Ev & Yaşam Süet deri makinede yıkanabilir mi? edho09 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arkadaşlar böyle bir ceketim var daha önce kuru temizlemeye vermiştim ama o zaman başka kıyafetler de vardı tek bir ceket için değmez diye düşünüyorum ne yapmam lazım 40 derecede hassas ayarda falan makinede yıkama olur mu önerileriniz nelerdir? Süet deri makinede yıkanabilir mi? Cevapla Fal Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Ona su değse bile gider makinede yıkamayı geçitim netten bak süet deri temizleme şeyleri var onlardan al kullan 0 6 Yorumla edho09 +1 yıl Hmm tamam bakmicam onlara görüş için teşekkürler 🙏 Yorumla edho09 +1 yıl *Bakıcam yani Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Rica ederim sen onu makine at giyilmez hale gelir Yorumla edho09 +1 yıl Tamam tamam atmiycam 😂 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Doğru karar 😁 Yorumla edho09 +1 yıl Sağolasın 😂 Yorumla
MisKokuIu Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Yıkanmaz yıkanırsa kötü olur heralde. Kuru temizlemeye ver bunu kafan rahat olsun. 1 1 Yorumla edho09 +1 yıl Sanırım öyle yapıcam bende görüş için teşekkürler 🙏 Yorumla
Hulyayaman00 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Hayır risk bnce ceket güzelmiş kuru temizleme garanti iş bnce sen bilirsin genede 0 3 Yorumla edho09 +1 yıl Beğendiğin için sağol 🙏 işte bende risk alıp almamak konusunda kararsız kaldım Yorumla Hulyayaman00 +1 yıl Bnce risk alma Yorumla edho09 +1 yıl Tamamdır çok teşekkür ederim görüş için 🙏🙂 Yorumla
gozluklumuhtar Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl şurayı oku bence:https://ay.live/hSK 0 1 Yorumla edho09 +1 yıl Eyvallah muhtar 😂 Yorumla
Freab Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yıkama etiketine bir bak derim 0 1 Yorumla edho09 +1 yıl Kötü duruyor diye kesmiştim xdp Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Hayır. Kuru temizlemeye vermelisin 0 1 Yorumla edho09 +1 yıl Tamam hocam görüş için teşekkürler 🙏 Yorumla
yagmurcetinnn Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tabikide 0 4 Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl Saçmalama. Deri makineye atılır mı? Yorumla edho09 +1 yıl Yikanacaksa da hangi ayarda yikamaliyim pek anlamam da bu işlerden 😂 Yorumla yagmurcetinnn +1 yıl Nazik Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl 🙈 haklısın Yorumla