Haftada bir iznim oluyor bir de yarım günüm var. 10 saat çalışıyorum diğer günler. Eve gelince anca üstten toparlamayı bulaşıkları vs halledip yemek yapabiliyorum. Bazen kendimi çok yorgun hissettiğim için dışarıdan söylüyoruz. Eşim temizlik konusunda sürekli söyleniyor, hiçbir şey yapmıyorsun pissin vs diye. Ben de her yer tertemiz olsun sürekli isterim ama vakit bulamıyorum işte. Çalışıyorum dediğimde de hep bir bahenen var diyor, ki bu bahane değil sebep bence. Nasıl orta yolu bulabilirim sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu tip durumlar çiftler arasında sıkça yaşanan bir sorundur ve çözüm için iletişim ve anlayış önemlidir. İşte orta yolu bulmanıza yardımcı olabilecek bazı öneriler:İletişim ve açık konuşma: Eşinizle sorunları açık bir şekilde konuşun. Ona hislerinizi ve işten dolayı yaşadığınız zorlukları anlatın. İşinizin yorgunluk getirdiğini ve bazen vakit bulamadığınızı ifade edin. Kendi duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı ifade ettiğinizde, eşinizin sizi daha iyi anlamasını sağlayabilirsiniz. Görevleri paylaşın: Ev işleri konusunda daha adil bir paylaşım sağlamak için birlikte bir plan yapın. Hangi görevlerin öncelikli olduğunu belirleyin ve her birinizin sorumluluk alacağı görevleri paylaşın. Böylece ev işlerini daha dengeli bir şekilde halledebilirsiniz. Yardım isteyin: Eşinizin size destek olmasını isteyebilirsiniz. Örneğin, bazı günlerde yemek yapma görevini eşinize devretmek veya bazı ev işlerini birlikte yapmak gibi çözümler bulabilirsiniz. Eşinizin de işten dolayı yorgun olduğunu ve size yardımcı olabileceğini anlamasını sağlayabilirsiniz. Esneklik gösterin: İşten yorgun geldiğiniz günlerde dışarıdan yemek siparişi vermek veya bazı görevleri erteleme hakkınızı kullanabilirsiniz. Ancak aynı zamanda eşinizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini de göz önünde bulundurmanız önemlidir. Esneklik ve karşılıklı anlayış göstermek, orta yol bulmanıza yardımcı olabilir. Destek alın: Yoğun bir iş temposuyla uğraşıyorsanız, bazen profesyonel yardım almak iyi bir seçenek olabilir. Temizlik veya yemek hizmetlerinden faydalanarak ev işlerini hafifletebilirsiniz. Böylece hem size daha fazla zaman kalır hem de eşinizin beklentilerini karşılamış olursunuz.
Sonuç olarak, iletişim, anlayış ve ortak çözüm bulma çabalarıyla ev işleri konusunda orta yol bulmanız mümkün olabilir. Kendi ihtiyaçlarınızı ifade etmek ve eşinizin de ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak önemlidir. Her iki tarafın da birbirini anlaması ve destek olması ilişkinizin sağlıklı bir şekilde devam etmesini sağlayabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle durumlar genelde olur ama izinli olduğunuz zaman birlikte yardımlaşma dayanışma içinde birlikte yapabilirsiniz yani, ama umursamaz kadınlar gibi davranıyorsunuz diyelim o zaman haklılık payı olabilir yani bunlar bu kadar çok sorun olacak bir şey değil
00 Yorumla
Aslında sade bir eve sahip ve düzenliyseniz zaten çok iş yapmak gerekmez.
İşten gelince üstünü başını ortaya atıp salona geçen bir eş ise böyle konuşmamalı.
Hiçbir şeyde yardımcı olmayan eş ise böyle konuşmamalı.
Bulaşık yıkasın, toz alsın denilmez bence ama en azından dağıtmayarak toplarlayarak kendi işini yapması gerekir.
Yardımcı olması gerekir denir ama burada yardımcı olacağı bir şeyden ziyade kendi işini yapması beklenmeli çünkü ikiniz de çalışıyorsunuz ve yoruluyorsunuz.00 Yorumla
+1 yılBeğenmiyorsa g. tünü kaldırıp kendisi yapsın. Bu erkekler nedir ya böyle? Sanki sadece kendileri çalışıyor ve yoruluyormuş gibi bir ego, bir afra tafra, bir kibir!!!
Dinlenmek seninde hakkın ama illa ortak bir nokta bulmak peşindeysen, parasını koysun ortaya birini tutun bence sana da yazık. Böyle bir insanın temizlik yapacağını da zannetmiyorum.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
60Cevap
Bu şikayetleri yapmak yerine çocuklarınıza kadın erkek ev işinde ayrı değildir ortak yaşam alanı olduğunu belirtmek göstermek içine evi süpürmeyi bulaşık dizmeyi yemek yapmayı sofra j-krumayı çamaşır asmayı dağınıklık toplamayı vb işleri öğretin ve bunun yapmak zorunda olduklarını bilmelerini sağlayın kocalarınıza da ben çalışoyorsam dışarda sende evde benle çalışacaksını belirtin açık ve net erkeklerin ayı gibi kaba saba davranışlarına katlanmak zorunda değilsiniz hayat arkadaşı ile yaşayacaksınız bir öküz ile değil...
30 Yorumla
+1 yılEşin neden yardımcı olmuyor sana? Sende çalışıyorsun sonuçta, pardon da beyfendi yemeği önüne gelsin, bulaşığı yıkansın diye mi evlenmiş, böyle bir adamdan çocuğun olsa daha da yorulursun, belli ki çocuğunuz var mı bilmiyorum, olmadığını varsayarak yazıyorum bunları , işte çocuğunuz olursa yorgunluğun katlanır.
Eşine "bak hayatım, çalışıyorum ve bu evde ikimiz yaşıyoruz, evin tüm işleri sadece bana ait olamaz, bu haksızlık olur, çünkü bende çalışıyorum , yoruluyorum, tıpkı senin gibi, o zaman iş bölümü yapacağız, sende işlerin ucundan tutacaksın "diye konuş.
Beyfendiye bak sen, kendi senin yaptıklarını yapsın bakalım, isyan eder, eee senin üstüne niye bu kadar biniyor20 Yorumla
+1 yılSelam🐝
Seninle bir kadın olarak gerçekten gurur duyuyorum öncelikle. Sen güçlü , çalışkan bir kadınsın asla pes etme olur mu.🫶🏻
Aynı şey hepimiz için geçerli aslında evde çalışan birisi varsa eğer üstüne daha çok yük ekleyip onu yormak yerine hep beraber bu işin üstesinden gelerek el birliği ile harekete geçmeliyiz.
Eşin söylenmek yerine ev işlerinin bir ucundan tutup sana yardımcı olabilir. İkinizde çalışıyorsanız eğer beraber yavaş yavaş yapın olmadı temizlikçi bir kadın tutmanızı öneririm. Eşinle bu durumu konuşun lütfen birbirinizi kırmadan☺️10 Yorumla
+1 yılzan edersem aynı soruyu daha önce de sormuştunuz belki de soru aynıdır olabilir? Siz hem çalışacaksınız o da 10 saat hem eve geleceksiniz yemek yapacaksınız hem bulaşıkları yıkayacaksınız hem çamaşırları yıkayacaksınız hem Ütü yapacaksınız bu da yetmezmiş gibi eşiniz birde söyleniyor öyle mi? kendisine söylemiyormusumuz hayat müşterektir? bakım ister inanın ister inanmayın ben kendi evimizde camlara kadar siliyorum balkonu dahi yıkıyorum çünkü hayat müşterek şimdi bunu okuyanlar bana demesinler kulübüm? bende diyorum ki hayat müşterek beni dinlerseniz evde ki temizlik işleri için eşiniz de iş bölümü yapın oda birşeyler yapsın yoksa belli bir yerden sonra siz isyan bayrağını çekersiniz ve evde huzursuzluk başlar.
10 Yorumlaİkiniz calisiyorsaniz ve yogunsaniz işler ortak yapılmalı annesin evinde yan gelip yatıp rahata alışmış olabilir ama hayat müşterek iş bölümü yapabilirsiniz veya ortaklaşa yapabilirsiniz hem iş çabuk biter hem de ev tertemiz olur. Hem kadın 10 saat çalışsın hem çamaşır bulaşık ev süpürme ev işi yapsın oldu canım ya başka emrin? şimdide şey derler kendi mi yıkıyo makina var o zaman bı makinaya koymaktanda mi acizsiniz? hep bahane... Ana kuzusu erkeği sadece annesi sevsin anlayışlı kibar hanimci erkeklerden devam biz kızlar ✍️
30 Yorumla
+1 yılBoşaya bilirsin, temizliği neden onun yapmadığını sorabilirsin veya onu çocukluğu boyunca şımartmış olan annesinin temizlemesini söyleyebilirsin? Kadına temizlik işinin yıkılmasını sevmiyorum. Sende çalışıp eve destek oluyorsan kendi yapmadığı şeyler sana yaptırmamalı. Hem çalışacaksın hem evde temizlik yemek yapacaksın. Birde çocuk doğur onada baktırı. Kendide gider halı sahada top oynar o çamaşırlarında yıkamadın diye söylenir. Acil bir şekilde eşinle konuşup durumu çözmelisiniz.
30 Yorumla
+1 yılSiz çalışıyorsunuz ve oda çalışıyor bence ama ev işlerinde tek başınasınız sanırım yok öyle yağma, o da yardım edecek, en azından bir salata yapsın veya sofra servisini hazırlasın sofrayı toplasın ha hiç bir şeye el sürmeyip sizi eleştiriyorsa neyse ağzımı bozmayacağım hiç bir şekilde hak sahibi olamaz
20 Yorumla
s +1 yılEve hizmetçi değil kendisine eş seçti ilk önce bunu söyle. Bu evde tek başına yaşamıyorsunuz. Söyleneceğine kalkıp biraz yardımcı olsaymış. İnanılmaz sinirleniyorum böyle şeylere ya. İki kişi çalışıyorsa evde evin bütün işleri sadece kadına yıkılamaz.
20 Yorumla
+1 yılÇalışmayı bahane olarak buluyorsa o da temizliğe yardımcı olsun madem. Eşin sanırım armut piş ağzıma düş kafasında, sen onun hizmetçisi değilsin ve ona hizmetçilik etmek için de onunla evlenmedin. Bunu unutma sakın ve gerekeni yap. Başka çaresi yok bu durumun. Çok şey ediyorsa da parasını versin bir temizlikçi falan tutsun kendine.
10 YorumlaValla enişte beyler kusura bakmasın hayat müşterek milletin adamları karısı çalışırken yardım bile ediyor benim etrafımda çok var sana laf söylücene kaldırsın kendini de yardım etsin Bi zahmet köle die almadı seni eş die aldı ya da çok çalışıp hizmetçi tutsun laf yapana kadar
14 Yorumla- +1 yıl
Konuş kız çok doğru söylüyorsun hem ikisi çalışıp yorgun oluyo üstüne üstlük elinden geldiğinde iş yapmasina rağmen yetistiremiyosun pissin diye söylenip duruyo o zaman kalk kendin yap elin mi sakat bı bulaşığı dizmektende mi acizsin makine var zaten o yapiyo diyip de işin içinden kivrilamazlar yok öyle bir şey
- +1 yıl
Evet birde bu tip adamlar cidden sinirlerimi bozuyor resmen piskolojik şiddet bu kadını nasıl manipüle ettiyse buraya kadar yazıp derdine derman arıyor aslında bu tip insanlara sevgilinde olsa eşinde olsa alttan almamak gerekiyor onun olayı bence çokta temizlik falan değil yani laf söyleyip stres atmak olduğunu düşünüyorum biz kadınların erkeğin insafiyetine ihtiyacı yok hele birde kendi ayaklarının üzerinde durup çalışan üreten bir kadın kendine sayısını bilmeli korumalı ki kocası dediği şahıs kendini idrak etsin aslında bu kadın ona taviz verdiği için bunları söyleme gereksinimi duyuyor kendini idrak edemiyor beyfendi
- +1 yıl
Ev hanımı olanları zaten köle her şeyi yapmak zorundalar şeklinde düşünüyorlar birde ekonomik özgürlüğü elinde olan kadına da bunları yapiyor o kadar şaşırıyorum ki kadında nasıl seviyorsa artık bu tür psikolojik şiddeti goremiyor burdan da yardım istiyor alttan alinmamsli kesinlikle sonra alisiyorlar
Eşinizinde çalıştığını varsayıyorum ona ev işi temizliğinde ortak yardım teklifi edebilirsiniz ve onu kesinlikle temizlik sadece kadının işidir algısından kurtarmalısınız belli ki başka türlüsünü görmüş hep ekstra bir çözüm olaraktan temizlikçi tutabilirsiniz ikinizinde çok yorgun olduğu zamanlarda ya da size kalmış ama eşinizle iyice bir konuşmanız gerek yoksa daha çok sorun yaşayabilirsiniz
00 YorumlaO adamı alıp bi güzel dayak atmak lazım. Bu sadece senin görevin değil eşinin de görevi ne var eline temizlik bezi ve viledayı alsa eline mi yapışır? Ona isyan edip biraz da sen topla o zaman diyebilirsin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeraber yapılır kadın çalışıyorsa, gerçi ben temizliği severim çalışmasada yardim ederim.
230 tl verdik araba temizlettik güya şimdi kendim tekrar temizledim.
El elin eşşeğini Türkü çağırarak arar.
Al eline kendin yap tv izlemekten eğlenceli azda müzik ver alttan. 😂 terapi yeminle10 Yorumla
+1 yılBu sadece seninle olan bisey değil, söylenecegine yardım etsin hatta kendi yapsın. Eşi otursun kahvesini icsin kendi yapsın güzel Sözler soylesin uzmesin seni
32 Yorumla- +1 yıl
Aynn öyle 😊
- +1 yıl
Kesinlikle
Uygun bir dille seninde çalıştığını ve her kadın gibi evini gün boyu temizlemek istediğini fakat sana destek olmak için çalıştığını uygun dille anlat anlamazsa da kusura bakmasın senin yanında halt etmiş eline yüreğine sağlık bu arada bacım
10 Yorumla
+1 yılO zaman kendi çalışsın yetsin eve sende evini derle topla temizle hem ev ekonomisine katkıda bulun hem azar işit o temizlesin eşim benim yükümğ alıyor bende onun yükünü alayım desin
20 Yorumla
+1 yılBir kadından hem dışarı hemde evde iş beklemek oldukça zorba ve acımasız bir davranış. Eşiniz sizi seviyor mu, size değer veriyor mu yoksa gördüğü yalnızca evi temizleyen bir hizmetçi mi?
Önce bu soruların cevabını bulun..
00 Yorumla
+1 yılSinirlenmemeliyim, Sinirlenmemeliyim, Sinirlenmemeliyim, Sinirlenmemeliyim, Sinirlenmemeliyim...
33 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣ben sinirlendim🤬🤬🤬
- +1 yıl
Bende sinirlendim ama işte bir şey demiycem :D
- +1 yıl
Yani normalde sinirlendirenler yetmiyo gibi birde burada çıkıyor 🤦
+1 yılSöyle deneseniz? Sabah kim evdeyse sabah biraz toplasin, aksam kim evdeyse o toplasin , bu sekilde tüm evin yükü birinin üstünde olmaz, herkes ustune düseni yapar
10 Yorumla
+1 yılEvliliğe kadar birbirinizi istediğiniz zaman nasıl hareket ediyordunuz?
(?)
Aynı şekildeki yol üzerinden anlayacağı dilden anlatacaksınız.
🌹10 Yorumla
+1 yılEşine hizmetçi değil eş aldığını söyle insanlar cidden değer bilmiyor halbuki seni anlaması lazım yetişemiyorsun diye sana yardım etmesi lazım umarım hatasından döner enişte bey
10 Yorumla
+1 yılNe işle meşgulsünüz eşiniz ne yapıyor bence artık bu devirde ev hanımlığı gibi bi kavram kalmadı eşinizinde size yardım etmesi gerekiyor sonuçta sizde çalışıyorsunuz
10 YorumlaKocan haksız orası kesin de.. Onun da yoğunluk durumuna göre ev işlerine yardım etmesi icap eder. Zira sen çalıştığınfan hariç fazla bile iş yapıyorsun.
00 YorumlaZaman ayıramıyorum diye bir şey yoktur. Zaman ayıramıyorsan demek -ki hayatını yanlış yaşıyorsun.
Eşin haklı, yoğun çalışıyorum demek işin bahanesi!00 YorumlaKendiside yapsın, az yesin uşak tutsun kendine. Neden onada söylemiyorsunuz bunu. Sanki evde tek yaşiyorsunuz.
Analar prenses yetiştirmiş başkasının başına bela olmuşlar.00 YorumlaValla şu yazdıklarına bakınca.. Nerden bakarsan boş oturup konuşun.. Babam da temizlik hastasıdır ana'ma daha bir gün duymadım bişey dediğini. Elektrikli Süpürge Baba da , Yemek masası vs yeri gelir bulaşık.
Annemde diğer geri kalan
Ne çıkıyo burdan?
Anlayış
Empati
Saygı
Konuşun 😉00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkiniz de çalışıyorsanız, ikiniz de temizlik yapacaksınız. "Karım izin gününde evde de çalışsın. Ben keyif yapayım" olmaz. Ha bunda ısrar edip sana yine"pissin, şöylesin vs." derse boşan gitsin. Hayat geçmez böyle sığırla
10 Yorumla
+1 yılBen olsam yemek bile yapmam zıkkım yesin. Sen haklısın. Boş boş konuşacağına kalksın sana yardım etsin hay. van herif
13 Yorumla- +1 yıl
Sjsjsj😂😂😂
- +1 yıl
Aradığım yorum 👍
- +1 yıl
Bunun attığı yorum tutar yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılYardımcı olabilir oluyorsa ev işi yapan biri ayarlayın izin günleriniz de hem yardımcı olmayıp hem söyleniyorsa tek sonuç bu anlayışlı olum yardımcı olması gerektiği yerde şikayet etmesi bencillikten başka bir şey değil 🤷🏻♀️
00 YorumlaBence eşinizin sözünü iyi yönde alın ve lütfen telefonda boş zaman yerine temizliğe odaklanın. Titiz değilseniz bile minimun dikkat edin..
00 Yorumla
+1 yılBöyle söyleniyorsa ona ben işi bırakıyorum maddi geçimi sen sağla o zaman de. Kolay sanıyorlar böyle şeyleri.
00 YorumlaEeee temizlikci tut canım annende basında dursun için rahat eder hem onemli yerleri temixlettr diger yerleri sen halledersn
00 Yorumlaİzinli olduğunda yap ya da bi arkadaşın bi gün sana yardımcı olsun eşinin de seni anlaması gerekiyor ya anlaşsızlık olmasın
00 Yorumla
+1 yılAyda minimum iki kere temizlikçi çağır madem öyle sana laf atıyor sen de çalıştığının bir kısmını temizlikçiye ver yükün hafiflesin
00 Yorumla
+1 yılSana yardım etsin ya da sen çalışma ya da üç beş kuruş verin bir yardımcı tutun Hem eviniz Daha temiz olur hem de yardımcı nasiplenir
00 Yorumla
+1 yılRobot süpürge gerçekten işe yarıyor sanada bi yoz alma kalır ayrıca eşinin yardım etmeside gerekir elinden geldiğince ikinizde çalışıyorsunuz sonuçta
00 Yorumla
+1 yılBence ev işlerini sadece siz değil eşiniz de yapmalı. Birlikte yaşıyorsunuz ve sorumluluklar da ortak olmalı diye düşünüyorum.
00 YorumlaEşin yardım etmezse orta yol yok, Ayda bir Temizlikçi kadın çağıracaksınız, hafta sonları da birlikte hafif temizlik yeter.
00 Yorumla
+1 yılKendisi yapsın o zaman ben yapıyorum soylenmekle toplanmiyor hayat musterek
10 Yorumla
+1 yılEvde temizlik yapmak gibi bir göreviniz mi var? O yapsın
10 Yorumlao zaman yardım edicek sana elime yapismaz bi iki bisey tutsun soylenmeye hakkı yok
10 YorumlaBir bayan çagirin ayda bir temizlesin sizde rahat edersiniz
10 YorumlaEve haftada iki gün gelecek birini bulun. Sende rahat edersin
10 Yorumla
+1 yılHaklı değil temizlik istiyorsa senin çalışmama izin vermeyecek
01 Yorumla- +1 yıl
kocasi diye calisip calismamasina karar veremez sacmalik, kendisi de yapsin
Çok söylenmesin ara sıra da o el atsın yardımcı olsun.
00 Yorumla
+1 yılOrta yol 1 gün eve temizlikçi gelmesi... Detaylı temizlik için
00 YorumlaKız niye çalışıyorsun otursana evinde, kocan baksın işte ne güzel
02 Yorumla
+1 yılYoğun iş temposu kadının ev hayatını ve Hatta evliliğini bitiriyor maalesef
00 YorumlaHakli degil ozaman calistirmayacak temizlik yapacan
00 Yorumla
+1 yılBirlikte yapın hem daha çabuk biter hem zamanınızda ikinize kalır
00 Yorumla
+1 yılBence haksız seçin kiniz de çalışıyorsanız evi de ikinize de temizlemek zorundasınız ınız tamam mı
00 Yorumla
+1 yılHerşeyi biz yapalım bir tarafını gersin yatsınn hizmetci almış kendine
00 Yorumlaeşine artık çalışmayacağını ev hanımı olacağını söyle
00 Yorumlahayat müşterekse yardım etmeli. kadına habire yükle olmaz performans düşer.
00 Yorumla
+1 yılo zaman haftada bir evine temizlikçi çağırcan
00 YorumlaO zaman eşine söyle yardımcı olsun sana, haklı falan da değil.
00 YorumlaSöyle yardımcı tutsun o zaman ya madem o kadar rahatsız kendisi temizlesin eli kolu var sonuçta :d
00 YorumlaTabiki de haklı değil nerden senin görevin oluyormuş bu sinirlendim bak ben
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHem kadınını el kapısında çalıştırıyor hemde söyleniyor kusura bakmasinda kadin çalıştıran erkek erkekliğini 2 kere sorgulamalı
10 Yorumla
+1 yılBen bekarım seni anlayamam ama ona da soyle yorgun oluyorum zaman olmuyor dinlenemiyorum de yardım iste ama kibar ve nazikçe soyle kavga tartısma olmadan düzgün
20 Yorumla- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Yoğun çalıştığım için temizliğe vakit ayıramıyorum, eşim söylenmekte haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler