Alışveriş & Hediyeler Bu lekeyi nasıl çıkarabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beyaz sweat, yeni yıkandı ama şu çıkmadı. Ne lekesi bilmiyorum. Çamaşır suyuyla falan çıkar mı Bu lekeyi nasıl çıkarabilirim? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sadboy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yağ lekesine benziyor bi tutam tuz döküp 10 dakika beklet sonra bi çay bardağı sıcak suyu dök biraz çitile 5 dakika sonra biraz daha tuz koyup çitileyip makineye at. Leke olalı bayağı olduysa çıkmayabilir 0 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Yağ lekesi sanırım. Annem fairy ile çıkarıyordu bu lekeleri 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl koslanın bu tür durumlar için özel leke çıkarıcısı var 0 0 Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Bende de var benzerinden hem de fenerli tişörtümde.Bulabilirseniz bana da haber edin :') 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl yemek damlası ise, bol tuz döküp yapı emmesini sağlayın. 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bidamla domestos damlat az çitile çıkar 0 0 Yorumla
Burakwq Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Çamaşır suyu ile çıkar benim de öyle olmuştu çıktı 0 0 Yorumla