Mırıldanma bile olsa şarkı söyler misiniz?
Şarkı söyleyerek temizlik yapanlara bu da benden gelsin :D

Ayyy evet ya en sevdiğim aktifitedir son ses Tuvaletin sararmış kısımları için çamaşır suyu etkili bir çözümdür. Bir sprey kabın içerisine yarısını su ve diğer yarınını da çamaşır suyuyla doldurun. Sararmış olan bölgelere sıkın ve böyle çamaşır suyu sarı lekelere işleyene kadar 20 dakika kadar bekletin ve bekledikten sonra sert bir fırça yardımıyla elinize lastik eldiven giyerek iyice ovalayın. Lekelerin kaybolduğunu siz de göreceksiniz 😄
açarım sesimin kötü olması umursamam temizlik yaparken şarkıya bağırarak eşlik ederim temizliği eğlenceli yapan da budur. Yoksa çekilmez valla aşırı sıkıcı oluyor temizlik yapmak.
En çok eğlenceli remixli gaza getiren şarkılar iyi gidiyor
Bunun gibi 😃 tavsiye ederim
😂😂😂 ayy biraz karışıklık olmuş son sesden sonrası * açarım diye devam ediyor aralıklataki karşılıklığa bakmayın wjdjja
Araya nasıl girdi o hala anlamış değilim 😂😂😂
Temizlik yaparken şarkı söylemekten ziyade, şarkı dinlemeyi tercih ediyorum. Ancak bazen şarkıya eşlik de ediyorum, tabii ki kendimi temizliğe kaptırdığım zamanlarda özellikle.
Hayır söylemem, sesim berbat maalesef
Haha yok benimki onaylanmış cidden kötü 😂
Siz söylermisiniz temizlik yaparken şarkı 😂
Teşekkür ederim 🤗
Hayir.. Soylemiyorum
Cevap
6Cevap
Temizlik yaparken değil pek çok işte dalınca şarkı söylerim tabi ama öyle sesim güzel olduğundan değil troll söylerim genelde böyle bir yerden duyup ağzıma takılan şarkılar olur bu tarz şarkılar genelde.
Yemekte yaparım salcayla göbek de atarım kalcayla toz da alirim mopla çat çat çat çat djdje
Evet söylerim.
sadece kulaklık takıp dinliyorum. Ezberleyememe gibi sorunum var. Bildiğim nakaratın tek satırını söyler dururum
Evet, söylerim 🎙️🎤
Bazen açarım müziği hangi şarkıcı denk gelirse düet yaparız onunla, tabi bu durumdan o sanatçının haberi olmaz :D
Şarkı söylemekten ziyade dinleme taraftarıyım. Hareketli şarkılar iyi gider.
Sarkı soylemek yerıne sarkı acmak daha ıyı olabılır şarkı banyo da guzel
Konser bile veririm. 😂 Şarkı söylemeden yapılan temizlik eksik yapılmıştır.
Temizlik zevkim, yani mesleğim değil. 😉
Sesimi duysan bu söylediğine pişman olurdun.😂
Eyvallah
Ooo baya ama en çok yemek yaparken söylemeyi seviyorum
Sarki soylemem ama acarim sonra bir bakarim temizlik yalan olmus ben dans ediyorum 😂😂😂😂😂
Üniversite de okurken evet yaparken hem söyler hem dinlerdim.
Evet daha eğlenceli oluyor hem.
Şarkı açıp eşlik etmek daha iyi oluyor :)
Söylemem ama dinlerim.
Hayır söylemem ama müzik açarım
Bayılırım
Hayır ya
Temizlik yaparken kafamda 40 tilki döner
Dinlerim.
Evet söylerim 😂
Çok söylerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?