Alışveriş & Hediyeler Misafir gider gitmez arkasından temas ettikleri ne varsa yıkar mısınız? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Yoksa sadece yiyip içtiği tabak, bardakları mı yıkarsınız?. Misafir gider gitmez arkasından temas ettikleri ne varsa yıkar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her temas ettikleri değil ama genel temizlik yapılabilir 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet
Eskiblablacı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Mecbur yikaniyor zaten de😅bir cam pencere acarim onca insan ayni odada saatlerce durmasi saglikli degil de bu pis olduklari icin degil 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Katılıyorum Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Havlular değiştirilir, ev havalandırılır. Wc temizlenir. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bizde böyleyiz. Bazıları diyor ne gerek var, mümkün değil içime sinmez. Yorumla NevHa +1 yıl Gerekli bence. Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yiyecek içecek. Ayy pandemi de evi dezenfektanlıyordum 😂 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Gerekli ama ikizim Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Annem ve ben o kadar takmayız, babam cinnet geçiriyor😁 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Baban bana benziyor 😬😬 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Hayır. Sonucta evime giriyorsa tanıdıgım insanlardır. 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bazen ekstra biri de geliyor Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Allah kahretmesin o’nu. Kafam karıstı şimdi 😂 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yapan yapıyor 🤣🤣🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bahtıgüzel evde kopek beslemiş biri olarak pek sallamam ben ya 😂 Yorumla
AyzTmr Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 +1 yıl Genel bir temizlik yaparım. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de öyle. Yapmayana da şaşırırım. Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl #selamgençlik 🍀🍀⭐🍀🍀 Normal tabak, kaşık, çatal, masa en fazla. Çok kafaya taktığım bir durum değil. 🍀🍀⭐#tubasueda 🍀🍀 1 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Evime sevmediğim, tiksineceğim insanları almam zaten. Bu yüzden gerek duymam 1 0 Yorumla
Şairadam1995 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Hiç hijyenik değilim prensesimle yeğenim 3.5 yasında aynı kasıktan pekmez yiyoz :D 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Off :/ Yorumla
Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Niye köpek mi bu temas ettiği her şeyi yıkayayım🙄 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🤣🤣🤣
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Genel bir temizlik oluyor muhakkak. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bazıları misafire ayıp diyor Yorumla Danışabilirsin +1 yıl O zaman o misafir kirletmesin orayı :)Ya yok niye ayıp olsun. gayet normal. Yani misafir ayıp etmiş sayılmazki. Yorumla
huwboy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bize misafir gelmiyor o daha iyi. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O da kötü Yorumla
motley Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl temas bağımlısı misiny 1 6 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hayır Yorumla motley +1 yıl soruyu yanlış okumuşum pardon genelde bizde ortuler kaldirirlir ev havalandirielir 😃🤣 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bizde de misafire güvenmiyoruz 🤣🤣 Yorumla motley +1 yıl Haha yalnız olmadığımı bilmek iyiymiş 😃🤣 direkt kirli sepetine Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de direkt sepete atıyorum Yorumla motley +1 yıl en iyisi sonuçta ona yüzünü ağzını suruyorsun kicini basini koyuyorr Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 488 cevap paylaştı. Hayır o saygısızlık gibi olur 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O görmeyecek ki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nasıl bir misafir olduğuna bağlı 🤣 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O da önemli Yorumla
GGalleger Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Misafire göre değişir 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Elbette Yorumla
_GEYGünlükleri_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Hayır tabi ki 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Seni titiz bilirdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Her temas ettikleri değil ama genel temizlik yapılabilir
Evet
Mecbur yikaniyor zaten de😅bir cam pencere acarim onca insan ayni odada saatlerce durmasi saglikli degil de bu pis olduklari icin degil
Katılıyorum
Havlular değiştirilir, ev havalandırılır. Wc temizlenir.
Bizde böyleyiz. Bazıları diyor ne gerek var, mümkün değil içime sinmez.
Gerekli bence.
Yiyecek içecek. Ayy pandemi de evi dezenfektanlıyordum 😂
Gerekli ama ikizim
Annem ve ben o kadar takmayız, babam cinnet geçiriyor😁
Baban bana benziyor 😬😬
Hayır. Sonucta evime giriyorsa tanıdıgım insanlardır.
Bazen ekstra biri de geliyor
Allah kahretmesin o’nu. Kafam karıstı şimdi 😂
Yapan yapıyor 🤣🤣🤣
Bahtıgüzel evde kopek beslemiş biri olarak pek sallamam ben ya 😂
Genel bir temizlik yaparım.
Ben de öyle. Yapmayana da şaşırırım.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Normal tabak, kaşık, çatal, masa en fazla. Çok kafaya taktığım bir durum değil. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Evime sevmediğim, tiksineceğim insanları almam zaten. Bu yüzden gerek duymam
Hiç hijyenik değilim prensesimle yeğenim 3.5 yasında aynı kasıktan pekmez yiyoz :D
Off :/
Niye köpek mi bu temas ettiği her şeyi yıkayayım🙄
🤣🤣🤣
Genel bir temizlik oluyor muhakkak.
Bazıları misafire ayıp diyor
O zaman o misafir kirletmesin orayı :)
Ya yok niye ayıp olsun. gayet normal. Yani misafir ayıp etmiş sayılmazki.
Bize misafir gelmiyor o daha iyi.
O da kötü
temas bağımlısı misiny
Hayır
soruyu yanlış okumuşum pardon genelde bizde ortuler kaldirirlir ev havalandirielir 😃🤣
Bizde de misafire güvenmiyoruz 🤣🤣
Haha yalnız olmadığımı bilmek iyiymiş 😃🤣 direkt kirli sepetine
Ben de direkt sepete atıyorum
en iyisi sonuçta ona yüzünü ağzını suruyorsun kicini basini koyuyorr
Hayır o saygısızlık gibi olur
O görmeyecek ki
Nasıl bir misafir olduğuna bağlı 🤣
O da önemli
O kadar takılmam.
sadece yiyip içtiklerini yıkarım
Misafire göre değişir
Elbette