En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Hayır aksine boş bir odaya çekilir ve sadece orada konuşurum telefondaki kim olursa olsun. İnsanların önünde telefonla konuşmak bana biraz kabaca geliyor karşı tarafın rahatsız olduğunu düşünürüm.
27 Yorumla- 1 yıl
neden kabaca olsun ki?
u
1 yıl@cheekystaff insanlar seni dinlemek zorunda değil çünkü
- 1 yıl
saatlerce konuşmayacaksın sonuçta 3-5 dakka konuşunca kimseye bir rahatsızlık vermezsin. bu kadar utangaç olmayın. evde boş oda yoksa napacaksın meşkulemi atacaksın telefonu
- 1 yıl
Aynen meşgule atacağım başka soru?
- 1 yıl
bir tane daha var sosyal fobinden kurtulmak için destek alıyormusun?
- 1 yıl
Sosyal fobi? Sosyal fobi insan içine çıkmaktan korkmaktır. Özelimi insanlar duymasın diye başka odaya geçip konuşmak ya da uzun süre telefonda konuşmamaya çalışmak değildir. Sosyal fobinin anlamını öğrenip öyle bana soru sor. Benden büyüksün benden daha cahilsin, iyi günler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
u
1 yılVar ben sabit duramam işlerimi hallederim jsjs
26 Yorumla- 1 yıl
Buldum sen😄
- 1 yıl
Kabul etmiyorum Nisan ayinda hazir ol 😄
- 1 yıl
😄manyak
- 1 yıl
Ben öyle çok gezinmem ama annem aşırı geziniyor ya. Telefonla konuştuğu zaman yerinde durmuyor tüm evi, salonu dolaşıyor 😅
11 Yorumla - 1 yıl
Şehir bile değiştirmem olası yürüyüş yaparken konuşursam sdfjsxz 😃
15 Yorumla- 1 yıl
O ben değilim ben Newyork taydımm 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Tabi ki dalgıç kıyafetiyle telefonu kapladım sorun çözüldü abi 🤣🤣🤣
İnternet & Teknoloji konusunda 402 cevap paylaştı. Hayır ben genelde sabit konuşmayı daha çok seviyorum yürüyerek konuşmam.
20 Yorumla- 1 yıl
Evet ben gezinirim yerimde duramam bir de sevdiğim bir kişi ile konuşuyorsam oohooo dışarı kadar yolu var.
03 Yorumla- 1 yıl
arasınlar bişey olmaz :D
Enerjik bir şekilde konuşmam gereken önemli bir konuşmaysa, ayağa kalkarım, dik dururum, telefonla konuşurken gezinirim odanın içinde. Arkadaşımla, tanıdığımla falan konuşuyorsam gezinmem. Duruma bağlı. Telefonla mesela iş görüşmesi yaparken divana yayılıp konuşmakla ayakta konuşmak çok farklı oluyor.
01 Yorumla- 1 yıl
Abla
- 1 yıl
Ben oturarak konuşuyorum, konuşarak yürüme huyum yok. Bana bir garip geliyor volta atmadan telefonla konuşamayanlar.
01 Yorumla - 1 yıl
Dedikodu yapıyorsak evet 😂 hararetli oluyor ozaman konu
14 Yorumla- 1 yıl
Genel de her akşam oluyor 😂 bir ariyorlar bir daat bitmiyor anlatmaları bende öyle haberdar oluyorum konulardan kim evlenmiş kim ne yapmış kime kacmis bunlar önemli şeyler 😂
- 1 yıl
Arkadaşlarim var ablamlar arıyorlar 😂 gündem sürekli değişiyor oyuzden 😂
- 1 yıl
Telefonla uzun konuşurken ya dışarıyı izlerim ya da deftere bir şeyler çizerim. Etrafta dolanma huyum yok.
10 Yorumla Evet, yapmam gereken işleri telefonla konuşurken daha hızlı yapıyorum.
20 YorumlaKiminle ne amaçla konustuguma göre değişiyor. Sürekli konuştuğum birisi ise gezinirken işlerimi hallederim. Normalde sabit ve sessiz ortam.
00 YorumlaOdada ya da araçtaysam gezinmem. Yürüyorsam gezinirim
01 Yorumla- 1 yıl
Dışarıda dolayısıyla bir yere giderken konuşuyorsam evet. Lakin diğer türlü sabit dururum
10 Yorumla - 9 ay
Uzun görüşmelerde evet istemsizce olabiliyor
00 Yorumla - 1 yıl
İstemsiz yapıyorum keşke sadece evle sınırlı kalsa her yerde turluyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Telefonla konuşurken Manisa dan İstanbul a bile gidebilirim
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 665 cevap paylaştı. gezinme değil de genelde bir şeyle uğraşıyorum
00 Yorumla- 1 yıl
Yok ama şöyle bir şey var 😂
Sanki beni görüyor da el kol hareketleri yapıyorum 😂😂🤣00 Yorumla - 1 yıl
İstanbuldan yola bir çıktım Bursa feribotta buldum kendimi
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Benim öyle huyum yoksa erkek arkadaşımınki var 😂 habire evin içinde dolaşıyor konuşurken neyseki zamanla alıştım
03 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Evet ya otur diye fısıldıyorum oturup 2 dk bile dolmadan kalkıyor yerinden turluyor odalara 😂😂 niye yerinde duramıyorsunuz
- 1 yıl
Evet var hatta temizlik bile yapıyorum farkinda olmadan
00 Yorumla Evdeysem odanın dışına çıkmam da bulunduğum odanın keşfetmediğim santimetrekaresi kalmaz
00 YorumlaDışarda evet oturarak konuşamam ama evde olmuyor maalesef
00 Yorumla- 1 yıl
Yok.
Nefesimi karşımdaki insana harcarım.
00 Yorumla Bütün ev işini görme gibi huyum var telefon ile konuşur kene evin işi bitiyor
00 Yorumla- 1 yıl
Sohbet etmek içinse evet.. Sigara da yakarım mutlaka..
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet hep yaparım.. ortalik toparlarım genelde
10 Yorumla- 1 yıl
oturarak asla telefonda konuşamıyorum. ya kalkıp yürücem ya da yatıp uzanıyor olacam :D
00 Yorumla tabiki gezinmeden konuşabilen mi varmış
11 Yorumla- 1 yıl
Benim camı açıp camda konuşma huyum var
11 Yorumla Yok annemin var kabul mü?
11 Yorumla- 1 yıl
Hayir ben konuştuğumda kimsenin duymasını istemem ya da beni dinlemelerini istemem bu cok rahatsiz edici
00 Yorumla Evet ya nedendir bilmiyorum dışardayken oluyor genelde evde değil dinlenmeyi sevmiyorum telefonda konusurken
00 Yorumla- 1 yıl
Hiç oturamıyorum biriyle konuşurken İtalyan'lar gibi sürekli elim kolum oynuyor ayaktayım hep djdjdbdbd
00 Yorumla Evet çok var ama genellikle akrabalarım veya arkadaşlarım arıyor sevgilim olmadığı için
00 Yorumla- 1 yıl
Bende çok oluyor ya yerimde duramam sadece telefon konusurken değil çok hiperaktifim
00 Yorumla Baya çok var yerim duramıyorum ev içinde ev en az 20 kez geçerim disarda baya çok gezerim
00 Yorumlaevet var. hem de sıklıkla. sanki daha kaliteli bir görüşme oluyor :)
01 Yorumla- 1 yıl
Abla
- 1 yıl
Bütün evi gezerim buzdolabını açarım bakar kapatır tekrar açarım
00 Yorumla Evde tür yaliyorum resmen
03 YorumlaHelal olsun güzel devam edin böyle afferim size
01 Yorumla- 1 yıl
Konuşma uzarsa evet hdjfjjskdkdk
01 Yorumla - 1 yıl
Evet var bide iş yaparım 😅😅
10 Yorumla - 1 yıl
Evet bütün mahalleyi turlarım
10 Yorumla - 1 yıl
Olabılıyor bazen 🤣
10 Yorumla Hahaha var, olmaz mı. Tek değilsin yani. 👍
00 YorumlaVar.. :D
00 Yorumla- 1 yıl
Yürürüm ve sessiz bir yere geçerim
00 Yorumla Totomun üzerine oturduğumu bilmem
00 Yorumla- 1 yıl
Hemde nasıl var koca fabrikayı turluyorum😂
00 Yorumla Var herkes gibi kxbcvxg
00 YorumlaEvet var yerimde duramıyorum 😄
00 Yorumla- 1 yıl
Yes yes yesss turluyorum odanın içinde
00 Yorumla Ooooo var ya turlarım 😅😅
00 YorumlaKonuya göre değişiyor o
00 YorumlaÖzel birisiyle konuşurken istemsiz geziniyorum
00 Yorumla- 1 yıl
Yok gezinince konuya adapte olamıyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Resmen dünyayı turluyorum 😂
00 Yorumla - 1 yıl
Sessiz yerleri tercih ederim
00 Yorumla - 1 yıl
Telefonla çok konusmam
01 Yorumla- 1 yıl
Ama konuşunca gezinmiyorum
- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Günümüzde, insanların telefonla konuşurken yürüme veya gezinme eğiliminde olmaları sıkça karşılaşılan bir durumdur. Bu ilginç davranışın ardında yatan sebepler çeşitlidir ve hem fiziksel hem de psikolojik faktörleri içermektedir. Haydi bunlara kısaca göz atalım;
Sonuç olarak, bu davranışın herkes için uygun olmadığını unutmamak önemlidir. Özellikle yoğun trafik veya tehlikeli bölgelerde dikkatsizce yürümek, güvenlik risklerini beraberinde getirebilir. Bu nedenle, bireylerin bu aktiviteyi gerçekleştirirken çevrelerine dikkat etmeleri, güvenliklerini ön planda tutmaları ve bilinçli davranmaları kritik bir önem taşır.