AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Ne biçim insan ya kendi eli armut mu topluyor söyle ona kadının görevi değil bu ikinizde çalışıyorsanız ortak yapın yapamıyorsanız gündelikçi alın ha onu da yapamıyorsanız kocanızın beynini değiştirin kadın hizmetçi değil o da yapacak eşşek gibi
Bence birlikte temizlememiz gerekiyor diye konuş sonuçta kendi de çalışıyor empati kurması gerekir sana yardımcı olursa hem daha az yorulur hem de yardımlaşmıs olursunuz sen ondan empati kurmasını iste
Temizlikçi kadin bularak haftada bir gelir yapar eşin evde yokken sende sen temizlemis gibi yaparsın oldu bitti🙂
Orta yolu senşn değil eşinin bulması lazım çalışıyorsun evi temizlemeye vaktin olmuyor ya da yorgunsun ha illa temizlik isterse de çalışma
Yok ya
@Ebediyyecey sonuçta fedakar davranıp sende çalışıyorsun bence onun empati kurup alttan alması lazım
Pis olduğunu söylüyorsa senin yoğun olduğunu biliyor boş vaktinde kalksın o temizlesin
Senin çalıştığını bilmiyor mu yoruluyor kadın oda haklı diyeceğine kızıyorsa yüzde yüz haksız söylendiği Zaman senin ellerin bağlı mi çok rahatsız oluyorsan sen yap benee çalışıyorum diyeceksin
Söyleneceklerine yardım etsinler boş boş konuşmasınlar küçücük akıllarıyla ozaman yemek falan beklemesın çalıştırmayı biliyorlar çalış demeyi parayı yerlen alırken iyi
Eşin bir yandan haklı çünkü bir erkekler gelince temiz bi ev görmek ister ama mesela isten gelince azda olsa bulaşığin varsa onu yıkayabilirsin eşin buna bile mutlu olur
Sjsjsjsjs
Komikmi knkkk
Evet hem de Aşırı
Doğru konuşmuşsun boş ver şunu.
İkinizde calistiginiz için bence esininde sana yardım etmesi lazım ya da şöyle bir şey yapabilirsiniz hafta da 1 temizlik için bir kadın çağırabilirsiniz evi temizlesin diye
Haklı değil çünkü sen çok çalıştığın için zamanın yoksa saygı göstermeli eşim çalışıyor yoruluyordur ona yardımcı olayım demek yerine şikayet ediyorsa içinde bir çekememezlik duygusu varr sanırım
Eşinde yapabilir bunları. İkiniz aynı evde yaşıyorsunuz. İkinizin bir yapması gerekiyor. Konuşup işleri paylaşmalısınız böylelikle tek yük sende olmaz.
Temizlik sadece bana ait değil aynı evde yaşıyorsak sana da ait diyorsun. Beğenmiyorsan uşak tut demenizi tavsiye ediyoruz.
Aynen öyle
Ablacım bunun nesi bahanedir ya çok kolay bir iş değil kim evini pis bırakmak ister ki eşiniz de yardımcı olmalı
Ben olsam söylenmek yerine kalkar gözümün gördüğü yerleri temizlemeye çalışırım. Ama bu olay böyle giderse oturup güzelce konuşurum
eşin de sana yardım etsin çalışıyorsan eşitsiniz o zaman. hem çalış para kazna hem yemek hem temizlik vs vs. ne ala köle bulsun kendine
o da sana yardım etsin öyleyse. sonuçta çalışıyorsun ve boş gününde tabiki kendine zaman ayırmalısın. ona beraber yapmayı teklif etmelisin.
Sende çalıştığın için sana yardımcı olmalı tek başına zamanın olmaması normal ev hanımı olsan zaten yetişirdin.
Eşinde sana yardım etsin ona de ki eğer bende çalışıyorsam evi beraber temizlemeniz lazım ya da ben çalışmayım sen çalış ev işlerini hallederim de
Çalışmiyim o zaman her gün evde durayim temizliği güzel yapayim yemeği de yapayim de bak bakalım o zaman ne diyecek
Bence eşin haksız eğer ikinizde çalışıyorsanız ikinizde temizlik yapmanız gerekir onuda yapmıyor da bir temizlikci bulup onlara temizletmeniz gerek
Temizlikçi tut ne kdr bencil eşin ne bekliyor senden kaç parçaya ayrilmani istiyor 🤬🤬 çok istiyorsa kendisi temizlesin köle mi almış seni
Eşin 40 saat sen 25 saat çalışıyorsan sana düşer. Eşit ise ya beraber yapın ya da en güzeli temizlikçi tutun o da çok masraflı olmuyorsa...
Ev temizliğini hiç kimse yetiştiremiyor sadece sen böyle değilsin eğer bu kadar rahatsızlık hissediyorsa kendiside temizleyebilir sen meşgul olduğunu dile getir ayrıca temizlik sadece hergun temizlik yapmak demek değil
Pardonda o evde tek sen mi yasıyorsun temizliği sadece kadınlara yuklememerini anlamıyorum ya herkes pisliğini temizlemek zorunda
birlikte ustesinden gelmelisiniz bu taez islerin, cocuklariniz varsa onlar da dahil siz kadinsiniz da robot musunuz hem calisip hem is yapicaksiniz anlamadim?
Madem öyle diyorsa sizde beraber temizlik yemek yapmayı teklif edin yapın yani
Hem calisip hem cocuk bakıyorum evim dagiliyor normal böyle seyler.. esinde yardim edebilir
Çık işten yat evinde temizlik yap oda eşşek gibi çalışıp baksın sana ye iç yat
Zamanında bende çalıştım nişanlım tek kelime etmemişti ayrılın ya da kendisi yapsın
Madem bu kadar itiraz ediyor evlenirken söylemesi gerekiyordu
Hafta sonu bir yardimci bulup ona temizlet evi. İki haftada bı çağır. Diğer temel işleri sen yap
Hayır, haksız, evin temiz olmasını istiyorsa sana yardım edip kendide biraz iş yapsın
En güzel taktik temiz görmek istiyosan işten çıkıyım ki ev hanımlığı yapayımde
Tabii ki haksız seninle birlikte eşek gibi yapmak zorunda
Hakli gecede olsa yapilmasi lazim temizlik iyidir zarar gelmez
Kendi yapsin o zaman eli yok mu
Sen daha haklisin bak simdi
Çalışan kadınla evli olduğunu hatırlat derim eşine.. hayat müşterek sonuçta !
Temizlik gibi temel bir ihtiyacı belli bir cinsiyete yüklemek kadar saçma bir şey yok komik 😂😂
Bence birlikte yapalım ozaman de
Yani madem o kadar söyleniyor bi yardımcı olsun yani
Kendi yardım etmeli bence
Sana yardımcı olmalı bu konuda
Kalkıp bir işin ucundan tutsun söyleneceğine.
Kendisi yapsın AA psikopat herhalde
Çok istiyorsa kendisi temizlesin
Eşinde yardım etsin hayat müsterek
Eşin konuşacağını yardım etsin
Kocan yoksa sevgilinde mi yok?
Soruyla ne alaka hayırdır yani?
Yuvarlak bir soru. Belki bekar diye kocası yok🤔
Böyle söyleyeceğine sana yardım edebilir.
O da toplasın taşlamı evlendin.
eşin yardım etmiyormu
ee yardımcı olmuyor mu
Söylenen kimse haklı değildir
Bulamadık ki şöyle bir enayi kız
🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍
Söyleneceğine yardım etse ya
Ev işini o yapsın pisse
Eşini ikna et beraber yapın
Nasıl
Eşine kendisine yardım etmesini gerektiğini söyle
Kibarlıktan anlamıyor sa