Hayır yani 8 tanecik görüş gelmiş nasıl süper soru olabiliyor ben bile şaşırıyorum KS
Nemlendirici kullanıyor musunuz?
Hayır yani 8 tanecik görüş gelmiş nasıl süper soru olabiliyor ben bile şaşırıyorum KS

Bu aralar kullandığım dört farklı kimyasal madde var. Bunların üçünü daha öncede kullanıyordum ancak biri hayatımıza salgın ile beraber geldi. Şöyle; Şampuan, Duş Losyonu, Sabun ve Kolonya/Dezenfektan. :)
Cilt tipi ne olursa olsun nemlendirici krem kullanmak gerekir. Nemlendirici krem ile cildin yağı farklı şeylerdir. Nem ve yağ dengesi için nemlendirici krem kullanılması gerekir. Son zamanlarda beğenerek kullandığım Simple nemlendirici kremi tavsiye ederim. Özelliklerinden bahsettiğimde bana hak vereceksin.

Özellikle kışın soğuk hava koşulları sebebiyle cilt fazlasıyla mücadele eder ve bu süreçte yıpranıp kurur. Simple nemlendirici krem bu olumsuz şartlara uygun bir cilt için cildi besleyip güç vermesi için tercih edilir.

İçeriğinde bulunan multivitamin ve saf su sayesinde cildi besler, güçlendirir ve yumuşacık kadife gibi bir doku haline getirir. Cildi neme doyurur. Hayvansal kaynaklı içerik bulunmuyor. Hipoalerjenik bir üründür. Cildi tahriş etmeden bakım yapar ve nemlendirir. İçeriğinde sert kimyasal, paraben, etil alkol, parfüm, renklendirici bulunmadığı için rahatlıkla kullanılabilir.

Nemlendirici krem kullanmadan önce cildinin temiz ve gözeneklerinin açık olduğuna emin olmalısın. Böylece krem, cildine daha iyi nüfuz eder ve etkisini gösterir. Bu nemlendirici kremi yüzüne ve boynuna uygulayabilirsin.

Simple su bazlı nemlendiricinin 50 ml paketlerinin fiyatı 10 - 20 lira arasındadır. 125 ml paketleri de 30 - 45 lira arası oluyor. Denemek için öncelikle 50 ml paketlerden tercih edebilirsin.

Simple ürünlerini birçok yerde bulabilirsin. Migros, Watsons, Rossmann, Trendyol, Gratis, Eveshop, HepsiBurada gibi yerlerden alışveriş yapabilirsin.
Simple kullandım memnun kalmadım hiç nemli yapmıyor ne yalan söylim. Onun yerine Dr. baumann ın güneş kremini sürüyorum hem nemli yapıyor hemde güneşde soğuk havada efso yapıyor. Başka markalar da vardır illaki ama ben bunu tercih ediyorum.

Geçen gün kullanayım dedim fakat yukarıdaki pütürler (yağ bezesi) oluştu. Kullanılmalı diyenler halt etmiş, eğer karma cilt sahibi isen sadece güneş kremi yeterli.
Nemlendirici lobisi gibi oldu :)
doğru nemlendirici kullandım.
Evet çok az görüş gelmiş hayret
Cevap
4Cevap
Evet mesajla benim cildim yağlı (baya) ben neutregena yağsız nemlendiricisini kullanıyorum ve baya faydasını gördüm
Nemlendirici kullanmak sart yoksa yaslanmanin onune gecilmez. ben
estée lauder kullaniyorum
Hergün düzenli sürüyorum yoksa cildim pütür pütür oluyor
Eveettt vaseline kullanıyorum kakaolu, avakadolu tam benim kremim diyebilirim
kuru bi cilde sahibim özellikle dus sonrası nemlendirici kullanıyorum kullandığım ürün minoris in nemlendiricisi harika bi ürün kendi tenime dokundukça dokunmak istiyorum
dermaluire nemlendirici kullanıyorum aşırı memnunum
Kullanıyorum.
Nesi süper lan bu sorunun, admin seni mi seviyor ne 😂
No kullanmıyorum
Kullanıyorum
yessssssssssssssss
evet kullanıyorum
Loreal Nem terapisi kullaniyorum
Tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?