Bizim toplumda kadınlar bu konuda çok titiz geliyor bana. Çok dikkatliler eve girer girmez etrafa bakınöaya başlıyorlar çok sevimli geliyor 😬

Bizim toplumda kadınlar bu konuda çok titiz geliyor bana. Çok dikkatliler eve girer girmez etrafa bakınöaya başlıyorlar çok sevimli geliyor 😬

Evet dikkat ediyorlar tabi ki yani kadınlar bu konuda oldukça dikkatliler erkek zaten bakımsız olduğu için genelde yani dikkat etmezler pek öğrenci ortamından biliyorum ama kızlar bu konuda daha dikkatli olabilirler bence yani temiz olmasına özellikle oturdukları ya da misafirliğe gittikleri yerlere bakarlar bence temiz mi değil mi diye ama kişiden kişiye değişir
Elbette kişiden kişiye değişen bir durum bu. Ama temizlik ölçmek de ne bileyim
Tabii dikkat ederim ama kusur bulmaya çalışır gibi inceleme de yapıp belli etmem dikkat ettiğimi. O da irite eder ev sahibini yani. Çaktırmamak lazım.
Cevap
5Cevap
Evet dikkat ediyorlar. Eve girince zaten ilk iş bir etraf taranır ama bu bence çok itici ve ayıp bir şey benim için...
Bence de itici
Kadının ağda yapıp yammadığını bile kontrol ediyor olabilirler.
Her şey olabilir
Kadınlardan her şey beklenir.
Çok çekmiş gibisin
Hemen de kişiselleştir bakalım.
Yok takılıyorum :)
Şaka yapıyorsun bana:)
Erkek olarak bile dikkat ediyorum, takıntıdan sanırım
Çoğu kişi yapıyor bir de bunu yaptığını belli etmekten çekinmeyip bulduğu kusuru olması gerekenden çok daha sesli şekilde dile getiriyo
Kesinlikle öyle
Evet dikkat ederler
Kesin net hemen bi süzerler evi
Kesinlikle hemen tarar gözler
Sen yapmıyormusn🙈
Ediyorlar
Bence de ediyorlar
Bazı kadınlar evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?