Gittikten sonra yıkamaya veririm mi dersiniz yoksa direkt evde ayakkabıyla dolaşılmasına izin vermez miydiniz?

Gittikten sonra yıkamaya veririm mi dersiniz yoksa direkt evde ayakkabıyla dolaşılmasına izin vermez miydiniz?

Hayır tabi ki izin vermem. bazı Amerika filmlerinde genelde bu şekilde yaparlar yani film olduğu için mi yoksa zengin oldukları için mi ya da onlarda bu şekilde olduğu için mi bilmiyorum. ama ben hiç bir şekilde izin vermezdim çünkü dışarıda kim bilir ne kadar pislik var zaten buna gerek kalmaz yani çıkartıp da girebilirler içeriye bu yüzden de ben buna izin vermezdim. ya da belki de sosyatik oldukları için de olabilir ama benlik değil böyle şeyler.
Bu yüzden de ben hiç bir şekilde buna izin vermezdim. yani ben de aynı şekilde kimsenin evine yaşadığı yere ayakkabılarım ile girmek istemedim ve istemem de aynı zamanda
Cevap
14Cevap
muhtemelen çıldırırım , asla izin veremem ayakkabıyla eve girmesine. Dışarının pisliğini toplayıp tertemiz evime giremez.
Ben de kabul edemem
Bizim eve girerken kapının önünde hazır olan terliklerden birisini giyip içeriye öyle girecekler
Bazıları giymiyor onları
İzin vermem tabi ki 😅 ayakkabı ile eve girmek nedir?
Sosyetiklik :)
Hayır izin vermem ayakkabılarını çıkarması gerektiğini söylerim
Gerekli olan da bu
aslaaa! öldüm demek bu bayılırım gerçekten de ben aşırı titizimdir bu beni perişan eder
Beni de :(
Asla vermem dışarının kirini pisliğini evime sokmam
Aynen dışarıda ne varsa içeri giriyor
Kesinlikle öyle çıkarsın öyle gelsin
Elbette giremez her evin bir kurall var misafir buna uymak zorunda. Misafir baş üstünde ağırlanır lakin ev sahibinin kuralları geçerlidir
İşte bu
Hatta size bir hikaye anlatayım ev sahibinin önemine binaen
Kanuni bir gün vezirine yemeğe davetlidir evde yemekler yenir kahveler içilir. Namaz vakti gelir kanuni abdest almak ister vezirde ibrikle suyu dökmek ister. Kanuni ben kendim dökerim der vezir ben dökecem der bendi sendi derken vezir kanuninin ensesine bir tokat atıp ev sahibinin işine karışma der:) Ve öylece vezire uyup abdestini alır
Gerçek mi bu mümkün mü böyle bir şey
İlk kez denk geldim
Tabii günümüz insanı çok farklı yaşıyor
Böyle bir şey isteyemezler bu arada tabii ki işleri bittikten sonra güzelce halıların hepsini süpürüp sileceklerse olabilir.
İzin vermem sen hayırdır derim yüzüne kapıyı kapatırım
:)
Kesinlikle hayır. Kendi evimde ayakkabı ile gezmiyorum, gelen bir zahmet öyle bir şey istemesin.
Tabi ki hayııııııır.
Benim evime öyle bir misafir gelemez zaten
😀
Hayır. Namaz kıldığımız yerlere ayakkabı ile bastırmam kimseyi.
Benim evim, benim kurallarım. O ayakkabı çıkacak kardeşim.
Tabii ki HAYIRRR. Her evin belirli kuralları vardır misafirde olsa o kurallara uymalı
Kesinlikle katılıyorum
İzin vermezdim zaten titizim ve hassasım bu konularda
Ben de öyle
Hayır ağzının üstünden birin vurardım "ya senin evin mi öyle hop diye ayakkıblı geliyon"
Çok şeker cevap 🤣
Sokağın pisliğini evde ne işi var arkadaş bunu modernlik sayanın evime almayı bırak karşıma oturtup muhatap bile olmam
Evime kimse ayakkabı ile giremez
Bazıları ısrar ediyor
Valla hayatım boyunca bana ısrar eden olmadı. Enteresan tipler ne diyim
Elime sopayı alır ayaklarına vururum
Şiddete no
izin vermem ağır mı burası aw
Kahkaha attım
İzin veririm. Sonunda misafir
Kedililer hep çok empatik
Bizde böyle bir kültür yok
Evet yok
Amerika mı burası tabiki izin vermem