Alışveriş & Hediyeler Nevresimleri yıkarken yumuşatıcı kullanıyor musunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Yumuşatıcı her ürüne kullanılmıyor. Peki nevresimlerde kullanılmalı mı? Nevresimleri yıkarken yumuşatıcı kullanıyor musunuz? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kullanırım 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yumuşatıcıyı her çamaşırda kullanıyorum. Kokusu yoğun olduğu için yarım kapaktan daha az kullanıyorum. 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Babamın yumuşatıcı alerjisi var:/ 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Benim de var hafiften Yorumla ikizterazi +1 yıl Benimde hafif Yorumla
berrkeeeeee Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl anneme bi soram 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Sor ve hemen cevabı ver :) Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tabikisi 😃 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Alerjik geliyor Yorumla tuba-sueda +1 yıl Yumuşacık ve miss gibi kokuyor ama 😍 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 488 cevap paylaştı. Evet o sart 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kullanırım
Yumuşatıcıyı her çamaşırda kullanıyorum. Kokusu yoğun olduğu için yarım kapaktan daha az kullanıyorum.
Babamın yumuşatıcı alerjisi var:/
Benim de var hafiften
Benimde hafif
Evet kullanırım.
anneme bi soram
Sor ve hemen cevabı ver :)
Tabikisi 😃
Alerjik geliyor
Yumuşacık ve miss gibi kokuyor ama 😍
Kullanılmamalıymış
mutlaka kullanırım
Kullanıyorum