Bekarken çok dağınık ve temizlik yapmayı sevmeyen biri, evlendikten sonra düzenli olmayı ve temizlik yapmayı alışkanlık haline getirebilir mi? #BayramTemizliği
Çok dağınık birine, evlendikten sonra temizlik alışkanlığı kazandırılabilir mi?
Hayır çok zor ama mesela ben bir kız olarak temizlik yapmayı sevdiğim halde annem çok fazla titiz olduğu ve bu yüzden yaptığım hiçbir şeyden memnun olmadığı için hiçbir şeye dokunmuyorum artık beni bu hale getiren o yani, kendi evim olursa asla dağınık ve pis bırakmam
Ahahah tanıyorum böyle bir kişi tabitatlarına aykırı malesef güncellemeleride yok bunların. Bir gün bunlardan birine bu ne dağınıklık böyle "atla giren yaya çıkar" demiştim, deme öyle dağınıklık benim için yaşam biçimi aradığımı anında bulabiliyorum hepsi kafamda indeksli çok düzenli ortamlarda geriliyorum mesela dedi. İlginç olan neydi biliyormusunuz aşırı temizdi ortam. Şaşırdım sadece pekâlâ dedim ve oturmak için yer aradım. :) Bir insan uç noktalarda dağınık olduğu gibi temizde olabiliyormuş ben bunu gördüm. Ya tam tersi olsaydı hem dağınık hem pis? Düşünmek bile istemem.
Hayır insan alışkanlık kazanıyor ve bunları değiştirmek çok zordur. Evlendikten sonra değişirim diyenler de hayır değişmez aynı devam eder sakın bu yalana kanmayın.
Karşıdakinin içinden gelmiyorsa zor bence. Ama her şeyi birlikte bölüşerek yapmayı ve anlaşmayı teklif edebilirsin. İki tarafında memnuniyeti çok önemli.
Mümkün değil! Pis olan insan pisliğiyle yaşamaya devam ediyor! Onlar için yaşama biçimi, değişmez o! Çevremde çok gördüm, uyarmana rağmen değişmiyorlar! Uzak dur!
Hayır imkanı yok. Hatta çok titiz olduğunu söyleyenlere de inanmayın, gerçekten titiz olduğunu görmedikçe.Erkeklerin titizlik anlayışıyla kadınlarınki ile kesinlikle bir değil.
Erkekse hayır.. Muhtemelen evde yemek-temizlik yapıp arkasını toplayacak biri olsun diye evleniyordur.. Kendine bakamayan beceriksiz erkeklerle evlenmeyin. :D