Titizlik değil ahmaklık bence, bi ton para veriyoruz zaten onun yapacağı işi ben yapacaksam onu neden çağırayım ki ben bazı dönemler hiç iş yapmak istemem o dönemlerde de kadın çağırırım kadın bu sefer evin kirlenmiş der bazen evet derim zaten o yüzden seni çağırdım yoksa niye çağırayım 🤷
Titiz bir insanın evi hep temiz olmuyor maalesef bizim evden biliyorum. Annem çok titiz durumdan hiç memnun değil ama ne kadar toplasak temizlesek olmuyor çünkü kalabalık ev. Her neyse. Bunu yorumda gördüm yorumlamak istedim. Bu kadının durumuna gelirsek bana kalırsa ne titiz ne de hasta. Çünkü bunlardan biri olsaydı eve temizlik yapcak kadın cagrmazdi içine sinmezdi yani onun yapacağı temizlik illa kendi yapmak isterdi. Bu insan bana göre maalesef ki aptal konumuna giriyor.. yapacaksan çağırma yani. Ha ev çok kötü haldedir bi gün yetmez bi daha çağırmak istemezsin, o zaman kadınla beraber girişirsin işlere ona lafim yok. Ama bu şekilde yapmak ilginç.
Benim annem daha beterdi. Temizlikçi geldiğinde temizlikçiyle birlikte yaparlardı işi. Hatta temizlikçiye işini öğretir, nasıl yapması gerektiğini anlatır, müdahale ederdi. Mesela öyle silinmez böyle silinir der bezle gösterirdi. Böyle bir psikopattı. Çok şükür düzeldi. Tedavisi var yani.
Eve eskort çağırmıştım bir ara o gelmeden evi öyle bir temizlemişim ki kadın dedi ne kadar temiz bir eve ilk defa temiz bir bekar evi görünüyor demişti
Alışveriş & Hediyeler konusunda 441 cevap paylaştı.
Bence titizlikle uzaktan yakından ilgisi yok. Çünkü titiz bir insanın evi her daim temizdir dolayısıyla temizlik kaygısı yaşamazlar. Yukarıda kastedilen durumdaki kişi temizliğe değil "başkası be diyor" a önem veriyor. Başkası görmese belki evini hiç temizlemeyecek. Yani toplumdaki statüsünü korumak için temizliği falso verilemeyecek bir araç olarak görüyordur. Böyle bir insana da titiz hele hele temizlik takıntısı olan insan diyemeyiz. Temizlik takıntısı olması için kirli gördüğü yeri anında temizleyen hatta defalarca temizleyen birinin olması gerekir.
Annemin içinde bulunduğu model. kadın gelmeden önce evi köşe bucak temizliyor yaaa kadına ayıp olmasınmış arkadaş siz karşılıklı çay için börek yiyin diye çağırılmıyor o kadın
Peki o șimdi benim gibi derin temizlik yapmaz üstten üstten yüzeysel yapar diyip içine sinmeyip eve temizlikçi çağırmamak temizliğin kaçıncı evresidir? 🙂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben simetri hastasıyım böyle bir şey yapsa mıydım yapabilirdim diye düşünüyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben temizlikci gelcek diye daha cok kirletirdim nasilsa temizlencek gunluk 250 300 tl aliyorlar