Gözlük bezinin büyüğü de buna dahil..
Siz neyle temizliyorsunuz?

Merhaba,
Laptop televizyon ekranı özel mat, yansıma önleyici kaplama ile kaplanmıştır, bu nedenle aşındırıcı kullanılması zararlıdır.. Ekranı silmeden önce, laptop monitör veya TV gibi cihazı kapattığınızdan emin olun.
Bir yandan, bu görevi kolaylaştırır - etkin olmayan bir karanlık ekran, üzerindeki kiri (izleri, toz vb.) daha iyi görmenize yardımcı olur. Öte yandan, cihaz kapalıyken daha az statik elektrik olasılığı vardır. Aşağıdaki öğeleri ve özel ekipmanı kullanarak dizüstü laptop ve bilgisayar monitörünü evde silebilirsiniz:
1. Bilgisayar mağazalarında satılan özel kuru mendiller

Ekranı silerken tüyleri “kaybetmeyen” özel bir elyaftan yapılmıştır. Hiçbir kimyasallar içermez ve peçetelerin lifleri o kadar yumuşaktır ki ekrana zarar vermezler ve ekran kapağında en küçük çizik bile bırakmazlar. Basit kuru mendil kullanmayın, dizüstü bilgisayar ekranı için çok pürüzlüdürler, kaba tüyler içerirler ve bu nedenle onu mahvedebilirler.
2. Mikrofiber bez

Mikrofiber bez dizüstü bilgisayar ekranını silmeye yardımcı olabilir. Yeterince yumuşaktır, tüy bırakmaz, örneğin parmaklardaki inatçı olmayan lekeleri kolayca ve düzgün bir şekilde çıkarır.
3. Islak mendil
Her tür monitör için ıslak mendil ile temizleme.
Bu, bir dizüstü bilgisayar monitörünün yanı sıra herhangi bir LCD ekran, plazma panel, tarayıcının bakımı için ideal bir çözümdür. Çeşitli cam yüzeylerden kiri ve tozu temizlemek için kullanılabilirler.
Ekran silerken nelere dikkat edilmeli?

Ekran tamamen kuruyana kadar cihazı açmayın.
Ekran çok kirlenirse, arada bezleri değiştirin. Monitörü nazikçe ve dikkatli bir şekilde silin.
Artık ekran temizleme ürünleri üretimi yapan birçok firma var. Onlardan alıp gönül rahatlığıyla laptop tv ve bilgisayar ekranını sile bilirsiniz.
Ulaşılması zor ekran köşelerinin detaylı temizliği

Genellikle köşelerde ve ekranın görünen kısmının bittiği ve plastik çerçevenin başladığı yerlerde zamanla toz birikir ve mikrofiber bir bezle zar zor kaldırabilirsiniz. Bu nedenle, biriken tozu nazikçe çıkarmak için pamuklu çubuk / kulak çubuğu kullanabilirsiniz. Buradaki fikir, tüm bu kiri çıkarmak ve plastik çerçevenin altına itmemektir.
Ekran neyle silinmez❌

Yumusak bez ile bastırmadan ve cam suyu ile
tesekkürler😅
Ozel ilac ve temizleme bezi ile
Kullanılmayan yumuşak kumaşlı bir bez parçası ile üstünü çok hafif nemlendirerek silebilirsiniz. Silerken fazla bastırmayın. Klavye tuşlarının, kablo çıkışlarının olduğu bölgeleri de pamuk çubuk yardımıyla temizleyebilirsiniz.
Cevap
7Cevap
Bez onemli
Cam sille islatip oyle siliyorum.
Hav filan kalirsada elektrik supurgesinin fircasiyla supuruyorum.😁
Genelde ıslak mendille sonra kuru mendille silerim bilmem doğru mu yapıyorsun hsdd
Böyle ekran temizlik setleri var. Onlar etkili olabiliyor.
Özel spreyi var onu kullanıyorum, bezi de var yanında gelen.
Bunun için satılan özel ekran temizleyici sular var. Sadece onunla siliyorum.
Özel temizle seti var sprey ilaç mikrofiber bez cizmeyen
Islak mendille silip peçete ile kuruluyom daha fazlasına gerek yok
Ben kolonya ve peçete ile siliyorum
Alkol bulundurmayan ıslak mendil iş görüyor.
Ekran silinebiliyomuymuş?
Limon kolonyası tercih et
mikrofober nemli bezle
Cam sille dalıyorum
limon kolonyası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?