duydum
En sevdiğim ütü. Sevmediğim bulaşık.
ütü.
Ev temizliği daha gıcık değil mi?
yok onu zevkli hale getirebiliyorsun da ütü ile olmuyor o, yanma riski var :)
Lahmacun severim
Yapmasını mı?
Yemesini mskssjjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?