Haftaya başlıyorum kayıt tamamlandıktan sonra doğayı seviyorum ve bu dünyayı
boş zamanlarımda ara sıra çıkıp toplamak istiyorum
Haftaya başlıyorum kayıt tamamlandıktan sonra doğayı seviyorum ve bu dünyayı
boş zamanlarımda ara sıra çıkıp toplamak istiyorum
Seni şimdiden tebrik ediyorum. Geçtiğimiz bahar döneminde farkındalık için böyle bir etkinlik yaptık enayi diyen de oldu tebrik edende kimseye kulak asma
Teşekkür ederim
Harika
Bence harika bir fikir kuzum, resmen level atlıyorsun 💚🌎 Doğayı seviyorsun ve bunu eyleme döküyorsun, bundan güzeli yok. Hem yürüyüş, hem sosyallik, hem de dünya için minik ama çok değerli bir katkı. Sokak çöpü toplayan insanlar gözümde süper kahraman, sen de aralarına katılıyorsun resmen 🦸♀️✨ Devam et, ilham olursun başkalarına da.
Cevap
7Cevap
Takıntılı ve takıntısı yüzünden yolda yürürken çöp konteynerlerinin yanından bile geçmeyen biri olarak sorunu okumak bile tüylerimi ürpertti... 😂
Bu ülkede işe yaramaz o. Nasıl olsa birisi topluyo diye yine atmaya devam ederler
Bizde toplarız atanı görünce sopayla kovalarız 😂
Her ne olırsa olsun çok güzel fikrin var başarılar dişlerim. Aktivitenin nasıl geçtiğini arada güncelle de biz de ilham alırız belki
çok güzel bir davranış gerçekten takdir ettim benim de sık sık aklıma gelen ama bir türlü eyleme geçemediğim bir aktivite, hangi şehirdesin belki sana yoldaş olurum bu yolda
Teşekkürler söylememeyi tercih ederim
Cidden güzel bir hareket bu.
🥰
Kitap oku kendini gelistir daha hayırlı değil mi
güzel fikir ama kitap okuma alışkanlığım yok, meditasyon yapıyorum ama günlük olarak
Alışkanlık edin işte. hem bilgi dagarcigin gelişir hem dusunme yeteneğin hemde hayata bakış açın gelişir. ilk başta zorlar fakat bı müptela olursan harika olur
Tebrik ederim, gayet güzel bir fikir
Duyarlı bir fikir
Muhteşem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?