Sizin severek yaptığınız ev işi nedir KS üyeleri

Evde tek isem bütün ev işlerini seviyorum evde 1 kişi dahil olsa hiçbir işi sevmiyorum çünkü yeri siliyorum basiyoslar odayı düzeltiyorum dağıtıyorlar mutfağı temizliyorum su içip bardağı bırakıyorlar of anlatırken gına geldi 😂😂
Aynı ben 😀
Evdekileri kovayim da temizlik yapayım canım çekti 😂😂
😀😀
Yemek yaparken sanat eseri icra eder havasında olurum. Gayet ciddi ve bir o kadar da özenli.
Bulaşık ve çamaşır işleri; makina sayesinde kolay ve pratik zaten.
Temizlik konusu; haftada 1-2 defa yardımcı kadın geldiği için çok ilgilenmiyorum. Ama yine de yastık pışpışlama, elektronik cihazlardaki tozları alma, yorgana nevresim geçirme gibi olaylarla muhattap oluyorum, ki zor ya da sevilmeyecek işler değil.
Ütü konusu eğer birikmemişse zevkli. Pantolonun çizgilerini dikkatlice takip ederken farklı boyutlara geçiyorum. Zira ütüsüz / çift ütülü bir pantolonu giymektense pantolonsuz dışarı çıkmayı tercih edecek derecede önemserim.
Şöyle bir özet geçince bildiğin hamaratım ben ya :))
Utu yapan arkadaslara saygim sonsuz. Yastık pış pışlamayi çok merak ettim :)
İşten saydin ya onuda :)
kafanı yaslayınca ezilir yastık her gece yaparsın onda ne var ki. ama diğerlerine sözüm yok anlattığın gibiyse hamaratsın :)
sanki sırma işlemek gibi :)
Aynı ölçüde vurmak lazım iki tarafa. Belli periyotlarla havaya atılıp iki yanına eşit ölçüde vurulur. Uygulanan basınç aynı olmazsa bir tarafı ezik durabilir. Barometrik hesaplamalar yapılıyor, denge unsuru gözetiliyor. Tam bir matematik işi. Tüm bunlardan sonra ortaya simetrik bir geometrik yastık çıkması lazım ve sen kalkmışsın bu işi küçümsüyor, hafife alıyorsun. :)
Üşenmiyorsun :) yastık kabartmak bu kadar ciddiyetle anlatılsın
@narkoooz :) acaba
@ferrous Kıyamam ben alıyım yavrum seni 😂😂
@narkoooz bir yastıkta yaşlanın ben onu kadt etmedim:) onu alan kız yasadı mi acaba :) şaka bir yana benim bildigim o nu alan yasadı iyidir iyi tek kötü yanı öküz burcu olması :)
@miss_rüyaa sağolteşekkürederimçokincesinallahrazıolsun 😂
Ayakta uyuyosun tesekkur ettigin kim sana iltifat eden narkoooz adlı kullanici:)
Bence senin burcun kesin yanlıs
Allah sabır versin narkoooz:)
Ben susuyorum, astroloji ilmi konuşsun 😂
https://i.hizliresim.com/jQy2Mj.jpg
Uzaktan arkandan fırildak çeviren ben oluyorum sanirim :) iyidir iyidir dedim son sozumde.
Allah sahiplerine bağışlasın tüm öküz burcu arkadaşları meduuut olunuzz efemm
telefondan giriyodum siteye miss rüyayı kaçırmışım seni alan çıkmış boşa teşekkür etmemişsin sen varya sen uçan kaçan kaçmıyo Allahtan ne uçanım ne kaçanım yırtıyorum :)
söven ben miyim ne aıp iyidir dedim ya kaç kere :)
yürü git ya bir sus dediğim yeri göster madalyan hazır ben iyidir iyiyi kopyalıyorum bekle :)
kopyalayamıyorum site kafayı yedı :)
kırmızılar senin hayal dünyanın uydurması ve o soru başka bir soru :D
yemezler arkadaşım
böyle susarsın işte ;) bir sonraki sorularda görüşmek dileğiyle efem saygılar
rica ederim :)
çok ev işi yapmam yemek yapmaktan da çok anlamam ama gerçekten lezzetli olacağına insanların çok beğeneceğine inandığım bir yemek varsa onu yapmaktan zevk alırım. sevmediğim de bulaşık, çamaşırdır herhalde başkalarının pisliğine bulaşmak gibi geldiği için.
valla ben çoğu zaman içtenlikle anlatmaya çalışıyorum ama çoğu zaman takdir edilmiyor gibi yine iyi kıymet bilen insanlar varmış. ben takip edeyim hep sizin sorulara yükleneyim en iyisi torpil istemiyorum yanlış anlamayın sadece her zamanki üslubumla bayağa eig koparırım gibi :D
Yemek yapmak ve bulaşık yıkamak. Zaten yemek yaparken bir taraftan da hemen bulaşıkları yıkarım. Hiç kirli bir şey bırakmam. Yemekten sonraki tabakları da bulaşık makinesine dizerim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. 😂
Rakibin yok şu an 😀
Tek rakibim kakılmış 😂
😀😀
Teşekkür ederim çok naziksiniz 🌹😊
Evet öyleyimdir ☺
Cevap
385Cevap
Balkonda yatmak gadası
Ben mutfakta zaman geçirmeyi seviyorum.
Yemekle uğraşmak güzel bence.
img09.deviantart.net/.../...bnormalguy-d68j96y.jpg
Ütü yapmayı severim 🤔Mutlu Pazarlar ☕️☕️😊Dikkat et kendine cam filan aman 😬 sana birşey olmasın 🙏
Teşekkür ederim ediyorum ☺
Yemek yapmak bir sanattır mesela o sanatı en güzel şekilde icraa ederim..
elektrik sıkıntıları priz kablo ampul vs hallederim
Su tamiratları kapı tamiratı cart curt onları yaparm..
odamı toplarım dolabımı düzlerim
perdeleri takarım :D
birde güzel çay demlerim.
El lezzetim ve mutfak bilgim çok fazladır. Bu yüzden yemek yapmayı çok seviyorum. Deseler mutfakta hep yemek yapıcaksın hiç hayır demem veya üşenmem o derece seviyorum..
Ütü yaparken kendimden geçiyor adeta zamanın benim için seçilmiş en özel anlarına yolculuğa çıkıyorum ve şen çocuklar görüyorum dönüş yolunda hepsi beni çok özlemiş.
En sevdiğim cam silene bez sıkmak 😂😂 ütü yaparım ben
Geç kaldınız bayım üzgünüm bitti 😏
Canin sağolsun ☺
biriken ütüleri kanepe altına saklamayı çok severim 1ay yapmıyınca gerçi kanepetam kapanmıyo, bulaşıkları lagabonun içine doldurmayı severim, evide zoraki mecburiyetden 1 hafta 10günde süpürmeyide düşününce pekde bişey kalmadı, en çok sevdigim çamaşır makinesini çalıştırmak mis gibi yumoş kokuyo asıcak birinide bulsam süper olucak, seviyom ya sevmiyommm hiç bir işi sevmiyommmmmmmmm
Benimde ütü yapmak ama o resim ne alaka onu anlayamadım?
en sevdigim ev işi yemek yemek
en sevmedigim ev is utu ve elektrikli dupurgenin çalışması yerlerin silnmesi toz alma operasyonlari ben yapmasamda yapilirken bile gicik olurum :)))
@Fleur_ yemek yemekte sayılır annem sürekli ekmekte ye bir tabak daha ye o yemek bitecek falan diyor bana büyük bir iş gibi gelmeye başladı yemek yemek :)))
yerler silinirken kalk oradan otur buraya falan sinir oluyorum :))
:))) haklısın anneler böyle çocuklar büyüsede onların gözünde hala çocuk gibi oluyor
süpürgenin sesi aman tanrım çok fena :)) ömrümü çekip alacak gibi geliyor bana
Yemek yemeyi saymiyoruz:))
sayilir sayilir oyle deme simdi yemek pisirmek nasil bir ev isiyse onun yenmeside bulasiklarin yikanmasida istir :)))
O zaman bulasik yikamak diyorsun:)
en sevdigim ev isi yok bulasik degil ne olsun o zaman :)))
kendi odami toplamak olsun duzenli olmak yasam tarzim :))
:)) tamam
yasasin kabul edildi sonunda :)))
Yemek yemekden daha iyi bir cevap:)))
o zaman eig icin tesekkurler :))
:))
Daha iyi gorusler var:))
hadi canim nerede var benimkinden ozgun cevap var mı simdi bak olmadi bu :)))
:):)
:))))) bak utu de yazmis gorus sahibi
Evet yemek yemekte yazmis gordum:)
aksam yediklerimin ustune soda ictim hazmetmeye ugrasiyorum birazdanda aksam sporumu yapip birazcik yakmaya ugrasacagim yani tediklerim aksamimi sekillendirdi demek bayagi bir is bu ac olsam direkt yatardim mesela :)))
kadınlar ve bulaşık :)
Kadınların Bulaşıktan Sonra Tabakları Dizerken Yarattığı Mimarı Yapı Adeta Bir Bubi Tuzağı, Bir Tabağı Çekiyorsun Hepsi Devriliyor :)
Bulaşık yıkamak, evi silmek ellerimle eğilip, maşa dolap silmek, cam silmek, çamaşırları katlamak
İsmin kakılmış mı senin nedir bu temizlik sevdası 😂
Temizlik yapmayı severim😌 Her zaman pırıl pırıl mis kokulu olmalı.
Ütü yapmayı evi düzenlemeyi severim anneme bu konuda hep yardım da ederim o kadar...😊
benim ütü sanırım çünkü oturarak yaptığım tek iş o :D
yatağı ev aletinden sayarsak uyumak çok güzel uyurum hea öyle böyle değil :D
o olmaz dersen ketılda su kaynatmak :D
bu arada bu kadın sesi ney leaaaa gaibden geliyo sanki töbe töbe tribe girdim :D
Rica ederim.
i.ytimg.com/vi/r2VMOkU_Fr8/maxresdefault.jpg
Tabikide bu. d
En sevdgimm.))) Isi yapmayi planlamakk.))))) Sevmedigimm.))) Toz yaa burnuma falan kaciolarr cokk sinir bozucuu ben onlari toplayip sefkatlee yollucamm ahh ahh.)))))))
Temizlik yapmayı seviyorum. Eşine sıktır beraber silin cam işi tehlikeli biz öyle yapıyoruz
Yapıyorum ben 😊
Kızmadım:))
Yalnız yaşadığım için bütün ev işlerinide haliyle yapmak zorunda kalıyorum. Sevdiğim tabiki hiçbiri değil ama bulaşık hepsinden ayrı bir dert, sürekli bir kısır döngü oldundan başlı başına bir sıkıntı
Ben temizlik fakat evlendiğimde eşime yaptırmam çünkü ben onu temizlik yapasın diye evlenmiyorum
Bütün kalbimle söylüyorum alay ettiğimi düşünüyorsun galiba
Haklısın fakat beni bence başka erkekler gözüyle bakmazsan kendimle çok gurur duyarım
dünyanın bitmeyen tek mesleği ev hanımlığı :) süpürmeyi , bulaşık makinesi boşaltmayı , evde küçük çaplı tadilat yapmayı severim
temizliği severim. ama en çok nevresim değiştirmeye ve o yumuşatıcı kokulu nevresimde uyumaya bayılırım :)
Ay bende 😍
Bulaşıkları makineye atmadan önce fırçayla kabasını almak hiç hoş değil, sevmiyorum.
Toz almak zevkli, severim :D
Bekletip kurutmazsan fırçasız kolay akıtabilirsin
Kurutmuyorumda ne bileyim bazen yemeklerin tortusu iğrenç geliyor :D
Eldeki yağ hissi evet ona harcanan zamanda elde yıkanır akıl almaz iş yapıyoruz
Bulaşık makinesini üretenler biraz daha akılcı tasarımlar yapsalar bizi bu fırça işinden kurtarsalar keşke -_-
İstersen masadan toplamayla başlayan makine üretsinler abarttın :)
Yooooooooooooooooooooooooooo :D
Benzinliklerdeki araba yıkama sisteminin minisini bulaşık makinesinin içine yapsınlar.
Makine çalışmaya başladığında önce o sistemin fırçalarının arasından geçsin tabaklar arkalı ve önlü olmak üzere. Daha sonra yıkanacak alana bırakılsın. Çok zekiyim yine :D
Aşırı zekice, makine de filtrede öğütme sistemide yapsınlar arge birimine önerine bunu da ekle
O çok basit bir iş :P
Az yede eve yardımcı al derler :)
Benim gibi parlayan yıldızı kaybederler :D
:))))
En sevmediğim cam silmek ve bahçedeki yapışık halı var ya ona paspas çekmek. :D onun dışında diğerlerini seviyorum.
Vileda temizliğini seviyorum böyle ardından mis kokular yükseliyor ya insanın devamlı temizlik yapası geliyor :D
Yemeği seve seve yaparım. Ama itiraf edeyim; doğradığım sebzelerden kalanları atmak, ortalığı toparlamak zor geliyor.
Valide Sultan'a yardım etmek adına arada bir yapıyoruz öyle çok sevmesekte. :))
Ama temizliği severim dağınıklığıma dokunulmadığı sürece -_-
En sevdiğim ev işi maç başlamadan önce cips kola ceviz ve kaju mu hazırlamak, sonrası beni ilgilendirmez
Tabiki çok eğleniyorum o işi yaparken
1.63 boyla perde asmaktan nefret ediyorum cam silmekten hayır kısayım ben abi inadına yapar gibi 😡 diğer işleri severek yapıyorum
hiç ev işi yapmıyorum arada bazen perde takarım ondan da nefret ederim
Kesinlikle mutfak 😂 yemek yapayım bulaşık yıkıyayım bayılıyorum 🤦🏼♀️
desene seni alan yasadi😀
baya guveniyorsun kendine yani
her konuda mi sansli diyon yoksa yemek konusun dami
Elektrikli supurgeyi kullanmak işkence bana göre inşallah supurmeyi seveb kocam olur:) gerisini severim
lanet olası perdeleri hep ben takıyorum
ekmek de ben de
bu sorumluluklarımdan kurtulmak istiyorum bir an önce
Perde erkeklerin kutsal vazifesi, bu görevden emekli olman mümkün değil :)
içimi rahatlattın gerçekten çok sağol
Evet pis evde huzursuz oluyorum yiyip icemem en çok sevdiğim şey evin her yerini domestosla silmek 😂
Erkeğim yalnız yaşadığım için ev işini de kendim yaparım en çok hassas olduğum ev işi mutfak tabi ki diğer ilerde de dikkatliyimdir.
Ev isi yapmayı hic sevmiyorum ama tek güzel yani bazı anlarda rahatlatıyor. En sevmediğim ütü yapmak. Bu yüzden ütülük bir sey almam.
Ben severimm 😊😊
Ama tek bir seyi sevmem o da evi süpürmek
En süpürmek haricinde hepsini severim ayırt etmem :) ama evi süpürmek işkence gibi geliyo bana nedense
Salata hazırlamak ve ütü yapmak. Ben olduğum sürece kimseye bırakmam bu işleri :)
Yemek yapmak... Ev işi sayılıyor mu? :) Sayılmıyor ise, sanırım dolap, çekmece temizliği... Düzenlemek, gereksiz olanları kaldırmak falan...
Annem olmayınca yemek yapmak
Protein shake
Metobolizma hızlandırıcı shake
Pankek tavuk göğüs pilav
Bide yumurta haşlamak 😂💪
Bulaşık sanırım 😆 ama mutfakta tek olucam müziği açıcam onları makinaya atıcam elde yıkamayı da sevmiyorum
Bayıyor bir zaman sonra
Akşam sabır et az. Arıycam. 😄
Bulaşıkları makineden çıkartmaktan nefret ediyorum.. En sevdiğim ütü sanırım. Ütü yaparken hayatı sorguluyorum 😂
hahaaah doğru valla :D
bulasik yikamaya bayiliyorum ya. kulagima kulakligimi takip kendimden geciyorum. kendimi ozgur hissettigim tek aktivite. keske dag gibi bir bulasik olsa simdi. ooffff
benim evde bir sepet makinaya atılmayı bekleyen ve yıkandıktan sonra da asılacak kıyafetler var bir el atıversene😊😊🐤😎
Tiksinirim başkasınınkiler olmaz :/
isterse saati birlik giyilsin farklı olmaz 😀
😁😁😁
Nerden anladın
😂😂 ne der peki
anladım da türkçen yok mu 😂
Neye 😂
başında beklediğimi nerden çıkardın ki
Utu yapmak, boya yapmak, cay yapmak ve etrafi toplamak. Bir de kendi elbiselerimi yikayip asmayi seviyorum.
Hahahah ben hic sevmiyorum temizligi :) allahdanda yapmam gerekmiyor 😂😂 elime bilastiririm zaten hahaha temizlik konusunda berbatim
ahahahhaaa çok komikk :p
Bulaşık sanırım her ne kadar kabasını alana kadar sohransamda seviyorum
valla anneme yardım etmek için süpürge paspas toz alma ve türevlerini fazlasıyla yapmaktayım :)))
Genelde en son iş paspas çekmek olduğu için onu severim herşeyin bittiğinin simgesidir :D
En kolayı en iyisi :)
yoo kolay olduğu için değil. toz alırsın süpürge tutarsın vs vs vs. ama arkasından hep iş gelir. ama paspas öyle mi. en son yapılır ve parfümünüde koydun mu içine mis gibi kokar :D
müziği son ses açıp viladayla yerleri silmek dans falan ediyorum ben 😅😅
Evet eğlenceli oluyor baya :))
Sevdiğim tek ev işi ütü yapmak. Rahatlatıcı bir psikolojik seans gibi geliyor
Ben ev işi yapmayı çok seviyorum toz almak süpürge yapmak bulaşık yıkamak bayılırım 😂😂😂
Tamirat , yemek yapmak favorim. Ama o ütü... o sıcaklık.. Sıcak olmasa sorun yok ama sıcak işte.
Iy ne ütüsü bu sıcakta
Evde tamirat işlerini severim. Terasta mini atölyem var. Kafa dağıtmak için orada takıldığım oluyor.
En sevdiğim bulaşık yıkamak. en sevmediğim yerleri süpürmek. Çok yorucu gerçekten :(
Hepsi aynı benim için sevdiğim ev işi yok ama bekar ız yapiyorum ellimden geldiğince
Ev işleri yapmıyorum ya, sevmem. Arada bol enerji gelirse, yemek yapmağı çok severim :)
Ev işleri benim için çok sıradan hale geldi. Özel his beslemiyorum
Bazen ılık suyla bulaşık yıkamak ve müzik dinlemek keyifli olabiliyor ya da ütü yapmak
haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?