Yerleri silerken telefonum çalınca direkt kulaklığımı taktım ve hem konuştum hem sildim, ama sonunda nefes nefese aklınca arkadaşım napıyorsun diye sormak durumunda kaldı :D Siz de yer silerken başka işlerle meşgul olabiliyor musunuz?
Belki kulaklıkla konuşursam evet. Ya da hoparlöre alabilirim. Bu arada iyi fikirmiş. Ben normalde müzik dinleyerek temizlik yapıyorum ama arkadaşla telefonla konuşup dedikodu yaparak temizlik yapmak da iyi bir fikirmiş. Bu bir deneyeyim ben. Bence konsantremi bozmaz diye düşünüyorum. Sonuçta temizlik yapıyoruz, matematik problemi çözmüyoruz. :)
Yok asla islemem, konsantrasyonum bozulur. Sadece müzik dinleyebilirim. Genelde arkadaşlarım beni arayınca 1 saat konuşuruz, bitmez o sohbet. O yüzden temizlik yaparken telefonları açmıyorum. Sonra da aaa ben duymamışım aramışsın diye dönüyorum. Yoksa temizliğim aksıyor, başka çarem yok. :D
En favori aktivitem.🤩 Temizlik yaparken mutlaka başka şeylerle uğraşırım ki o iş daha zevkli hale gelsin. Yoksa ölüm gibi oluyor benim için. Bayılıyorum ev temizlerken konuşmam gereken kim varsa aramaya. :D Hatta sırf bunun için temizlik yaparken mutlaka kucağımda kulaklık olur.
Evet bence eğlenceli de oluyor ya müzik dinlerim ya da telefonla konuşurum. Kablosuz kulaklık kullanıyorum bunun için. Zaten müzik dinlemezsem yaptığım temizlikten hiç verim alamıyorum diyebilirim :D Telefonla konuşurken de aynı şekilde