Çevreyi gönüllü olarak temizleyen insan bulunur mu şu devirde?

Çevreyi gönüllü olarak temizleyen insan bulunur mu şu devirde?

Çevreyi gönüllü olarak temizleme yerine çevreyi kirleten pislik mahluk insan görünümlü olanlara temizletirim arkadaş bu nasıl rezillik be çöp denen bir şey var yola pislik atmak nedir öyle temizletirim ki döve döve temizletirim
Bu maalesef kökten çözüm
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ İyiliklere ve karmama güzel bi enerji ekleyebileceksem elbette. Gerekli tedbirlerimi alarak her aşamasında emeğimi esirgemem. Şunu da belirtmek isterim ki, bu tarz etkinliklerde birilerinin çöpünü yüceler yücesi BİZLER toplamış olmuyoruz. Biz Dünyamızın yaşamını iyileştiriyoruz, bi döngüde yine kendimize iyilik yapıyoruz, evet! ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Katılıyorum bir de çevreyi kirletenler için yaptırım olsa keşke ama suçlular bile rahat gezerken çevreyi kirletene ceza verilir mi?
Çevreyi gönüllü olarak temizleyenler çevreyi kirletmekten vicdani baskı duymayanların başına gelebilecek en makbul cezadır bence.🍀🍀
Vicdanları olsa güzelim çevreyi kirletebilirler mi :(
İnsanlar doğanın başına gelebilecek en büyük ceza
Bu görüşüme eige özellikle onore oldum teşekkür ederim 😍😍
Rica ederim zaten genelde hep senin görüşlerin en ayrıntılı ve bilinçli oluyor. 😍
Bu sözün de çok mutlu etti beni sağol varol ❤️😍😍❤️
Selam gadası 🙃
Genelde bu tür etkinlikler insanların bir arada etkileşim içinde olmalarına çok katkı sağlıyor. Kayseri'de böyle bir etkinliğe denk gelmedim. Şahsen denk gelmiş olsam kesinlikle katılmak isterim. Çünkü hem çevrenin tertemiz olması hemde güzel bir aktivitenin içinde olmak bana huzur verirdi.
Yazın sözde mesire alanı olarak kullanılan bir yerde ; belediyeden araç istedik. O mesire alanından 4 kamyon plastik ve şişe topladık. Geçen uğradım yine aynı. Havalar ısınsın yine yapacağım. Kültürsüzler rahat etsin diye İNADINA TEMİZ BİR DÜNYA.
Çok teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
20Cevap
Evet tabi ki katılırdım. hem zaman geçirmiş olurdum hem de faydam dokunmuş olurdu. günümüzde çiğnediği sakızı bile çöpe atmaya üşenen insanlar var
Çoğu atmıyor maalesef
Evet katılıyorum zaten bizim işimizin önemli bir kısmı da çevre temizliği ben bir de bu çevre temizliği ve geri dönüşüm konularında eğitim almış birisi olaraktan konunun kıymetini iyi biliyorum
Çok değerli ve şu pahalıkıkta geri dönüşüm çok kıymetli olacak
Katılırdım son zamanlarda aktif görev almasam da hala tema vakfına üyeliğim var çağırırlarsa uçan atımla gelirdim 🦄
Çevreyi gerçekten çok kötü tutuyorlar
Özellikle yazın denizlere atılan çöpleri görsen... Sen nerede yaşıyodun abla
İzmir Karşıyaka
Aaa ben de bornova sen benden iyi biliyosundur gerçi bizim ilçede deniz yok 😅
Evet Bornova çoğunlukla öğrenci yeri. Ayazı çok :)
Görsem denk gelsem katılırdım. Hoşuma gidiyor böyle şeyler
Benim de hoşuma gidiyor
Geçtiğimiz yaz sahil temizleme etkinliğine katıldım
Güzel bir etkinlikti
İşim gücüm yok başkasının pisliğini mi temizleyeceğim bir de
Bu da farklı bir görüş.
Ara ara kamu spotlarında veya belgesel gibi yapımlarda denk geliyorum.
Katılırdım.
Seve seve katılırım🌿.
😍😍
Etkinliklere katılmıyorum, gittiğim doğal alanları kendim temizliyorum.
Bu da güzel
Olanca ciddiyetimle : Hayır !
Farkında olmadan elim kullanılmış bir prezervatife değsin istemem.
Sadece sokak köpeklerini temizleme etkinliği olursa.😎
Seve seve. Bazen yol kenarlarında çöp görünce inip süpüresim geliyor.
Tuhaf gelebilir ama girdiğim mekanlarda dağınık, kirli yer görünce toplayıp temizleyelim geliyor.
Bu devletin işi değil mi?
Sosyal sorumluluk olmazsa insanlar bilinçlenebilir mi
Başkasının kirlettiğini ben temizleyemem
Çevre için düşün
Çok temizledim sahili herkes hayrandı bana çoğu duyar kasma diyorlardı alakası yok :D
Tam benlik, katılırım
Çocukken hatırlarım çıkardık
evet güzel olabiliri
Belim ağrır hayır
Aman ne hassaslık
Evet
Siz?
Katıldım daha önce
İyiymiş:) sahilde sigara izmarit çok topladım sahildeki kumlara su ata ata yeşil alana çevirdim fazla ilgiden dolayı 😀
Biz plastik toplamıştık. 🤣🤣🤣
Nerde topladın
Katılmak isterim
Çok güzel bir etkinlik olurdu
Aynen
olsa katılırım
Kesinlikle
Hayır
Katılmazdım.
Belki
Katılırdım olsaydı
seve seve katılırım