Süpürdükten sonra güzel kokması için siliyorum evi viledayla. Bence öyle daha güzel kokuyor ve temizlik yapıldığı belli oluyor. Nişanlımsa bu durumu hep komik buluyor sanki ben abartıyormuşum gibi. Siz de evinizi silmiyor musunuz süpürdükten sonra?
Nişanlım her defasında evi süpürdükten sonra silmemle dalga geçiyor, siz evinizi nasıl temizliyorsunuz?
Bence sen nişanlıla dalga geç. :D Yerler süpürdükten sonra silinir, başka ne yapacaktın. :D Süpürmek ya da silmek tek başına yeterli gelmez. Yerler önce detaylı bir şekilde dip köşe süpürülür, yatakların altına kadar inilir. Sonra da yine detaylı bir şekilde silinir. :D
Alışveriş & Hediyeler konusunda 441 cevap paylaştı.
Bence herjes kendisine baksın. Te izlil dediğin şey kişisel olmalı ve görecelidir. Bazıları dipten temizlik yapar bazıları şöyle bir ıslak mendille temizlik yapar adına da temizlik der. Sevgilin temizlik konusunda senden iyi olabilir. Ancak işi dalga boyutuna vurdıysa ve bu durum süreklilil arz ediyorsa onu anlayacağı bir dilde uyarmanı öneririm.
Normali bu değil mi? Aile evinde zaten öyle yapıyoruz okey de 2 ayrı ev arkadaşım oldu biri vanlı diğeri hataylıydı onlr da öyle yapıyordu... artık iyi kokması için sildikten sonra bi de süpürgeye özel kokularından döküyoruz ev mis gibi kokuyor
Sanırım nişanlın temizlikten pek anlamıyor. Sen onu boş ver, doğru yoldasın. Ev önce süpürülür sonra da silinir. Tek başına silme ya da süpürme yeterli olmaz. Tabi bunu her gün yapıyorsan azaltabilirsin. 2-3 günde bir hem silip hem silmek yeterli olacaktır. Hele evde çocuk yoksa zaten çok sık kirlenmez.
Nasıl dalga geçiyor? Boyle bi adamla mı evlenmeyi mi dusunuyorsun bir de. Bizde bi kisi supurur pesinden de bi kisi guzelce siler hem vileda tozu alir hem de temizler guzel kokar parlatir yani bu olmasi gereken bir şey. Dalga gecmek ne demek bunu bir kere onun teklif etmesi gerekir. Ayıp. Cok ayipladim.