Peki size göre temizlik keyif verici bir şey midir yoksa bir eziyet mi?

Artık eziyete dönmeye başladı resmen psikolojim bozuldu kafayı yemek üzereyim o derece takıntı haline geldi artık ne zaman boş kalsam temizlik yapıyorum artık bırak hasta 8olacaksın diyorlar ama nafile temizliği yapıyorum içim rahatlıyor yok böyle rahatlık ama sonra gel gör hiç yapılmamış gibi oluyor en nefret ettiğim mutfak dolaplarının el izi olması ve klozet tuvalet deli oluyorum çıldırmak üzereyim biraz kendimi salmak istiyorum ama 3lim De değil bunu nasıl aşıcam 😏😏😇
Keyıflı gelır tabıkı cunku temız olmayı da temızlık yapmayı da sevıyorum, şükür titizim.
Valla bana zevk veriyor temizlik yapmak😀 Ohh mis mis valla her taraf
Benim için çoğu zaman üşengeçliktir. Yorgunken kılımı bile kımıldatamıyorum. İş yapmak değil nefes almak bile aşırı yorucu geliyor. Kısacası sanırım bu aralar eziyet.
Cevap
6Cevap
Temizlik yapmaktan çok keyif alırım şahsen :)
Rahatlatıyor gibi yapsa da aslında eziyet. Keşke biri yardım etse.
Teşekkür ederim ilk kez temizliğe yardımcı olmak isteyen bir bey görüyorum 🤩
Hep böyle der erkekler köprüyü geçene kadar. Sonra eyvah eyvah
Takılıyorum yahu o zaman evliyseniz eşiniz yaşadı 😇
Bu devirde belki de en iyisi. Sadakat ve zor zamanda yanında olma kavramı yok oldu
Sevmek, sevilmek, sevişmek vs. Bunların hepsi muhteşem ve insanoğlunun ihtiyacı olan şeyler..
Fakat...
Senin de dediğin gibi "Sadakat ve zor zamanda yanında olma kavramı yok oldu"
Pamuk ipliğine bağlı şimdiki ilişkiler..
Nerede trak, orada bırak..
Sevgiyi ve sadakati gerçek manada bilene can feda :)
Umarım bir gün denk geliriz gerçek manada sevgiye. Ama loto tutturmak kadar zor ihtimaller bunlar. Çok da aramamak lazımmış yoksa sonu yalnızlık. Huyu güzel olsa yeter oldu kriterimiz
Ben de aramıyorum. Dediğin gibi işler nasip. Çok iyi birine çok iyi biri denk gelmiyor. Bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun inş
Kesinlikle öyle size de duacı olacağım kendim gibi 🙏
Keyifli değil daha çok eziyet geliyor. Uğraşı olan bir süreç çok da tercih edilesi olmasa gerek :)
Bazen keyifli geliyor bazen de diyorum ki Allah bunun cezasını versin
Yani eğer tek kalırsam ayda bir yaparım her gün her gün yapmam 😀
Keyif az önce bak mutfak dolaplarını sildim Ocak falan temizledim balkon falan düzeni yoruldum evet ama güzel oldu
Ahahaha
Ne keyfi be eziyet eziyet 😅
Ruh halime göre değişiyor.
Keyifli geliyor terapi gibi
eşref saatimi bekler yaparım o zaman terapi gibi..
keyifli
çok severim temizliği
Keyifli geliyor müzikle falan
Eziyet :D
Eziyet yaaa
eziyet geliyor..
Bana eziyet 😅
Keyif alırım
Keyifli geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?